GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/11/2010... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14097)

commander 09-11-2010 01:36

Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/1

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 245840)
Ευτυχώς τουλάχιστον τα 2/3 της οικογενείας μας μιλάνε.... :D:D

Το υπολοιπο 1/3 κοιμαται.:)

CPretenteriS 09-11-2010 01:37

Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/1

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από comander ( 245844)
Το υπολοιπο 1/3 κοιμαται.:)

:)

Sakis 09-11-2010 01:40

Ξαναφέρε το πρόγραμμα της εκδρομής μπροστά να θυμηθούμε και να κανονίσουμε τις αφίξεις-συναντήσεις

nivam 09-11-2010 02:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 245625)
Υπάρχουν 2 εναλλακτικές....

1/ Πάμε κατευθείαν στο τσιπουράδικο... γύρω στις 21:30... τρώμε... πίνουμε και πάμε στο hotel και ξεραινόμαστε.... ή πίνουμε εκεί το ποτάκι μας, και δε βγαίνουμε και για ποτό Παρασκευή βράδυ... ή

2/ Πάμε στο ξενοδοχείο γύρω στις 21:30, τρώμε μια ώρα σε μπάνια, κλπ... πάμε στο τσιπουραδικο γύρω στις 23:00 και μετά.. κατά τις 00:30 για ποτό...

Μάλλον βλέπω το 1ο σενάριο για να μη βγούνε ΠΕΕ...
:D :D Εγώ είμαι νυκτόβιο πουλί αλλά σκέφτομαι την παρέα πρώτα!!! ;)

Θα κλείσω εγώ το τσιπουράδικο αλλά την ερχόμενη εβδομάδα που θα έχει βγει το τελικό πρόγραμμα. :):)

CPretenteriS 09-11-2010 02:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 245868)
Θα κλείσω εγώ το τσιπουράδικο αλλά την ερχόμενη εβδομάδα που θα έχει βγει το τελικό πρόγραμμα. :):)

ΟΚ Νικόλα... είμαστε σε επαφή!!! Για το Σαββατο το μεσημερι που θα είμαστε Πήλιο... κοιτάζω κάτι στις Μηλιές... ή Αγιο Δημήτριο...ή σε κάποιο από εκείνα τα χωριά...

nivam 09-11-2010 02:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 245871)
ΟΚ Νικόλα... είμαστε σε επαφή!!! Για το Σαββατο το μεσημερι που θα είμαστε Πήλιο... κοιτάζω κάτι στις Μηλιές... ή Αγιο Δημήτριο...ή σε κάποιο από εκείνα τα χωριά...

Στις Μηλιές είναι καλά, αν εξαιρέσεις πως έχουν πολύ κόσμο κ πάσχουν λίγο από πάρκινγκ. 'Εχει ωραία χρώματα όμως αυτή την εποχή ο Σταθμός του τρένου του Πηλίου οπότε αξίζει μια στάση.
Στον Αγιο Δημήτριο, εκτός από μια καλή ταβέρνα, δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο άλλο αξιοθέατο.

CPretenteriS 09-11-2010 02:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 245876)
Στις Μηλιές είναι καλά, αν εξαιρέσεις πως έχουν πολύ κόσμο κ πάσχουν λίγο από πάρκινγκ. 'Εχει ωραία χρώματα όμως αυτή την εποχή ο Σταθμός του τρένου του Πηλίου οπότε αξίζει μια στάση.
Στον Αγιο Δημήτριο, εκτός από μια καλή ταβέρνα, δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο άλλο αξιοθέατο.

Για αυτό ακριβώς το λόγο προσανατολίζομαι για Μηλιές!!!

nivam 09-11-2010 02:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 245877)
Για αυτό ακριβώς το λόγο προσανατολίζομαι για Μηλιές!!!

... είναι και κοντά στο Βόλο, μπορεί να γίνει ο καφές του Σαββάτου εκεί και κάπου αλλού το φαγητό.;)

ARGI 09-11-2010 10:44

Στις Μηλιές - Σταθμό, είναι καταπληκτικά για φαή, ωραία τοποθεσία αλλά και κουζίνα. Μόνο που θα φτάσετε (θεωριτικά) νωρίς εκεί, άρα δεν λέει για φαή, μόνο για καφεδάκι...
Για μάσα μάλλον κάπου στην Τσαγκαράδα, σας προτείνω.
Ο φίλος ο nivam, γνωρίζει καλά τα μέρη, εκειδά σας....
Καλή ημέρα να έχετε κύριοι...
:cool::cool::cool:

CPretenteriS 09-11-2010 11:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sakis ( 245846)
Ξαναφέρε το πρόγραμμα της εκδρομής μπροστά να θυμηθούμε και να κανονίσουμε τις αφίξεις-συναντήσεις

Θα έρθει μπροστά Σάκη μου, την Παρασκευή που θα έχω στείλει την προκαταβολή για τους τελικούς συμμετέχοντες... ;)

CPretenteriS 09-11-2010 17:44

Τελικά... δε μας θέλει με τίποτα αυτό το ταξίδι... μια με τις εκλογές... μια με τις δουλειές...

Μόλις ενημερώθηκα από το Διευθυντή μου στην εταιρία ότι θα πρέπει να λείψω στο εξωτερικό (Βαλκάνια) από τις 18/11 (Πε) έως τις 20/11 (Σα) σε επαγγελματικό ταξίδι...ΝεύραΝεύρα:mad::mad:

Τώρα υπάρχουν 2 τινά... είτε σας επιστρέφω τις προκαταβολές... και ακυρώνεται η εκδρομή :(:(... είτε δίνω την προκαταβολή στο ξενοδοχείο... σας επικοινωνώ τα στοιχεία του πρακτορείου... και αναλαμβάνει κάποιος άλλος οργανωτής...

Ούτως ή άλλως είναι όλα αναρτημένα... δρομολόγια... ραντεβού... συναντήσεις... φαγητό... βόλτες... τα πάντα...!!!

Το ξέρω ότι είναι ξαφνικό... αλλά ανωτέρα βία... επαγγελματική γαρ...

Σε περίπτωση που αποφασισετε ακύρωση... Νίκο, Αντώνη, Δημήτρη και Σάκη, στείλτε μου με ΠΜ... αριθμό λογ/σμού ώστε να σας βάλω τα χρήματα το απόγευμα που θα είμαι σπίτι!!!
1/Νikos-x
2/AntonisD
3/Dimitrisb
4/Sakis

Συγγνώμη για την αναστάτωση... :(

Hekima 09-11-2010 19:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 246353)
Τελικά... δε μας θέλει με τίποτα αυτό το ταξίδι... μια με τις εκλογές... μια με τις δουλειές...

Μόλις ενημερώθηκα από το Διευθυντή μου στην εταιρία ότι θα πρέπει να λείψω στο εξωτερικό (Βαλκάνια) από τις 18/11 (Πε) έως τις 20/11 (Σα) σε επαγγελματικό ταξίδι...ΝεύραΝεύρα:mad::mad:

Τώρα υπάρχουν 2 τινά... είτε σας επιστρέφω τις προκαταβολές... και ακυρώνεται η εκδρομή :(:(... είτε δίνω την προκαταβολή στο ξενοδοχείο... σας επικοινωνώ τα στοιχεία του πρακτορείου... και αναλαμβάνει κάποιος άλλος οργανωτής...

Ούτως ή άλλως είναι όλα αναρτημένα... δρομολόγια... ραντεβού... συναντήσεις... φαγητό... βόλτες... τα πάντα...!!!

Το ξέρω ότι είναι ξαφνικό... αλλά ανωτέρα βία... επαγγελματική γαρ...

Σε περίπτωση που αποφασισετε ακύρωση... Νίκο, Αντώνη, Δημήτρη και Σάκη, στείλτε μου με ΠΜ... αριθμό λογ/σμού ώστε να σας βάλω τα χρήματα το απόγευμα που θα είμαι σπίτι!!!
1/Νikos-x
2/AntonisD
3/Dimitrisb
4/Sakis

Συγγνώμη για την αναστάτωση... :(

Κρίμα ρε Κώστα και έκλεισα την παραγγελία για τα τριγωνάκια:) next time!

CPretenteriS 09-11-2010 20:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 246437)

Μόνο γι αυτό κρίμα βρε Σοφάκι..?? Κρίμα για πολλά αλλα...

Στείλε μου βρε Σοφία μου είτε με SMS είτε με ΠΜ εδώ ενα λογσμό Eurobank και τι ονομα βγαζει για να σας επιστρεψω τα χρηματα!!! Αν δεν είναι Eurobank, στείλε μου ΙΒΑΝ... ευχαριστώ!!

Hekima 09-11-2010 20:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 246456)
Μόνο γι αυτό κρίμα βρε Σοφάκι..?? Κρίμα για πολλά αλλα...

Στείλε μου βρε Σοφία μου είτε με SMS είτε με ΠΜ εδώ ενα λογσμό Eurobank και τι ονομα βγαζει για να σας επιστρεψω τα χρηματα!!! Αν δεν είναι Eurobank, στείλε μου ΙΒΑΝ... ευχαριστώ!!

Όχι μόνο γι' αυτό αλλά είπα να κάνω λίγο χιούμορ μπας και σου φτιάξει η διάθεση :(
θα μιλήσεις με το Σάκη αργότερα για το λογαριασμό

CPretenteriS 09-11-2010 20:41

Επιστροφή προκαταβολών λόγω ακύρωσης εκδρομής:

1/Νikos-x --> Επιστροφή 100 € ΟΚ
2/AntonisD
3/Dimitrisb
4/Sakis
5/TARKAS

CPretenteriS 09-11-2010 20:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 246437)

Αυτά θα τα φάμε... δεν τα γλυτώνεις... :D

ARGI 09-11-2010 21:32

Οπως είναι πανελληνίως γνωστό, όταν λείπει ο GROUP LEADER, και ο διοργανωτής μιας εκδρομής, αναβάλλεται αορίστως, έως δώσει το σύνθημα ο αρχηγός πάλι!!!
Αρα υπομονή FOR NEXT TIME...;)

ΚΩΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ,
ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!!!

Υ.Π.
Καιρός να κάτσεις και ένα Σ.Κ σπίτι σου....!!!:sm7::sm7:

Sakis 09-11-2010 21:46

Eγώ πάλι λέω ,και μετά την παρέμβαση του Νίκου Λεοντόκαρδου να μην τη χαλάσουμε την εκδρομή
τόσο οργάνωση έπεσε από τον Αργύρη.
Εγώ με τον Νίκο-Χ είμαστε μέσα διπλοί από Θεσσαλονίκη Σάββατο πρωί.

nikos-x 09-11-2010 21:49

Βιαστήκαμε λίγο, αλλά όλα διορθώνονται.

Να δώσουμε λίγο χρόνο στα σχέδια μας και να το συνεχίσουμε, σε πείσμα της αναποδιάς.

Σάββατο πρωί, αναχώρηση από Σαλλλονίκη και μέσα στο πρόγραμμα που ετοίμασε ο ARGI.

Ο δικός μου αργύρης ζορίζετε λίγο, αλλά θα τον ρεγουλάρο, (Προσπαθώ να βολέψω κι ένα καταφύγιο στο Καρπενήσι, το επόμενο Σ/Κ, μετά τον Βόλο :cool: ) . . .

CPretenteriS 09-11-2010 21:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 246535)
Οπως είναι πανελληνίως γνωστό, όταν λείπει ο GROUP LEADER, και ο διοργανωτής μιας εκδρομής, αναβάλλεται αορίστως, έως δώσει το σύνθημα ο αρχηγός πάλι!!!
Αρα υπομονή FOR NEXT TIME...;)

ΚΩΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ,
ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!!!

Υ.Π.
Καιρός να κάτσεις και ένα Σ.Κ σπίτι σου....!!!:sm7::sm7:

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε Αργύρη !!! :)

CPretenteriS 09-11-2010 21:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sakis ( 246552)
Eγώ πάλι λέω ,και μετά την παρέμβαση του Νίκου Λεοντόκαρδου να μην τη χαλάσουμε την εκδρομή

Μπράβο ρε παίδες... έτσι κόντρα στο πείσμα !!! :sm8:

Καλά θα κάνετε... στείλε μου όμως εμένα με ΠΜ στοιχεία να σου επιστρέψω τα χρήματα και να σου πω με ποιον θα μιλήσεις για το ξενοδοχείο...

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 09-11-2010 21:56

Απόσπασμα:

Φίλε Σάκη,

σ' ευχαριστώ προσωπικά αλλά κ εκ μέρους των συμμετεχόντων,

που δεν άφησες την εκδρομή να "κρεμάσει"

κ ανέλαβες την συνέχισή της .... ;)

Michael Chatzilias 09-11-2010 22:01

Ποιός ταξιδεύει από Αθήνα, Παρασκευή ή Σάββατο, για να συναντήσει τους φίλους μας από βόρεια;

Michael Chatzilias 09-11-2010 22:23

Φίλοι μου,

Δηλώνω τη συμμετοχή μου σ 'αυτή τξην εκδρομή μας, ξεκινώντας από Σάββατο πρωί πρωί για να σας βρω όλους στον προορισμό μας το Σάββατο. Ενημερώστε με ποιοί ξεκινούν από Αθήνα, και πότε. Εάν ταξιδέψω μόνος μου, θα ξεκινήσω πολύ νωρίς το πρωί ώστε να ξεκινήσουμε όλοι μας για τα χιλιόμετρα του Σαββάτου! Έχω ακούσει τα καλύτερα για τις Μηλιές και την Τσαγκαράδα και θέλω να πιώ το Σάββατο βράδυ μαζί με τον ΝίκοΧ και τους άλλους φίλους.

Πάμε την εκδρομή μας κανονικά φίλοι μου!

Commando, αν θέλετε με την Γιώτα, μπορούμε να ξεκινήσουμε νωρίς το πρωί και να ταξιδέψουμε παρέα. Ξέρεις τί κρύο κάνει νωρίς το πρωί; Θέλεις να μάθεις;

Όποιος άλλος φίλος θέλει και μπορεί,
Υπόσχομαι υπέροχα τοπία.

Μιχάλης.

CPretenteriS 09-11-2010 22:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 246596)
Φίλοι μου,

Δηλώνω τη συμμετοχή μου σ 'αυτή τξην εκδρομή μας, ξεκινώντας από Σάββατο πρωί πρωί για να σας βρω όλους στον προορισμό μας το Σάββατο. Ενημερώστε με ποιοί ξεκινούν από Αθήνα, και πότε. Εάν ταξιδέψω μόνος μου, θα ξεκινήσω πολύ νωρίς το πρωί ώστε να ξεκινήσουμε όλοι μας για τα χιλιόμετρα του Σαββάτου! Έχω ακούσει τα καλύτερα για τις Μηλιές και την Τσαγκαράδα και θέλω να πιώ το Σάββατο βράδυ μαζί με τον ΝίκοΧ και τους άλλους φίλους.

Πάμε την εκδρομή μας κανονικά φίλοι μου!

Commando, αν θέλετε με την Γιώτα, μπορούμε να ξεκινήσουμε νωρίς το πρωί και να ταξιδέψουμε παρέα. Ξέρεις τί κρύο κάνει νωρίς το πρωί; Θέλεις να μάθεις;

Όποιος άλλος φίλος θέλει και μπορεί,
Υπόσχομαι υπέροχα τοπία.

Μιχάλης.

:sm8::sm8::sm8:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 09-11-2010 22:27

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 246563)
Φίλε Σάκη,

σ' ευχαριστώ προσωπικά αλλά κ εκ μέρους των συμμετεχόντων,

που δεν άφησες την εκδρομή να "κρεμάσει"

κ ανέλαβες την συνέχισή της .... ;)

Η εκδρομή λοιπόν, θα γίνει κανονικά .... :)

Το θέμα κλειδώνεται εδώ

κ θ' ανοιχτεί νέο από τον Σάκη .... ;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 10-11-2010 01:51

Το "νέο" θέμα της εκδρομής στον Βόλο/Πήλιο ..... εδώ !!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:21.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!