![]() |
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
Όσο διαβάζω και βλέπω και από κοντά τις φωτό τόσο βρίσκω διαφορές.
Πχ. προσέξτε ότι τώρα υπάρχει επιπλέον... υποπλαίσιο. ΜΠΡΟΣΤΑ. Βιδώνουν μαζί και μαζί στο μοτέρ που είναι ΠΑΝΤΑ χαρακτηριστικό της GS να είναι το μοτέρ μέρος του πλαισίου (πράγμα που παραμένει). Η έδραση telelever αλλά και (όχι συνταρακτικά) του paralever άλλαξαν. Γι' αυτό λένε και για βελτιώσεις εκεί. Επίσης μην ξεχνάμε ότι παρά τα ψυγεία ΔΕΝ μειώθηκε η γωνία του τιμονιού αλλά αυξήθηκε (!!!). Οι άνθρωποι έχουν κάνει δουλειά όχι αηδίες. (τώρα που είπα ψυγεία... ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ το βεντιλατέρ ΔΕΝ στέλνει τον αέρα στον αναβάτη... μένει να αποδειχθεί... θα μας πει ο πρώτος που θα το κάνει test ride σε ώρα αιχμής στην Αθήνα :)) Άλλο... τα φώτα. Δυστυχώς είναι option (και γενικώς ΠΟΛΛΑ είναι option και δεν είναι στοκ... γκρρρρρρ). Αλλά το option το συγκεκριμένο είναι σούπερ, πρέπει όλοι να βάλουν. :) Τα πρώτα LED headlights σε moto παραγωγής. Επίσης το "φως ημέρας" (αυτό το πλάγιο Π) αν θέλετε ανάβει μέχρι να μπείτε πχ. σε κάνα τούνελ οπότε αυτόματα "γυρνάει" στο νορμαλ φως πορείας (!) μέχρι να βγείτε. Τι άλλα... α ξεχάστε την ροπή που βάραγε στα (λάθος) κατεβάσματα ταχύτητας, ικανό να σας πετάξει. Το έφτιαξαν. ;) Θυμάμαι άσχετα μεταξύ τους πράγματα σόρρυ. Α τα πίσω μαρσπιέρ ΒΙΔΩΤΑ, μην πηγαίνετε στον ηλεκτροσυγκολητή μετά από μια βλακειούλα. Ακόμα και η πινακίδα βγαίνει εύκολα. Τι λέτε για το νέο τρόπο ρύθμισης ζελατίνας; ΠΑΕΙ η κολλημένη σε μια θέση. :) (εγώ την έχω στην ίδια θέση 5 χρόνια... αν την άλλαζα όπως αλλάζει η τωρινή, θα έπαιζα) Μαζέψαν πολύ καλωδιομάνι, δείχνει λιγότερο "industrial" (αλλά παραμένει). Η νέα διάσταση λάστιχα να δούμε τι θα φέρει. Επίσης οι νέες ζάντες με τις 10 ακτίνες με κάνουν για πρώτη φορά να σκέφτομαι GS με ζάντα (αντί ακτίνες). Είναι λεπτές και σε "κοροϊδεύουν" σχεδόν σαν να είναι ακτινωτές. Να δούμε επίσης τι σόι κλιμάκωση κιβωτίου θα έχει (είπαν θα είναι νέα, αλλά δεν είπαν τι και πως). Αυτά. Χύμα σκέψεις πιο μετά πάλι. :) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ σειρές (ίσως καμία άλλη) να μπορούν να το πουν αυτό. |
Απόσπασμα:
Βέβαια για μένα η μεγαλύτερη επιτυχία (το δεύτερο... τριγώνι) είναι ότι τώρα θα δούμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ custom λύσεις εξατμίσεων (μια και όλος ο πλανήτης σε μηχανές με μονή εξάτμιση, την έχει δεξιά). Επίσης (τρίτο τριγώνι), έχουν πια (μόλις σταματήσει και η τωρινή Adventure) μια σειρά παραγωγής/ανταλλακτικών άξονα. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
+1200 !!!! |
Απόσπασμα:
Εδώ έκαναν μέχρι και τη μύτη του MT1200 να βλέπεται (σχεδόν). |
Απόσπασμα:
Το πάει σε αυτούς που παίζουν αύριο; (φτου φτου και με τη νίκη) Το πάει σε αυτούς που παίζουν μεθαύριο; (και ελπίζουν όχι να κοιμηθεί απλά Ο Θεός όπως ελπίζω εγώ αύριο... αλλά να πέσει σε κόμμα) Το πάει σε αυτούς που δεν παίζουν καθόλου; (και είναι για καλά σαράντα) Ή το πάει σε κάτι άλλο; |
Απόσπασμα:
Δεν καταλαβαίνω αγαπητέ μου... Θέλετε να μου πείτε κάτι για την ομάδα μου?? Όχι, την ομάδα που εννοείς ΔΕΝ την αλλάζω ακόμα και στη βου να πέσει. Θα σου ξηγήσω το Σάββατο... :p:D:D |
Ασε νικο...
Απ όπου και να το πιάσεις βρωμάει... Αλλά τώρα αναφέρομαι στην ομάδα που δεν έχει γήπεδο,προπονητικό κέντρο,πρόεδρο,προπονητή,παίκτες...κτλ :rolleyes: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αισιόδοξο σε βλέπω!:D;) |
Και συνεχίζω.
Είδατε το νέο φιλτρόκουτο με τις ΔΥΟ εισαγωγές σε στυλ ram-air; Επίσης... Sachs ημιενεργητική δεν είναι που έχει και το νέο MS1200; Επίσης... ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΩ να δει όποιος θέλει τις φωτό από το development της νέας 1200GS. Χοχοχοχοχοχο... Τις φωτό που το σκίζουν στα χιόνια, τις φωτό στα τούνελ αεροδυναμικής και... πιτσιλίσματος αναβάτη, τις φωτό με την πίστα με τα δοκιμαστικά των αμορτισέρ κλπ. |
Πάντως το καινούργιο gs είναι πολύ όμορφο...
Ακόμη και η μύτη που ξενίζει λίγο,από κοντά μπορεί να δείχνει αλλιώς!:) Είμαι πολύ περίεργος πως θα είναι οδηγία... Αλλά φοβάμαι να την κάνω test ride μην ...κολλησω!:cool: |
Απόσπασμα:
|
Ρε συ NLS έδωσες 18 χιλιάρικα και αγόρασες 1 gs, όχι όλο το εργοστάσιο :D
Χαλάρωσε λίγο θεούς τους έκανες τους γερμαναράδες.. :lo20: |
Η μέρα της είναι. :)
Σιγά θα τα πούμε θα μας περάσει. Συνεχίζοντας τις (χαζές?) λεπτομέρειες... Είπαμε πόσο πιο μαζεμένο είναι το μοτέρ ε; Επίσης η τόσο διαφημισμένη υδρόψυξη τελικά ψύχει "στεφανιαία" τους κυλίνδρους στην περιοχή της καύσης (γύρω από τις βαλβίδες και λίγο πιο μέσα). That's all. Το νέο LED light έχει βεντιλατέρ πίσω του... (για να μην λέω μόνο καλά) και υποψιάζομαι παράγοντα βλάβης. Α το τζαμάκι για να βλέπουμε το λάδι, πήγε στην άλλη πλευρά. (και συνεχίζω) |
Οκ μιας κ συνεχίζεις το ψάχνεις κ μελετάς, ξέρεις αν τα 2 πλαινά φαιριγκ που έχει στα πλαινά του τεπόζιτου κρύβουν τα ψυγειάκια νερού ?
|
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Ναι αυτό κρύβουν.
Τα δυο μυτερά εννοείς. Συνεχίζω... Είπαμε τα φλας γίνανε "σαν του άλλου κόσμου". Επίσης κάτω από τα δυο φώτα σαν έξτρα προσφέρεται ένα τρίτο επιπλέον (αλλιώς εκεί έχει... κενό). Πράγμα που δεν μπαίνει και δεν χρειάζεται αν βάλετε το κιτ LED. ΕΠΙΣΗΣ τα νέα λάστιχα είναι τα Anakee III (μπλιαχ!) αλλά ευτυχώς είπαν ότι θα βγάλουν όλοι (ήδη έχουν συνεννοηθεί). Θυμίζω ότι η σέλα μπαίνει και σε διαφορετική γωνία (πράγμα που ήδη γινόταν αλλά δεν συμφωνούσε το εργοστάσιο χεχεχε) και η πίσω σέλα πάει και μπρος πίσω (!). Για τους χοντρούς; :) Α επίσης ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα πολλά riding modes είναι... έξτρα. Α τέλος... το φτεράκι που βάζαμε όλοι έξτρα από άλλους κατασκευαστές για να μην πιτσιλιώμαστε από το πίσω λάστιχο... ε είναι standard. Η νέα ακράπα λέει πολύ. :) (σπάσαμε τα thread βλέπω) |
Συνέχισε έκανα τσάι :ye30:
Τιμή ανακοινωσανε ? |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Θα πνιγούμε στο τσάι λέμε :cr13:
Θέλουμε την τιμηηηή ! :yz |
Άσε "ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ". :)
Κουράστηκα. Τιμή δεν έχω διαβάσει αλλά με βάση το παρελθόν θα κάνει η βασική έκδοση όσο κάνει η τωρινή βασική έκδοση ΜΕ ABS (αφού το ABS είναι στάνταρ πια). Με ούτε 5% απόκλιση πιστεύω. Αφού έφτιαξες τσάι, ψάξε τις προηγούμενες σελίδες. Έχει ΠΟΛΥ ψωμί. :) Τώρα ενδιαφέρον αποκτά το τι θα πουν όσα media την είδαν, το τι θα πουν όσοι άλλοι την είδαν στην έκθεση (με πρώτα τα δικά μας παιδιά) και βέβαια... πότε θα την ακουμπήσουμε στην Ελλάδα (συνεχίζω να πιστεύω για αρχές 13 όπως έλεγα). (ένα τσαγάκι το έπινα τώρα... άσε πάω για ύπνο) |
Οκ ευχαριστούμε πάντως για την πληροφόρηση :)
|
Μα που βρηκαν κι εκατσαν αυτες...:u55:
ειναι ιερη στιγμη αυτη οι γυναικες αποκλειονται :p |
Oi 2 κοπέλες, σα μυροφόρες είναι με τα μαύρα, κηδεία έχουνε ?
Η αλήθεια είναι ότι το συμμαζέψανε το GS. :D |
παιδια επειδη δεν μπορω να διαβασω ολα τα μηνυματα ας μου πει καποιος αλλαξαν πλευρα το διαφορκο και η εξατμιση η ειναι η φωτο ετσι??? τεχνολογικα σκιζει αλλα λυπαμαι τους πωλητες στην παραδοση !!!
|
Απόσπασμα:
Εγώ οτι αυξήθηκε έλεγα... Εσύ τι καταλάβαινες, δεν ξέρω:confused: |
Εμένα πάλι μ' αρέσουν τα έξτρα της:)
Κυρίως τα κάγκελα κινητήρα, που τα τωρινά δεν τα βάζω ούτε να με πληρώνουν, στο νέο τα κάγκελα είναι μούρλια! Τα πατάκια με το λάστιχο που μπαίνει - βγαίνει , επίσης! Γενικά μου αρέσει και οι υπερβολές σε κάποια σημεία συνηθίζονται (μύτη κλπ). Το μόνο που δε μου αρέσει είναι το τελικό. Κακάσχημο, ακόμα και το after market της acrapovich, δε συγκρίνεται με τα υπάρχοντα. Εκεί που τα σπάει το μοτόρι, είναι τα όργανα! Τώρα τα άλογα κλπ, ελάχιστα με νοιάζουν. Αυτό που φαίνεται από τα χαρακτηριστικά που ανακοινώνονται, η λειτουργία του μοτέρ θα έχει παραπλήσιο χαρακτήρα, οπότε όλα ΟΚ. Λ7 μέχρι το 2014, που θα πάει; Κάπου θα βρούμε:ye33::cool2: |
Απόσπασμα:
Οταν βρεις το κάπου......φώναξε με:u60: |
Απόσπασμα:
Είπαμε, ο άντρας από 2 πράγματα ξεχωριζει.... Το ένα είναι η αισιοδοξία:ye33::ha16: |
Καλημέρα σας! Να υποθέσω ότι χθες βράδυ όλοι "βολτάραμε" προς Αφρική μεριά, με το καινούργιο μωρό?? Ή μήπως κάποιοι δεν κοιμήθηκαν καθόλου?? ;):D:D:D
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καλά, για σένα κουζουλέ είμουν σίγουρος... Και δεν κοιμήθηκες, και βόλτα στους ελέφαντες είσουν... :p:D:D:D |
Απόσπασμα:
:) |
Απόσπασμα:
Όσο για τα πατάκια... και στο τωρινό το λάστιχο μπαίνει βγαίνει... Η εξατμίσεις μου αρέσουν και φαίνεται ότι είναι το τελευταίο trend. |
Απόσπασμα:
:u59: |
Απόσπασμα:
http://i1197.photobucket.com/albums/...01713251_o.jpg |
Απόσπασμα:
Μια τα Ελληνικα βουνα μια τα Λουτρα Σμοκοβου και πολυ περισσοτερο η αγορα του 1200αρι εεε δεν διαβαζα και πολυ :p:p:p ... Δασκαλε μην με αφησεις στην ιδια ταξη :o:o |
Επειδή έκανα μια γύρα μικρή στο διεθνές Δίκτυο, να πω ότι πρώτη φορά βλέπω τόσο θετικό feeling και μάλιστα από ΜΗ κατόχους (!!!).
Λες να έκαναν το ρούμπωμα που θα κάνει (δυστυχώς) την GS κάτι σαν... ακριβό παπί παγκοσμίως; Ελπίζω όχι (αποδεικνίοντας ότι δεν είμαι μέτοχος της BMW). Περιμένουμε τον Γιάννη με τις HD photos/videos. :) Πάντως τα πλαστικά αυξήθηκαν. Να τα λέμε αυτά. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!