![]() |
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Απόσπασμα:
|
καλα, η bmw hellas , δεν παιζεται,
εχει στο site το καινουριο gs, και στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει τον κινητηρα αεροελαιοψυκτο, μαλλον θα εισαγουν ειδικη εκδοση για ελλαδα για να ειναι πιο φθηνο:sm7::sm7: BMW Motorrad Hellas A.E. |
Απόσπασμα:
send from my Xperia t beast |
κατι αλλο που παρατηρησα εν σχεση με το τωρινο gs,
νεο gs Ανάρτηση / θέση μπροστινού τροχούBMW Motorrad Telelever, ράβδος διαμέτρου 37 mm, κεντρικό ελατήριο παλιο gs BMW Motorrad Telelever; ράβδος διαμέτρου 41 mm, κεντρικό ελατήριο, μηχανικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου σε 5 θέσεις δηλαδη αν καταλαβα, τα πηρουνια ειναι πιο λεπτα? και η μηχανικη αναρτηση δεν θα εχει ρυθμιση προφορτισης? σκουτερακι την κανανε την μηχανη?:eek::Απορία: |
Απόσπασμα:
γι αυτο θα μεινω με το δικο μου!:cool::p |
Απόσπασμα:
Όταν τα γράφω εγώ μου τα χώνετε. Μα στην ίδια κατηγορία είναι. Προσέξτε στα φανάρια. Αυτές και τα παπιά βλέπετε. :ye32:Οι υπόλοιπες απλά ταξιδεύουν................ |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:):):ye02: Καλό ξημέρωμα να έχετε............ |
Δεν θα σταθω στις <τεχνικές> αλλαγές, αλλά αν λύσει τα οποια προβλήματα αξιοπιστίας (αν υπάρχουν που κατα τους περισσοτερους σε αυτό το φόρουμ, δεν υπάρχουν ή ειναι απειροελάχιστα) με αυτό το σχεδιασμό και την οδηγική συμπεριφορά που ειναι οπως λένε κορυφαία, δεν θα εχει στην κυριολεξία αντίπαλο!!!!!
|
Απόσπασμα:
-καρφί για τους "περισσότερους σε αυτο το forum"... -τέλος,χρυσώνουμε το χάπι λέγοντας οτι "δε θα εχει στην κυριολεξία αντίπαλο",αφού βέβαια πρώτα βάλουμε κι ένα "αν ειναι οπως λένε" για να αφήσουμε και μια αμφιβολία... :rolleyes: Φιλτατε,μην ξεχνάς ότι ήδη οι GS με αυτο το σχεδιασμό και με αυτη την οδηγικη συμπεριφορά που ηδη εχουν,δεν εχει αντίπαλο...,ιδιαίτερα απο ...HONDA μεριά!;) Μη μπερδευεσαι...:ye33: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:32. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!