GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=37213)

N.GS 09-05-2013 01:58

Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 892426)
Παιδια σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση και το ενδιαφερον.Μια ξαφνικη αδιαθεσια της μικρουλας μου δεν μου επιτρεπει να την αφησω.Δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο,αλλα ωστοσο χρηζει παρακολουθησης τα επομενα 24ωρα.Ευχομαι να πανε ολα καλα.
Καλο ταξιδι ευχομαι σε ολους και μακαρι η επισκεψη αυτων που για πρωτη φορα θα επισκευθουν τον Αγιο αυτον τοπο,να τους σημαδεψει οσο σημαδεψε εμενα περισυ και να γινει το αναγκαιο τους ''ψυχοφαρμακο'' μεσα σε ολη αυτην την τρελλα που μας περιτριγυριζει καθημερινα.

Καλο δρομο σε σε ολους,καλη διαμονη και επιστροφη, και αγωνιστικους χαιρετισμους στα φιλαρακια που δεν θα δω....;)

Φιλαρακι εύχομαι περαστικά στην μικρούλα σου,και να είσαι σίγουρος πως θα λείπεις απο την παρέα..!:yz:yz

LakisGS 09-05-2013 02:28

Απόσπασμα:

Παιδια σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση και το ενδιαφερον.Μια ξαφνικη αδιαθεσια της μικρουλας μου δεν μου επιτρεπει να την αφησω.Δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο,αλλα ωστοσο χρηζει παρακολουθησης τα επομενα 24ωρα.Ευχομαι να πανε ολα καλα.
Καλο ταξιδι ευχομαι σε ολους και μακαρι η επισκεψη αυτων που για πρωτη φορα θα επισκευθουν τον Αγιο αυτον τοπο,να τους σημαδεψει οσο σημαδεψε εμενα περισυ και να γινει το αναγκαιο τους ''ψυχοφαρμακο'' μεσα σε ολη αυτην την τρελλα που μας περιτριγυριζει καθημερινα.

Καλο δρομο σε σε ολους,καλη διαμονη και επιστροφη, και αγωνιστικους χαιρετισμους στα φιλαρακια που δεν θα δω....;)

Περαστικά στην κούκλα σου Άκη μου. Καλό σας βράδυ! :)

Fuji 09-05-2013 02:34

Απόσπασμα:

Περαστικά στη μικρούλα φίλε. Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς. Τρικλοποδιά είναι εκεί που πονάς, για να μην ακολουθήσεις ... Ας είναι καλά το παιδάκι, και θα το επιχειρήσεις του χρόνου πρώτα ο Θεός.

Fuji 09-05-2013 02:39

Τώρα ψάχνομαι, πως θα μπορούσα να συνδιάσω το αυριανό ανέβασμα, με μια στάση στη Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή. Εκεί βρίσκονται τα λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη, κι ο τάφος του γέροντος Παϊσίου. Ενδιαφέρον προσκύνημα ... ψήνεται κανείς; 4 με 7 δέχονται επισκέπτες τις Πέμπτες. ;)

Billy-Bo 09-05-2013 02:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 892456)
Τώρα ψάχνομαι, πως θα μπορούσα να συνδιάσω το αυριανό ανέβασμα, με μια στάση στη Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή. Εκεί βρίσκονται τα λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη, κι ο τάφος του γέροντος Παϊσίου. Ενδιαφέρον προσκύνημα ... ψήνεται κανείς; 4 με 7 δέχονται επισκέπτες τις Πέμπτες. ;)

:ye26:

Έχουμε σκοπό να επισπευτούμε την Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή! Αλλά για σίγουρα μιλάμε αύριο το πρωί .... :wha05:βολεύει το 4 - 7 ..... τα λέμε ....καληνύχτα:hi09:!!

Fuji 09-05-2013 03:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Billy-Bo ( 892460)
:ye26:

Έχουμε σκοπό να επισπευτούμε την Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή! Αλλά για σίγουρα μιλάμε αύριο το πρωί .... :wha05:βολεύει το 4 - 7 ..... τα λέμε ....καληνύχτα:hi09:!!

Ο Αργύρης έχει το κινητό μου και θα συντονιζόμαστε. Καλό ξημέρωμα.

egefalikos 09-05-2013 03:21

Περαστικά στην κουκλίτσα σας Άκη, θα μας λείψεις αλλά του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστε! Όλα να πάνε καλά φίλε!

Black_Shadow 09-05-2013 07:16

Απόσπασμα:

Ευχές για τα περαστικά απο καρδιάς σου στέλνω και γρήγορη ανάρωση προσμένω. :)

Άκη μου εμείς να είμαστε καλά και του χρόνου πρώτα ο Θεός, πάλι μαζί θα πάμε. :)
Η ετήσια επίσκεψη μας στο περιβόλι της Παναγίας αποτελεί πλέον αναντικατάστατη ανάγκη του εαυτού μας.

SenseiG 09-05-2013 07:18

Καλημερα στην παρεα,ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..:)

SenseiG 09-05-2013 08:01

Φυγαμε καλα χιλιομετρα καλη ανταμωση.:)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:09.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!