GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Νέα μοντέλα BMW (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=31)
-   -   H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=35044)

phoenix 08-11-2012 20:57

Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 791651)
Λόγω του ότι δεν κατέχω πολλά από τεχνικής άποψης θα το θέσω κάπως αλλιώς. Στην GS μου φορτώνω όλο το βιός μου, σκηνές, κονσέρβες, τσεκούρια-φτυάρια, νερά, φάρμακα, γενικά την μάνα μου και τον πατέρα μου και πάω κατσάβραχο. Το κάνει τόσο καλά και άνετα που με κάνει και καραγουστάρω τα ταξίδια μου μαζί της. Καραγούσταρα επίσης που στο πρώτο μεγάλο ταξίδι με την γυναίκα μου, ενώ δεν της άρεσε όπως της άρεσε η varadero που είχα πριν, μου είπε στο τέλος: Είμουνα πολύ πιο άνετη τελικά στην GS... Για αυτά λοιπόν γράφω στα π@π@ρια μου τις τελικές και τα άλογα. Καραγουστάρω τα δύσκολα ταξίδια με την GS μου και δεν την αλλάζω με τίποτα προς το παρόν. Αν ποτέ βγει κάτι που να κάνει αυτά που θέλω καλύτερα, και έχω φράγκα, ίσως αλλάξω. Αυτά από εμένα. Γεια μας...

Sent from my kibariko iPhone using Tapatalk

μαζι σου αδερφε και εγω

J-P-HELLAS 08-11-2012 21:08

καλα, η bmw hellas , δεν παιζεται,
εχει στο site το καινουριο gs, και στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει τον κινητηρα αεροελαιοψυκτο,
μαλλον θα εισαγουν ειδικη εκδοση για ελλαδα για να ειναι πιο φθηνο:sm7::sm7:

BMW Motorrad Hellas A.E.

taksidiotis 09-11-2012 04:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από J-P-HELLAS ( 792256)
καλα, η bmw hellas , δεν παιζεται,
εχει στο site το καινουριο gs, και στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει τον κινητηρα αεροελαιοψυκτο,
μαλλον θα εισαγουν ειδικη εκδοση για ελλαδα για να ειναι πιο φθηνο:sm7::sm7:

BMW Motorrad Hellas A.E.

Να ήταν στο μόνο που δεν παίζεται:rolleyes:

send from my Xperia t beast

J-P-HELLAS 09-11-2012 19:48

κατι αλλο που παρατηρησα εν σχεση με το τωρινο gs,

νεο gs
Ανάρτηση / θέση μπροστινού τροχούBMW Motorrad Telelever, ράβδος διαμέτρου 37 mm, κεντρικό ελατήριο

παλιο gs
BMW Motorrad Telelever; ράβδος διαμέτρου 41 mm, κεντρικό ελατήριο, μηχανικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου σε 5 θέσεις

δηλαδη αν καταλαβα, τα πηρουνια ειναι πιο λεπτα?
και η μηχανικη αναρτηση δεν θα εχει ρυθμιση προφορτισης?
σκουτερακι την κανανε την μηχανη?:eek::Απορία:

ntinopoulos 09-11-2012 19:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από J-P-HELLAS ( 792738)

νεο gs
Ανάρτηση / θέση μπροστινού τροχούBMW Motorrad Telelever, ράβδος διαμέτρου 37 mm, κεντρικό ελατήριο

παλιο gs
BMW Motorrad Telelever; ράβδος διαμέτρου 41 mm, κεντρικό ελατήριο, μηχανικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου σε 5 θέσεις

αστα!παλιομηχανη!:rolleyes:
γι αυτο θα μεινω με το δικο μου!:cool::p

napgeo 10-11-2012 00:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από J-P-HELLAS ( 792738)

νεο gs

παλιο gs

Όταν τα γράφω εγώ μου τα χώνετε. Μα στην ίδια κατηγορία είναι. Προσέξτε στα φανάρια. Αυτές και τα παπιά βλέπετε.

:ye32:Οι υπόλοιπες απλά ταξιδεύουν................

VDR 10-11-2012 00:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 792833)
Όταν τα γράφω εγώ μου τα χώνετε. Μα στην ίδια κατηγορία είναι. Προσέξτε στα φανάρια. Αυτές και τα παπιά βλέπετε.

:ye32:Οι υπόλοιπες απλά ταξιδεύουν................

Δυστυχώς..μερικοί τις αγοράζουν για το σηματάκι τους..το στυλ έχω και.....με βλέπετε?..:u59:Ξέρεις πόσα άτυχα μηχανάκια δεν έχουν βγεί από την Αθήνα ή κάποια άλλη πόλη?!!Αλλά ευτυχώς δεν είμαστε όλοι αυτής της φιλοσοφίας..Και εδώ νομίζω ότι οι..και καλά...είναι ελάχιστοι..Οπότε..:u58:..:D:D

napgeo 10-11-2012 02:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VDR ( 792839)
Δυστυχώς..μερικοί τις αγοράζουν για το σηματάκι τους..το στυλ έχω και.....με βλέπετε?..:u59:Ξέρεις πόσα άτυχα μηχανάκια δεν έχουν βγεί από την Αθήνα ή κάποια άλλη πόλη?!!Αλλά ευτυχώς δεν είμαστε όλοι αυτής της φιλοσοφίας..Και εδώ νομίζω ότι οι..και καλά...είναι ελάχιστοι..Οπότε..:u58:..:D:D

:):):ye02: Καλό ξημέρωμα να έχετε............

GregoryA 10-11-2012 10:09

Δεν θα σταθω στις <τεχνικές> αλλαγές, αλλά αν λύσει τα οποια προβλήματα αξιοπιστίας (αν υπάρχουν που κατα τους περισσοτερους σε αυτό το φόρουμ, δεν υπάρχουν ή ειναι απειροελάχιστα) με αυτό το σχεδιασμό και την οδηγική συμπεριφορά που ειναι οπως λένε κορυφαία, δεν θα εχει στην κυριολεξία αντίπαλο!!!!!

ntinopoulos 10-11-2012 10:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GregoryA ( 792910)
Δεν θα σταθω στις <τεχνικές> αλλαγές, αλλά αν λύσει τα οποια προβλήματα αξιοπιστίας (αν υπάρχουν που κατα τους περισσοτερους σε αυτό το φόρουμ, δεν υπάρχουν ή ειναι απειροελάχιστα) με αυτό το σχεδιασμό και την οδηγική συμπεριφορά που ειναι οπως λένε κορυφαία, δεν θα εχει στην κυριολεξία αντίπαλο!!!!!

-καρφί για την αξιοπιστία...
-καρφί για τους "περισσότερους σε αυτο το forum"...
-τέλος,χρυσώνουμε το χάπι λέγοντας οτι "δε θα εχει στην κυριολεξία αντίπαλο",αφού βέβαια πρώτα βάλουμε κι ένα "αν ειναι οπως λένε" για να αφήσουμε και μια αμφιβολία...
:rolleyes:
Φιλτατε,μην ξεχνάς ότι ήδη οι GS με αυτο το σχεδιασμό και με αυτη την οδηγικη συμπεριφορά που ηδη εχουν,δεν εχει αντίπαλο...,ιδιαίτερα απο ...HONDA μεριά!;)
Μη μπερδευεσαι...:ye33:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:32.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!