![]() |
Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο
Χάρη ίσως συμφωνήσω σε ολα που λες αν το εννοείς για ολους μας οτι ο λόγος απο εδω εύκολα λέγεται αλλα εύκολα παρεξηγείται κιόλας.
Περιμενω μια απάντηση απο εσένα ,αν πιστεύετε οτι αξίζει να απαντάτε σε όσους κομματικά και ιδεολογικά ειναι κοντά σας οκ σιγουρα μου δείξατε τον δρόμο που πρεπει να ακολουθήσω απο εδω και πέρα .... Εγω συνεχίζω να γράφω με εκτίμηση και υπομονή Οσο για τον πασχαλη που ξαναλέω δε τον γνωρίζω ολα θα είχαν άλλη τροπή αν απλα εξηγούσε οτι πάνω στο ανχος του απλα είχε παρά φερθεί . Πολυ ευχαρίστως να κάνω στην άκρη άλλωστε δε ήμουν και ποτέ μέσα Δε με λένε Κώστα (αυτο για τον πασχαλη) |
Απόσπασμα:
Βάλτε και μένα στην βόλτα ,.,.:D Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
μηνυματα σου του εμοιαζες αφανταστα.:) Μαλλον δεν τον ξεριες αλλα να ξερεις οτι ειναι το εσωτερικο μας αστειο.. Στην αρχη του καλοκαιριου εγραφες ξεσηκωματα για καφε στο Χαλστατ ξερεις απο εδω βγαινει σε μια μερα ο παραδεισος. Με τα πρωτοβροχια κατι σε τσιμπησε και εμπλεξες σε αυτον εδω το μολυσμενο χωρο με τα πολιτικα.. Γυρνα πισω στα ταξιδια και γραψε για τα δικα σου!!!!!!!! Κι ας μην εχουν φωτο και περιτεχνο κειμενο. Σε ολους το λεω γραψτε και διαβαστε για ταξιδια και μηχανακια:) |
Απόσπασμα:
|
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
...έχουμε και τις...ευχές :re28: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Για πες...κανατε καμμια τουρτα Scania??? |
Απόσπασμα:
οχι αλλα εκει που καθομουν ηρεμος ηρεμος στο μπαλκονι ακουω απο εξω κορνες!!!!!! τα μποξερ στους κοφτες!!!!!! και ενα μικρο 800ρακι να παιδευεται να ακουστει......... ειχαν ερθει φιλαρακια με μια φερερο ροσε και μου εκαναν μια πολυ ωραια εκπληξει... :ye02: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ναι ναι μετα ειναι ακατάλληλα προς βουλευτες... :D:D:D:D:D |
Παίδες εσείς πού κάνετε τις διαπιστώσεις για το τι τρέχει κ τι όχι,
θυμίζω ότι όλοι μας αποτελούμε, αυτό πού υπάρχει εδώ.... Ας κρατήσουμε τις διαπιστώσεις στο μυαλό μας και ας προχωρήσουμε σε έργα. .. Μην περιμένουμε τι θα κάνει η διαδικτυακη κοινοτητα forum.gr για τον καθένα μας. Σημασία έχει τι θα κάνει ο καθένας μας για αυτήν. .. R1200GlamorusSpecial |
Απόσπασμα:
αυτο ειναι για μας????? |
Απόσπασμα:
Άκη τπτ άλλο δεν θέλω να ακούσω από το στόμα σου, εκτός από μία ξεκάθαρη εξήγηση στην εξής απορία μου: Είσαι ναζιστής? Ασπάζεσαι την ιδεολογία του φασισμού? Αυτό μόνο με απασχολεί όσον αφορά το πρόσωπο σου... R1200GlamorusSpecial |
Απόσπασμα:
κε εμας τι μας χαλα αν εναι η δεν εναι εγω δεν ειμαι ναζιστης αλλα ειμαι εθνικιστης κε κοιταζω παντα ακροπολη μερια |
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η σχέση αυτή είναι αμφίδρομη και καμία από τις δύο πλευρές δεν πρέπει να σταματήσει να δίνει ΑΛΛΑ ΚΑΙ να παίρνει τουλάχιστον ΟΤΙ δίνει η άλλη.... |
Απόσπασμα:
το πρώτο πράμα που πρέπει να κανει η αλλη πλευρα ειναι ........ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.....:mad: |
Απόσπασμα:
Θα βγαλει αποφαση ακομα και χωρις προεδρο:ye33: |
ολοι.....βολεψάκηδες..... Ολοι μιλουν πισω απο το μονιτορ και προσπαθουν να βαλουν μυαλο ο ενας στον αλλον.....Που ειναι τα{............ βαλτε οτι θετε εδω.....} και δεν πανε κατω απο την βουλη να τα πουν παρα μονο εδω ξερουν και βγαζουν τον βουλευτη απο μεσα τους,....:mad::mad::mad:
|
Πως μπορώ να αλλάξω το ΜΠΟΛ ΤΖΟΙ στο τελελεβερ
|
Επεισόδια στον Άρειο Πάγο
Απόσπασμα:
:) Sent from my iPad using Tapatalk Pro |
Απόσπασμα:
|
Είσαστε αμίμητοι. ...
Δηλ αν πάει στον Καιάδα ο "ενοχλητικός" (που μπορεί να είμαι και εγώ) Θα αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση? Δεν νομίζω. ..... @Μιχάλη το έθνος μας το αγαπάμε, Τα παιδάκια που γεννώνται ανάπηρα τι τα κάνουμε? Έτσι για να μιλάμε καθαρά. ... Δεν είναι αποκλειστικότητα των Ναζιστών και των Φασιστών η αγάπη για την Ελλάδα. ... R1200GlamorusSpecial |
Απόσπασμα:
φιλε χαρη ενοχλητικος .........μεχρι ενα σημειο ομως...... και εμανα με ενοχλει η σκληθρα αλλα καποια στιγμη θα κοιταξω να την {βγαλω}.......αλλιως δεν γινεται να δουλεψω... |
Απόσπασμα:
|
Φιλε με τα πολιτικα εδώ μέσα βλέπεις ότι δεν ασχολούμαστε τι το συνεχίζεις
Πες γι τίποτα άλλο......... ΆΣΤΟ....................... να πάει Στο καλΟ ρε φίλε μου!!!!!!! |
Απόσπασμα:
Κανεις σαν να ειναι δικο σου το μφορουμ.........εισαι θεοπαλαβος!! Μ'εσβησαν οι συμφουρμιτες? αν εσυτο βλεπεις ετσι...ετσι θα 'ναι. Με τους θεοπαλαβους δεν τα βαζουν οι λογικοι.....τους αφηνουν στον κοσμο τους. .....ειδικα εκει με το ''ζητειται παρεα'' απο το ''δημοσια εκδηλωση'' ειναι ολα τα λεφτα, καλα λες κακομοιρα ελληνικα........αλλα καμια φορα δουλευω και σημερα επειδη ασχοληθηκα πολυ με το φορουμ θα φυγω απο το γραφειο κατα της 21:00.... υπογραφη, o αργοσχολος του κερατα που λες..... |
Απόσπασμα:
|
Μη μιλάτε για Καιάδα, ακόμα και οι δικοί του τον eκλασαν ! ;)
:sm7: |
Λοιπον εχουμε και λεμε....
9-10 Νοεμβριου το GS Forum παει Κισσαβο. Η εκδρομη στηνεται απο τον αρχηγο της Αναβασης στον Ολυμπο LambrosE4 το δαιμονιο φωτογραφο Tatoopanther ενω εγω εχω αναλαβει το βρωμιαρικο κομματι της υποθεσης.(Λιτοχωρο-Σπηλια Κισσαβου απο λασπη). https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...=h&mra=ls&z=13 Εν αναμονη του σχετικου θρεντ σημειωστε. Το Σαββατο ασφαλτινη εκδρομη προς Σπηλια Κισσαβου αφιξη το μεσημερι και τακτοποιηση σε ενα μοναδικης αισθητικης και διρρυθμισης χωριατικο αρχοντικο. Ατομα 20-25 σε στρωματσαδα,τζακι, στραπατσαδα, κρασια, βελεντζες και πασιεντζες. Οσοι αργησουν να δηλωθουν πανε σε διπλανα δωματια (μονο για τον υπνο) Το απογευμα περιπατηττικη στην κορυφη αναζητωντας τους αρκουδιαρηδες αφρικανους και ιθαγενεις που θα ερχονται ελαφρως λασπωμενοι.. Βραδυ ελευθερο και οχι παντρεμενο. Την Κυριακη συναντηση με το γκρουπ που θα ερθει απο Βολο-Λαρισα και αναβαση στο καταφυγιο για χιονοπολεμο. Αργα το μεσημερι μετα τα μεζεκλικια στο χωριο αναχωρηση για τα σπιτια μας:) |
γιασου χαρη!!!
τα παιδια μας που γενιουτε αναπηρα η ξερω πως κε αυτα παιδια μας ειναι ! τωρα για τους ναζιστες απο αυτα που ξερω κε εχω διαβαση ο χιτλερ για να εδρεοση τον ναζισμο εφαγε 75 000 000 ψηχες . ποσους εφαγε ο σταλιν για να εδρεοση τον κουμουνησμο ? -100 000 000 θα μου πεις πως η Ελλαδα πληρωσε μεγαλο τιμημα κατα την περιοδο της γερμανικης κατοχης συγουρα αλλα κε απο τον σταλοι οι Εληνες πληρωσα μεγαλο τιμημα...... ποσοι Ελληνες σκοτωθηκα απο αυτους που γλιτωσαν απο την μανια τον νεοτουρκον κε κατεφηγα στην ρωσια ? τους Εληνοποντιους θα τους βρουμαι απο τον καυκασο μεχρη κε την σιβηρια για τουτο τον λογο δεν παω ουτε τον ναζισμο αλλα ουτε κε τον κουμουνησμο κε μεταξυμας παντα τα ακρα δεν ειναι καλα ,ουτε δεξια ουτε αρηστερα αλλα κεντρο κε μπροστα |
Χάρη για εμένα έπαψες να υπάρχεις πια.
Απλα θα ακολουθήσω την δική σου πολιτική αγνοώντας την ύπαρξη σου. Το τι είμαι το ξέρει μονο η κάλπη και κανένας άλλος αν για εσένα εχει τοσο πολυ αξία να ξεφτιλιζεις και να ξεφτιλιζεις άτι συνέχισε οπως θες. Μάζεψε ολα τα καρντασια σου πείτε τα πολιτικά σας και αφήστε εμάς να βράζουμε στο ζουμί μας. Μακαρι η ηλικία σου να συνοδευόταν και απο μυαλό |
Καλό θα ήταν οι προσωπικές απορίες να λύνονται με ΠΜ.
Είναι απαράδεκτο να εγκαλούμε ΔΗΜΟΣΙΑ κάποιον αν είναι κουμμούνι, φασίστας, αδελφή, οροθετικός κτλ κτλ Έχει χυθεί αίμα για την επίτευξη της ελευθερίας του λόγου και της ελεύθερης βούλησης.... Ο καθείς ας κρατήσει τέτοιες απορίες για τον εαυτό του, η στοχοποίηση τρίτων λόγω διαφορετικής άποψης και η διαπόμπευσή τους είναι ...φασισμός ! :o |
Απόσπασμα:
|
|
Ρε σεις τι πάθατε σε αυτό το νήμα ;
Έχει τίτλο σχετικό με Άρειο πάγο, άλλα εδώ θα τα λύσουμε όλα ; Φιλαράκια είμαστε όλοι μας, ο καθένας με τις παραξενιές του και τις ιδιοτροπίες του, αλλά αυτό το forum αν χαρακτηρίζεται απο κάτι ειναι ότι : ποτέ δεν έπαψε να καλοδέχεται κάθε νεο μέλος και πάντα έχει απίστευτη υπομονή και δύναμη να εμπεριέχει κάθε τι περίεργο και διαφορετικό εμένοντας στην ουσία, που ειναι : Να ενθαρύνει το θετικό στην παρέα, τις μοτο βόλτες μας, τους καφέδες μας και έν γένει ότι καλό θα μπορούσε να μας απασχολεί μεταξύ φίλων, στον ελεύθερο χρόνο μας. Ας μείνουμε σε αυτά που μας αρέσουν και ευχαριστιώμαστε εδω μέσα και ας κάνουμε κατι περισσότερο για αυτά, όχι για τα άλλα..... Άντε να έρθω σε κανα καφέ , να τα πούμε από κοντά..... Μου λειψατε βρε !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro |
Η "απίστευτη υπομονή" μας χαρακτηρίζει ως διαδυκτιακή παρέα, πρέπει μερικοί όμως να καταλάβουν ότι εδώ μέσα είναι τσιφλίκι αλλουνού !
Όταν δεν μπορεί κάποιος να μαζέψει τη γλώσσα του και την αποδεδειγμένα κακή του συμπεριφορά πρέπει να απομακρύνεται αρμοδίως. Η τακτική του Πόντιου Πιλάτου εξυπηρετεί, αλλά μόνο βραχυπρόθεσμα....η αίσθηση της ασυδοσίας και ατιμωρησίας δείχνει να δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στο κοντινό μέλλον..... Φύλλακες γρηγορείτε ! |
Απόσπασμα:
με το μονο που με βρίσκεις 100%σύμφωνο μαζι σου πως μπορουμε εξαλλου να "συμφωνουμε σε ολα" ειναι η υπογραφη σου....;);) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:36. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!