![]() |
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !
Σημαντικό: Όσοι φίλοι έχουν κάνει κατάθεση στην τράπεζα το ποσόν των 50 € αλλά δεν βλέπουν το όνομά τους στην παραπάνω λίστα με τις προκαταβολές, να επικοινωνήσουν μαζί μου, γιατί η τράπεζά τους δεν έχει γράψει το nickname τους και μου εμφανίζεται απλά "κατάθεση 50€" ....:( |
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !
Τα χρηματα για την Κυριακη στην τραπεζα και αυτα???
|
Απόσπασμα:
.... όχι .... στο τραπέζι ... ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τι μερα Κωστα την Παρασκευη???? Οσοι ειμαστε για Σαββατο παντως (ακους ΜΑΡΚ) μηπωσ ειναι καλα κατα τις 09.00 Ελευσινα?? Να προλαβουμε να κανουμε και καμια δουλεια το πρωι |
Απόσπασμα:
Για Σάββατο μιλάω Στάθη... θέλω να είμαι νωρίς πάνω για να τακτοποιηθώ και να κάνω τις βόλτες μου... :cool: |
Αγαπητοί νομίζω ότι οι διοργανωτές της συγκέντρωσης αυτής έχουν σκεφτεί πολλές λεπτομέρειες και έχουν κανονίσει πράγματα που ούτε καν πέρναγαν από το δικό μας μυαλό.
Στα πλαίσια της ομαδικότητας που παρουσιάζει η συγκέντρωση αυτή, είμαι σίγουρος ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα οργανώσουν και θα ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες και τα γκρούπ για την μετάβασή μας εκεί. Επειδή έχει πολύ τρέξιμο όλη αυτή η ιστορία και φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι έχουν και το επάγγελμά τους να τρέξουν μεταξύ άλλων, ας τους αφήσουμε να μας ανακοινώσουν το πότε και πως θα πάμε εκεί και ας μην είμαστε "organized as Greeks", ο καθένας το δικό του και όπως τον βολεύει προσωπικά!!!:D |
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε για την παρέμβαση Γιώργο !! :cool: :cool: |
Απόσπασμα:
|
πάντα χρειάζεται κάποιος που έχει μάθει να επεξεργάζεται, να συνθέτει, να ακολουθεί και να εφαρμόζει κανόνες....;)
ευτυχώς ο Gemara καλύπτει τις ...προδιαγραφές :) |
Απόσπασμα:
TA ΑΚΟΥΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ????:sm7: |
Απόσπασμα:
Ακούω... διαβάζω... σκέφτομαι... σημειώνω... ;) /Spam Off |
Απόσπασμα:
κ γω για κυριακη το βλεπω αφου δουλευω μεχρι Σαββατο απογευμα :hmmm:..Αν θες συναντιομαστε και παμε παρεα.. Εμεις που θα ερθουμε Κυριακη πρεπει να δωσουμε καποια προκαταβολη? |
Απόσπασμα:
για όσους έρθουν μόνον για την πίτα, θα πληρωθεί επιτόπου. |
Καλημέρα!
Πρώτα από όλα παιδιά σας συγχαίρω για την μεγάλη προσπάθεια που έχετε καταβάλει για την τέλεια οργάνωση της κοπής της πίτας του forum. Είμαι σχετικά νέο μέλος και έχω ενθουσιαστεί!! θα έρθω και εγώ στην κοπή της πίτας την Κυριακή 13/2/2011 το πιο πιθανόν μόνος μου, ελπίζω με την μηχανή αν ο καιρός το επιτρέψει. :sm8: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
;) |
οκ κ εγώ μέσα με την κοπέλα μου...για σαββατο κ κυριακη
προκαταβολή έβαλα σήμερα το πρωί!!!..άντε επιτέλους να τα πούμε απο κοντά !! |
Και για μένα 2 άτομα από Σάββατο παρακαλώ και καλή επιτυχία να έχουμε!!!!!!!!!!
|
Απόσπασμα:
Τώρα δεν φοβάμαι κανέναν σχετικά με το φαγητό... Ηρθαν οι μεγάλες ενισχύσεις !!!!:D:D Ξενοφών, θα χαρώ πολύ να σε ξανασυναντήσω, μετά από εκείνο το επιτυχημένο γεύμα μας, στα Τρίκαλα... Να είσαι πάντα καλά.. Αργύρης ;);) |
πιασε ενα δικλινο για τον μανιακο......:) και ενα τρικλινο για ενα φιλαρακι του.....;) τα λεφτα.....γραψτα στο χιονι:D:p |
Απόσπασμα:
:D |
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ---> ΔΙΠΛΟΣ 50€ ARKAS ----------> ΤΡΙΠΛΟΣ 50€ danaos ---------> ΤΡΙΠΛΟΣ 50€ SAKIS ----------> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ 50€ angpas ---------> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ 50€ gepol ----------> ΔΙΠΛΟΣ 100 € commander ------> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ 50€ danaos ---------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ Jefe -----------> ΔΙΠΛΟΣ pkar ----------> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ Magelanos -----> ΜΟΝΟΣ 50€ moby_gr --------> ΤΡΙΠΛΟΣ 50€ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ DENT -----------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ adventure ------> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ 50€ evan400f -------> ΔΙΠΛΟΣ N4pSt3R --------> ΔΙΠΛΟΣ ??? KAS ------------> ΔΙΠΛΟΣ ntinopoulos ----> ΤΡΙΠΛΟΣ CPretenteriS ---> ΔΙΠΛΟΣ 50€ gandreas -------> ΤΡΙΠΛΟΣ xurxes ---------> ???? GO. ------------> ΜΟΝΟΣ peterv ---------> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ 50€ Jefe -----------> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ 100€ TARKAS ---------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ TARKAS ---------> ???? N PAPADOPOULOS -> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ 50€ pavloshs -------> ???? GEO_K ----------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ pirate ---------> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ 50€ BMW 1150 RT ----> ΤΡΙΠΛΟΣ 50€ BMW 1150 RT ----> ΤΡΙΠΛΟΣ BMW 1150 RT ----> ΤΡΙΠΛΟΣ ???? Kimwnas --------> ???? ARGI -----------> ΤΡΙΠΛΟΣ 50€ Nικολας33 ------> ΜΟΝΟΣ 50€ Αντρεας32 ------> ΜΟΝΟΣ dimitrisb ------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ gsmaniac -------> ΔΙΠΛΟΣ SenseiG --------> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ steliosx -------> ΤΡΙΠΛΟΣ 50€ grivs ----------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ syan -----------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ staga1200 ------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ THANOSEOD-1 ----> ΔΙΠΛΟΣ 50€ THANOSEOD-2 ----> ΔΙΠΛΟΣ 50€ THANOSEOD-3 ----> ΔΙΠΛΟΣ 50€ THANOSEOD-4 ----> ΔΙΠΛΟΣ 50€ gefil ----------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ gemara ---------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ varaderistas ---> ΔΙΠΛΟΣ 50€ mpouzoukakis ---> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ 50€ ckk ------------> ???? szygo ----------> ΜΟΝΟΣ 50€ pirate-2 -------> ΔΙΠΛΟΣ theo -----------> ΤΡΙΠΛΟΣ 50€ paschalis ------> ΤΡΙΠΛΟΣ 50€ filogs ---------> ΔΙΠΛΟΣ Lias -----------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ papajim --------> ΜΟΝΟΣ BMW 1150 RT ----> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ 50€ teo71 ----------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ MARK -----------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ teoo -----------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ Gazi -----------> ΤΡΙΠΛΟΣ killbill ------> ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ 50€ gripis --------> ΤΡΙΠΛΟΣ ΓιάννηςRT ------> ΔΙΠΛΟΣ zervas --------> ΔΙΠΛΟΣ scorpion ------> ΤΡΙΠΛΟΣ yns -----------> ΔΙΠΛΟΣ 50€ xenos ---------> ΔΙΠΛΟΣ gsmaniac ------> ΤΡΙΠΛΟΣ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ortho ----------> ΤΡΙΠΛΟΣ emix MIHALIS TZIMAS -> ΔΙΠΛΟΣ mario ----------> ΔΙΠΛΟΣ drak -----------> ΔΙΠΛΟΣ allen ----------> ΔΙΠΛΟΣ bill_800gs ----> ΤΡΙΠΛΟΣ Strats --------> ΜΟΝΟΣ klangefurt ----> ΔΙΠΛΟΣ panag.farmer --> ΔΙΠΛΟΣ chstathis -----> ΔΙΠΛΟΣ BMAR ----------> ΜΟΝΟΣ Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 2 Φεβ 2011 Σημαντικό: Για την κατοχύρωση της συμμετοχής προκαταβολή: 50 € Αριθμός λογ/μού EUROBANK: 0026.0143.37.0100708884 ΙΒΑΝ: GR 100 26 014 30 0003 70 100 70 88 84 Όνομα: Δουρίδας Νικόλαος Μην παραλείψετε να γράψετε το nickname σας !!! Σημαντικό: Όσοι φίλοι έχουν κάνει κατάθεση στην τράπεζα το ποσόν των 50 € αλλά δεν βλέπουν το όνομά τους στην παραπάνω λίστα με τις προκαταβολές, να επικοινωνήσουν μαζί μου, γιατί η τράπεζά τους δεν έχει γράψει το nickname τους και μου εμφανίζεται απλά "κατάθεση 50€" ....:( .. |
Κυριακή και εμείς με το φίλο kokkinos, 4 άτομα και 2 πιτσιρίκια:)
|
Καταρχιν μπράβο στους διοργανωτες!!!! Κατα πάσα πιθανοτητα θα ειμαι και γω στην παρεα σας για πρωτη φορα, αν και ειμαι τακτικος αναγνωστης του forum. Ανακεφαλαιονωντας θα ενημερωθούμε για την ώρα συνάντησης του Σαββατου και απο που? Εγω θα ειμαι διπλος. Ευχαριστω εκ των προταίρων
|
Απόσπασμα:
.... θα πρέπει να κάνεις κράτηση δωματίου ... ;) |
Απάντηση: Δώρα πίττας - 2011
Pavloshs και Marco polo από Κρήτη μαζί από το Σάββατο για την κοπή της πίτας.
κατέθεσα φίλε ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ, σήμερα 100.00€. Τα λεμε απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) |
Αλλο ένα δίκλινο για την διανυκτλερευση του Σαββάτου
zervas |
SenseiG --------> προκαταβολή 50 € --------> ok!
|
Η κατάθεση των 50€ για την κράτηση μολις ολοκληρώθηκε. Θα είμαι διπλός για τη διανυκτέρυση του Σαββάτου. Ευχαριστώ :D:D
|
Νίκο μόλις έκανα την κατάθεση €50. Δύο άτομα διανυκτέρευση του Σαββάτου. Θα έρθουμε λίγο αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Σ’ ευχαριστώ.:)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
4 ζευγάρια + 4 παιδάκια επιπλέον!
|
Απόσπασμα:
|
Achilleas_v+1 ένα δίκλινο προκαταβολή στον καφέ 27/1/11 - 50€
alex-rt+1 ένα δίκλινο προκαταβολή στον καφέ 27/1/11 - 50€ Και τα δύο δωμάτια από Σάββατο. Θα τα πούμε στον καφέ στο Λουτράκι!! |
Απόσπασμα:
Λες να του το πούμε? :sm7: Μπα εγώ ντρέπομαι!:o :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Τελικα θα ερθει και ενας φιλος μου με varadero οποτε συν δυο ατομα 1 δικλινο και αυριο το πρωι καταθεση στην τραπεζα.Ευχαριστω πολυ.Σαββατο και κυριακη.
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!