![]() |
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !
Απόσπασμα:
Του χρόνου να είμαστε καλά, ακόμα καλύτερα κ θα είσαι κι εσύ εκεί! ;) Jefe |
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κι αυτό σωστό! http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000204AE.gif Jefe |
Aν και εχει περάσει πολυς καιρος---Οσοι με γνωριζετε απο κοντα,γνωριζετε οτι ο Bill πάντα αποδίδει τα του καισαρι στον καίσαρα:D:D:D
Συγχωρεστε καισαροι - ηγουμενοι-επομενοι και προηγουμενοι :sm7::sm7:για το καθυστερημενο αυτο μου post...:o:o:rolleyes::rolleyes: δυστυχως ο καθημερινος αγωνας για την επαγγελματικη επιβιωση με εχει αποξενωσει....:(:(:( αλλα ως γνησιος Κρητικος...Εχω να κάνω το παρακατω Διαγγελμα... Ενα τεραστιο μπράβο για την προσπάθεια ΌΛΩΝ των εμπλεκομένων παραγόντων....δεν θα μπώ σε <<προσωπικες>> επιθεσεις θαυμασμου για την Δουλεια τους,γιατι πραγματικα πιστευω Κυριοι, ειστε άξιοι ΟΧΙ μονο για αυτο που ζήσαμε στο Σοφικο ΑΛΛΑ και για πολλα πολλα αλλα:rolleyes::rolleyes::cool::cool::cool:αλλα και δεν ειστε τίποτα <<καβαλημενοι>>να θέλετε συγχαρικια κ.τλ.κτλ... Πραγματικα (αφου εχω την φήμη του γρινιαρη:p:p:p:sm7::sm7:)διεθεσα πολυ φαια ουσια για να βρώ κατι βρε παιδακι μου--μια παρατηρηση,κατι μεμπτο κατι....κατι...κατι....αλλα οσο και να ζουπηξα το μυαλο μου δεν έβγαλα λαυράκι...:yz:yz:D:D:o τα πολλα λογια ειναι Φτωχεια:cool: Κυριοι----ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Πάντα άξιοι!!!!:sm8::sm8: (τα λευτα της διαφήμησης μου τα δίνετε μετα!!!:p:p:sm7::sm7:) |
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 1
Πριν λίγες μέρες και το περιοδικό MOTO έκανε αναφορά στην πίτα μας στο Σοφικό. ;):)
GS Forum : τριήμερη γιορτή |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!