GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Διακριτικό - σήμα GSforum για τις μοτο μας ... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12181)

kostas_366 24-06-2010 18:30

Απάντηση: Διακριτικό - σήμα GSforum για τις μοτο μας ...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KAS ( 178160)
Παιδιά μη ξεχνάμε ότι στο φόρουμ μας υπάρχουν μέλη που δεν έχουν BMW . Επομένως αυτό που θα διαλέξουμε ίσως θα πρέπει να έχει ευρύτερη εικόνα .Προσωπικά δεν θα ήθελα στη δικιά μου μπέμπα να βάλω σήμα της HONDA η YAMAHA .

Να λοιπόν μια ευκαιρία, και μια καλή δικαιολογία, λόγω αυτοκόλητου όχι κάτι άλλο, να αλλάξουν μοτοσικλέτα και να πάρουν bmw :p:p

gandreas 24-06-2010 19:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 178114)
Aντρέα, κι εγώ θα έλεγα με τη σειρά μου πως το πρώτο - πρώτο μαύρο που έκανες σε έναν συνδιασμό με το GSforum.gr που έκανες τελευταίο, θα είναι η πετυχημένη συνταγή. Θα ήθελα όμως αν μπορούσες να έβαζες το σήμα της BMW αυτούσιο, κι όχι έναν παρόμοιο έλικα σε έλειψη. Μπορείς; Έχω τη περιέργεια ... το δοκιμάζεις σε παρακαλώ; ;)

κάτι τέτοιο?
Το σαββατοκύριακο θα είμαι στην Γλυφα με το αυτοκίνητο, αν θες κερνάω τσιπουράκι
http://img824.imageshack.us/img824/527/bmwgs2.png
Uploaded with ImageShack.us

Fuji 25-06-2010 16:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 178187)
κάτι τέτοιο?
Το σαββατοκύριακο θα είμαι στην Γλυφα με το αυτοκίνητο, αν θες κερνάω τσιπουράκι

ΝΑΙ! Τέλειο! Θα πρότεινα αυτό (ή το πρώτο σου το μαύρο). Τώρα τι παραπάνω επέμβαση μπορεί να γίνει, ας κρίνει κάποιος πιο επαγγελματίας από εμένα τον άσχετο. Ας μπει σε κάποιου είδους διαλογή η όλη διαδικασία (ή ψηφοφορία), και να μας πουν οι διαχειριστές κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει ένα ωραίο σιλικονάτο αυτ/το, και ένα κεντητό σήμα για τα μπουφάν.

Όσο για τη Γλύφα, βάζεις ιδέες. Αν τα καταφέρω, θα κατέβω με τη σύζυγο, και αντιπροτείνω να κεράσω το καφεδάκι στο Αχίλειο. Για να δω ... βλέπεις τη προηγούμενη Κυριακή ήμουνα εκτός, θα τη φάω τη παντόφλα, δε θα γλυτώσω.

AntonisD 27-06-2010 22:44

ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΕΑ

gandreas 28-06-2010 01:41

Απόσπασμα:

Αν κάποιος έχει κάποια άλλη ιδέα ή να βελτιώσουμε το συγκεκριμένο πρέπει να γραφτεί. Δεν είμαι γραφίστας αλλά από υποδείξεις δικέ σας και του Fuji έφτασε σε αυτή την μορφή . Και τα αρνητικά σχόλια βοηθάνε και δίνουν ιδέες ;)

GeorgeKoy 28-06-2010 05:56

Φίλε Αντρέα είναι καταπληκτικό μπορεί να γίνει εύκολα σε όπια μορφή θέλουμε εννοώντας διακριτικό ή μεγάλο για βαλίτσα. τώρα το θέμα είναι πως θα προχωρήσει η διαδικασία για την επηλογή την εκτύπωση και την αποστολή σε όσους ενδιαφέρονται.
:sm8:

Fuji 28-06-2010 11:20

1 Συνημμένο(α)
Να καταθέσω κι ένα τελευταίο.

Fuji 28-06-2010 11:26

Απόσπασμα:

Κι εγώ κλίνω προς αυτό, με μόνον προβληματισμό μήπως πρέπει να "ελαφρύνει" λίγο, βγάζοντας τα γράματα "BMW" (ή αλλάζοντάς τους χρώμα - γραμματοσειρά), γιατί είναι πολλά γράμματα μεζεμένα στον έλικα. Επίσης ίσως το "forum" να γινόταν σε μαύρο; Πάντως πιστεύω πως εδώ θα πρέπει να κινηθούμε. Εύγε Αντρέα, πολύ καλή προσπάθεια.
Ας επιστρέψουν με το καλό και οι "Ευρωπαίοι" συμφορουμίτες, για να καταλήξουμε!

ARGI 28-06-2010 13:01

Kαλημέρα παιδιά,

Αν και δεν είμαι γραφίστας, αλλά νομίζω ότι η γραμματοσειρά της λέξεως "forum", είναι ελαφρώς δυσνόητη και δυσδιάκριτη...
Εμεις ξέρουμε ότι θα λέει GS-FORUM, στους υπόλοιπους όμως, θα δυσκολέυετε το ματι να το διαβάσει, γιατι τα γράμματα έχουν πολλές παραλλήλες γραμμές, με αποτέλεσμα η λέξη δεν είναι ευκολαδιάβαστη, άρα το μάτι θα φεύγει από εκεί, άρα χάσαμε τον αρχικό σκοπό μας...
Το λογοτύπο νομίζω είναι τζάμι, αλλά με άλλη γραμμτοσειρά το "forum"
Συν ότι αυτή γραμμοτοσειρά δεν έχει την καταλήλη υπόσταση, να εκφράσει το FORUM μας....
Χρειάζεται μια στρωτή, χωρίς πολλά φρου-φρου, γραμματοσειρά...

ARGI
:cool::cool::cool:

skippybi 28-06-2010 14:27

κατ' αρχάς μπράβο στα μέλη που συμμετέχουν με ιδέες και σχόλια, ώστε να καταλήξουμε σε κάτι κοινά αποδεκτό και όμορφο...

Η δική μου πρόταση είναι πως αφού καταλήξουμε κάπου, πρέπει αυτό το σήμα με την γραμματοσειρά του, να το υιοθετήσουμε και να το χρησιμοποιούμε παντού. Και στο λογότυπο στο φόρουμ και σε αυτοκόλλητα και σε μπλουζάκια, ή όπου αλλού...

Έτσι θα είναι εύκολα αναγνωρίσιμο ένα αυτοκόλλητο, ή ένα μέλος με μπλουζάκι μας, ή μια εικόνα στο ίντερνετ, πως ανήκουν φόρουμ μας, το GSforum.

κάτι σαν σήμα κατατεθέν δηλαδή;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:42.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!