GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Πρόταση για Κάρτα μέλους GSforum (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12785)

gsmaniac 28-07-2010 15:37

Απάντηση: Κάρτα μέλους GSforum

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 190311)
Καλέ μου φίλε Κώστα εκτιμώ ότι κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος.:)
Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω τον προβληματισμό μου σήμερα από κοντά και επειδή "κόβει" το μάτι σου εκτιμώ ότι εσύ θα καταλάβεις...:) όπως αρκετοί άλλοι έχουν ήδη καταλάβει...

οκ.....:)

ntinopoulos 28-07-2010 16:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 190297)
το θεματάκι δεν το έχουμε ######ι (όπως εύστοχα λες) Κώστα...μια χαρά τα γράφουμε όλοι και ο καθένας παραμένει ελεύθερος σε ότι πιστεύει και για το θέμα το ίδιο αλλά και για τους συνομιλητές του ...αλλοίμονο.
Να σου θυμίσω ότι το συγκεκριμένο forum σε σχέση με άλλα "αδελφά" forum δεν απαιτεί να του δώσεις τα πλήρη στοιχεία σου αλλά είσαι ελεύθερος να "πλασαριστείς" όπως θέλεις ή τέλος πάντων όπως θα ήθελες, μα δεν τα κατάφερες ποτέ...
(πχ... v pentza stojankovic...ποτε δεν έπαιξα μπασκετ όπως αυτός :hmmm:)

διαφωνω με την πληρη ανωνυμια και με τα προσβλητικα θεωρω προς εμενα προφιλ με το μονο πεδιο συμπληρωμενο αυτο του ονοματος και τα υπολοιπα πεδια κενα η χαβαλετζηδικα συμπληρωμενα...:mad:,πιστευω πως προυποθεση για να ειναι καποιος μελος του forum πρεπει να ειναι δυνατοτητα επικοινωνιας των υπευθυνων με αυτον(οποτε ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο επικοινωνιας),πραγμα που το εχω επισημανει και στους admin του forum!θελω να ξερω με ποιους μιλαω και ποιοι διαβαζουν τα γραφομενα μου!:)

pirate 28-07-2010 17:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 190343)
διαφωνω με την πληρη ανωνυμια και με τα προσβλητικα θεωρω προς εμενα προφιλ με το μονο πεδιο συμπληρωμενο αυτο του ονοματος και τα υπολοιπα πεδια κενα η χαβαλετζηδικα συμπληρωμενα...:mad:,πιστευω πως προυποθεση για να ειναι καποιος μελος του forum πρεπει να ειναι δυνατοτητα επικοινωνιας των υπευθυνων με αυτον(οποτε ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο επικοινωνιας),πραγμα που το εχω επισημανει και στους admin του forum!θελω να ξερω με ποιους μιλαω και ποιοι διαβαζουν τα γραφομενα μου!:)

οπότε γυμναστήρια, video clubs, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων μοτοσικλετών, ιατρεία κλπ θα πρέπει να έχουν κάποιο nickname μας για να μην μπορεί κάποια εταιρεία να τα αγοράσει και μας τρελάνει στα διαφημιστικά για να μην αναφέρω hotmail, gmail, yahoo & facebook

Κώστα σε παρακαλώ πολύ τα προσωπικά μου στοιχειά που έχει η συνταγή που σου έστειλα να μην τα βάλεις στο σύστημα γιατί δεν ξέρω που μπορούν να φτάσουν

:D:D:D

ntinopoulos 28-07-2010 17:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 190354)
οπότε γυμναστήρια, video clubs, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων μοτοσικλετών, ιατρεία κλπ θα πρέπει να έχουν κάποιο nickname μας για να μην μπορεί κάποια εταιρεία να τα αγοράσει και μας τρελάνει στα διαφημιστικά για να μην αναφέρω hotmail, gmail, yahoo & facebook

Κώστα σε παρακαλώ πολύ τα προσωπικά μου στοιχειά που έχει η συνταγή που σου έστειλα να μην τα βάλεις στο σύστημα γιατί δεν ξέρω που μπορούν να φτάσουν

εγινεεεεεε!;):sm7:
παω πρωτα να βγαλω το ονοματεπωνυμο μου απο το θυροτηλεφωνο!:rolleyes::p

pirate 28-07-2010 17:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 190357)
εγινεεεεεε!;):sm7:
παω πρωτα να βγαλω το ονοματεπωνυμο μου απο το θυροτηλεφωνο!:rolleyes::p

:sm7::sm7::sm7:

kostas-patra 28-07-2010 18:08

Απόσπασμα:

σε μια τέτοια περίπτωση, εγώ δεν θα χα, ούτε θα θελα να έχω θέση σε ένα τέτοιο φόρουμ και εδώ ακριβώς είναι φίλε μου η ρίζα της όποιας διαφωνίας μας

από την άλλη, κατανοώ όπως όλοι μας την υπερπροσπάθεια και το ατομικό κόστος, που προανέφερα, χρόνου και χρήματος στον νίκο, τον δημήτρη ή όποιον άλλο ανακατεύεται με ομαδικές αγορές και μπορεί μια κάρτα μάλλον να λυνε πολύ πολλών τα χέρια

μιας και δεν με ενδιαφέρουν οι ομαδικές αγορές και εξήγησα τον προβληματισμό μου, δεν μου πέφτει άλλο λόγος και στέκομαι εδώ

Jefe 28-07-2010 22:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 190306)
εγω νομιζω οτι ειναι μια ιδεα που πρεπει να προχωρησει....και στο κατω-κατω,οποιος θελει να αποκτησει καρτα μελους...:)

Συμφωνώ απόλυτα!

Jefe

commander 29-07-2010 02:01

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas-patra ( 190378)
σε μια τέτοια περίπτωση, εγώ δεν θα χα, ούτε θα θελα να έχω θέση σε ένα τέτοιο φόρουμ και εδώ ακριβώς είναι φίλε μου η ρίζα της όποιας διαφωνίας μας

από την άλλη, κατανοώ όπως όλοι μας την υπερπροσπάθεια και το ατομικό κόστος, που προανέφερα, χρόνου και χρήματος στον νίκο, τον δημήτρη ή όποιον άλλο ανακατεύεται με ομαδικές αγορές και μπορεί μια κάρτα μάλλον να λυνε πολύ πολλών τα χέρια

μιας και δεν με ενδιαφέρουν οι ομαδικές αγορές και εξήγησα τον προβληματισμό μου, δεν μου πέφτει άλλο λόγος και στέκομαι εδώ

Να σου πω κατι ρε Κωστα στο προφιλ σου ομως εχεις ολα σου τα στοιχεια δεν ειναι λιγο τραβιγμενο αυτο που λες στο παραπανω ποστ. Με το μπαρδον :D

CPretenteriS 29-07-2010 02:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 190354)

Καμιά συνταγή για σωστή γυναίκα έχεις εσύ??? Κι άσε τα πολλά πολλά... :D:D:D

CPretenteriS 29-07-2010 02:27

Απόσπασμα:

:sm8:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:51.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!