![]() |
Απάντηση: ΡΟΔΟΠΗ....... 24 έως 27 Μαρ 2011
1 Συνημμένο(α)
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το GSFORUM καθώς και όλους τους συμμετέχοντες στην εκδρομή.
Ήταν μια ευχάριστη και συνάμα επιμορφοτική εκδρομή. Για παράδειγμα, πριν την εκδρομή δεν γνώριζα ότι το CBF ανήκει στην κατηγορία των ON-OFF :Μπερδεμέν |
Εχει μελλον το θεμα με τους συναγωνιστες!!
Περασαμε ωραια εκει πανω με φαινεται... Θοδωρη ευχαριστω πολυ για την παρουσιαση!! Να δουμε τωρα ποιος θα κανει τη δικη σου... Τα πραγματα ευτυχως ειναι οπως τα περιγραφεις!! Μια δυο διορθωσεις μονο φιλε! Το 800αρι μεσα στη Βουλγαρια εκαψε 4,05 λιτρα/100χλμ ενω το 1200 4.78 λιτρα/100χλμ.Τα απιστευτα αυτα νουμερα οφειλονται στο γεγονος οτι βαλαμε βενζινη 2 φορες στα πρατηρια της αυστριακης OMV που εχουν καυσιμα αυστριακων και οχι ελληνικωνΝεύρα προδιαγραφων. Τον καφε στο βουνο τον πληρωσαμε 1 λεβα ο καθενας αντι για 0.60 που ειναι η τιμη του επειδη η κοπελλα δεν ειχε τοσα λεφτα επανω της για ρεστα!! Επιβαρυνθηκαμε δηλαδη σχεδον 20 λεπτα του ευρω κατ'ατομο και ειναι ευκαιρια να ζητησω και δημοσια συγγνωμη γι'αυτο:sm7: Επισης να σημειωθει οτι ο εργολαβος δεν ηταν μαλωμενος με το ΥΠΕΧΩΔΕ πριν κανει το δρομο! Μετα μαλωσε με αυτους αλλα και με ολους τους συναδελφους του γιατι χαλαει την πιατσα!:sm7: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όπως το πάτε το νταλαβέρι, στο τέλος θα ζητάτε να σας παραχωριθεί και κανά περίπτερο, καμιά άδεια πρακτορείου ΠΡΟΠΟ, άντε και καμιά σύνταξη αξ. Πολεμικού Ναυτικού...;) |
Απόσπασμα:
Άιντε, άιντεεε, άμα ήταν έτσι απλά τα πράγματα, δεν θα μιλούσαμε, ντιπ. Μιλάμε, δώσαμε πραγματικές μάχες εκεί πάνου. . .Κεμπάπ με Κεμπάπ. . .:confused: Συγνώμη. Σώμα με σώμα ήθελα να γράψω . . . . . . . . . . . http://i51.tinypic.com/99laok.jpg . Δεχθήκαμε επίθεση από πεινασμένες αρκούδες . http://i53.tinypic.com/105brbm.jpg . Ο αγώνας ήταν κοινός, το χώμα, λάσπη, ο ένας βοηθούσε τον άλλον, τον παρ' άλλον ούτε που τον κοιτούσαν :D . http://i54.tinypic.com/2zidnhj.jpg . Οι στιγμές ξεκούρασης, ελάχιστες και ο καθένας τις εκμεταλλεύονταν όπως μπορούσε. Αυτοί που ήταν καβάλα σε Γερμανίδες, ήταν και οι πιο ταλαιπωρημένοι . http://i55.tinypic.com/xbix35.jpg . |
Μεικές photo και από εμένα εδώ!!
ΥΓ: Δεν είναι οτι κούραζαν η Γερμανίδες!!!Είναι ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα με το ξύλινο παγκάκι και δεν είμασταν για συντρίμια!!!!:sm7::sm7: |
Οι κουμπάροι λοιπόν.... Επειδή μ'αυτα και μ'αυτά, παρατραβάει το θέμα και θα μας πιάσει Σαββατοκύριακο και ακόμη θα γράφουμε αντί να οδηγούμε.... Το τρέχω λίγο και ξεκινάω από το συμπέρασμα ... Κυρίες & Κύριοι Ο Kas είναι ήδη παντρεμένος, απλά έχουν ξεχάσει να του το πουν... Και τις 3 μέρες της εκδρομής, τις πέρασε παρέα με τον Mits... Μαζί στις διαδρομές, μαζί στον καφέ, μαζί στην ταβέρνα... Αυτό δεν είναι κατ'αναγκη κακό αλλά........ Αλλά, όταν 2 ζευγάρια είναι μαζί, και στη μία πλευρά οι γυναίκες να μιλάνε για τα παιδιά και οι άνδρες να διαγωνίζονται στην κατανάλωση κεμπάμπ και μπύρας..... αυτό που παραπέμπει??? Όταν 1 άντρας δοκιμάζει την adve.... και δεν λέει "μου πάει μωρό μου?" αλλά λέει "μωρό μου πρέπει να δώσουμε τη δική μας και 10 χιλιάρικα, για να την πάρουμε", αυτό που παραπέμπει?? Και κλείνω.... Αν ερχόταν ένας άγνωστος και ήθελε να καταλάβει, ποιο από τα 2 ζευγάρια είναι παντρεμένο με 2 παιδιά και ποιο ανύπαντρο..... Θα έπρεπε να κάμει το υπέρτατο τεστ... Το τεστ "του αθλητή και του χορευτή" Γιατί ως γνωστόν τοις πάσοι, άλλες γυναίκες παντρευόμαστε πριν και άλλες έχουμε μετά.... Η δουλειά του χορευτή είναι πιο δύσκολη από αυτή του αθλητή, γιατί ενώ κάνουν τις ίδιες ασκήσεις και καταπονούν το σώμα τους το ίδιο, ο χορευτής πρέπει να δείχνει ότι το απολαμβάνει και να χαμογελάει ενώ ο αθλητής, μπορεί να εκφράσει όλη την ένταση και κούραση που νιώθει..... . . . Ο αθλητής... . . . |
Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές... "Κώστα μήπως να πέρναμε και μεις ένα σκυλάκι?" |
:sm7:
|
Επειδή όμως, εγώ δεν αφήνω τους φίλους μου έτσι..... "Επιμορφωτικά σεμινάρια για παντρεμένους" Από τον ένα και μοναδικό Nvythoul (Νίκο) Σάββατο πρωί στο Bansko... Teo.. Νίκο την κυρά την βλέπω λίγο άκεφη... Μήπως κουράστηκε....:Απορία: Νίκος... Όχι μωρέ.. Απλά της είχα πει, ότι το Σάββατο το πρωί θα έχουμε κανένα τετράωρο ελεύθερο για ψώνια στο Bansko... Teo... Μα... δεν το έλεγε αυτό το πρόγραμμα....:hmmm::hmmm::Απορία::Απορία: Νίκος.... Το ξέρω... Εεε λέμε και κάνα ψέμα πότε πότε να κάνουμε τη δουλειά μας..... ... |
:sm7::sm7:
Που θα πάει ρε Τεο θα σε τυλίξει καμία και μετά αλοίμονό σου....:D |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!