GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Αναβάτης (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Οι οδηγοί μοτοσυκλέτας, χαιρετούν ακόμα??? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13391)

ntinopoulos 06-09-2010 00:13

Απάντηση: Οι οδηγοί μοτοσυκλέτας, χαιρετούν ακόμα???

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από fguy ( 206615)
To οτι καποιος προσεχει και προνοει για τον εαυτουλη του φορωντας κρανος, δεν τον κανει αυτοματα και καλο οδηγο! Ισωσ ειναι οντως καλος, ισως και οχι. καποιος γνωστος μου αποφασισε στα 50 του να γινει μηχανοβιος. Δεν ειχε ξανακαβαλησει τιποτα εκτος απο ποδηλατο. Πηγε λοιπον αγορασε μια v-strom, εχει αγορασει και μποτες, κρανος, μπουφαν, γαντια, ολα κομπλε! Ειναι αυτος καλος οδηγος???
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ

δεν ξερω αν ειναι καλος οδηγος,εξυπνος ομως ειναι!;)

gripis 06-09-2010 12:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 206853)
δεν ξερω αν ειναι καλος οδηγος,εξυπνος ομως ειναι!;)

Εισαι μεγαλος. Σε ολα σου ;);):D:D:D

Uriah Heep 06-09-2010 17:11

Απόσπασμα από παλιό ταξιδιωτικό μου, "Συρία-Ιορδανία, απόδραση από την παστεριωμένη καθημερινότητα", σε γειτονικό διαδικτυακό ρεφενέ...
.
.
.
.
.
.
"Ταξίδευα χαλαρά με σκοπό να φτάσω στον Πειραιά κατά τις 2-3, μιας και το καράβι για Χίο έφευγε στις 5.30’. Το περιστατικό με τον εξαϋλωμένο κάγκουρα και την σχεδόν ανύπαρκτη ανταπόδοση σινιάλου με τα φώτα από τους πάσης ορδής μηχανόβιους με οδήγησε σε διάφορες σκέψεις στο μονότονο ταξίδι μου. Κάπου είχα διαβάσει το χαριτωμένο, ότι δηλαδή εμείς οι μηχανόβιοι χαιρετιόμαστε γιατί απολαμβάνουμε το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη, ενδιαφέρον κλπ για τη μοτοσυκλέτα!
Πιθανόν αυτό να ίσχυε στους …παλαιάς κοπής μηχανόβιους.
Τι σχέση, σήμερα, μπορεί να έχουν …
το ναρκισσευόμενο αυτοείδωλο με την αχρησιμοποίητη adv που υποδύεται με αυστηρό ύφος τον άνθρωπο της περιπέτειας…
ο προηγούμενος αδέσποτος κάγκουρας…
ο αναβάτης ενός παλιού ΧΤ…
ο αναβάτης μιας Goldwing…
ένας σκληροπυρηνικός εντουράς …και τινές ακόμη μοτοσυκλετιστικές συνομοταξίες μεταξύ τους, που αν τις συσχετίσεις και με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια…
… το κοινό τους σημείο είναι οι κυκλικές τρίχες σε στρατηγικό σημείο του σώματος!
«Και που βλέπεις το περίεργο ρε μεγάλε με το χαιρετισμό?» Θα μΕ πεις…
Απλά, με την παραπάνω λογική περί χαιρετισμού, πιο φυσιολογικό θα μου φαινότανε να χαιρετιούνται μεταξύ τους όλοι όσοι συνοδεύουν ωραία γκόμενα, ή όσοι απολαμβάνουν μια σπέσιαλ αστακομακαρονάδα σε διπλανά τραπέζια…
Με παρόμοιες αφηρημένες σκέψεις συμπερασματικής λογικής, χωρίς να το πολυκαταλάβω έφτασα στην Αθήνα!"

:rolleyes:

PITS 06-09-2010 17:20

Παλια χερετουσα συνεχως και οταν καβαλησα bmw (ειχαν περασει και 13 χρονακια βεβαια και αλλαξαν πολλα) χερετιομασταν με πιο λιγους (κοιτα ο bmwδακιας γιαπις μας χερετησε γλυκια μου θα λεγαν οι απεναντι:sm7:) και νευριαζα :mad: οταν δεν μου αντιχερετουσαν, ετσι το εκοψα ΤΕΛΕΙΩΣ ...γιατι να χεραιτησω???το σκεφτηκα πολυ :rolleyes::rolleyes::rolleyes: καθομουν στο στορκ και αναρωτιωμουν κοιταζοντας γυρω:Μπερδεμέν:Μπερδεμέν:Μπερδεμέν
τι κοινο εχω με τον πιτσιρικα με το rrr που παει ταπα με 800:eek::eek::eek: ? με τον σκουτεροβιο (απο βεσπα μεχρι mega) που οι 2 τροχοι ειναι κατι σαν μοδα :sm5::sm5::sm5:? με τον σινιε χαρλεα που απαξιει να κοιταξει διπλα του:sm3::sm3:?
με τον εντουρα που ετσι κι αλλιως δεν θα τον δω στο δρομο μου ?με τον αντβεντσιουρα της καφετεριας αλλα και του LWR ? τον tdmακια με τις καινουριες ξεταπωτεςΝεύραΝεύραΝεύρα? τον καθε κατηγορια μοτοσυκλετας - αναβατη
Eιμαστε πια πολλοι και οχι ξεχωριστοι απο την μαζα
εσεις οι παλιοτεροι το ξερετε καλυτερα απο αισθημα σιγα σιγα η μηχανη γινεται καταναλωτικο αγαθο και ο ρομαντισμος του να καβαλας το μοτορι σου παει περιπατο
βιομηχανικο ειδος μαζικης παραγωγης εγινε η μηχανη και μεις οι αναβατες μαζι του χασαμε την μοναδικοτητα
και φυσικα θα βοηθησω καποιον στο δρομο δεν χρειαζεται να εχει και μηχανη,
και φυσικα θα πιασω μοτοκουβεντα με τον καθενα τους αν βρεθει η στιγμη,
και δεν χερετω ποτε πρωτος οχι απο απαξιωση μονο αλλα και το αντιθετο και απο μεγαλο σεβασμο σε μερικους απο αυτους απεναντι
αυταααα αρχιστε φωνες τωρα!!!
:sm7:

ntinopoulos 06-09-2010 20:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep ( 207221)
Απόσπασμα από παλιό ταξιδιωτικό μου, "Συρία-Ιορδανία, απόδραση από την παστεριωμένη καθημερινότητα", σε γειτονικό διαδικτυακό ρεφενέ...
.
.
.
.
.
.
"Ταξίδευα χαλαρά με σκοπό να φτάσω στον Πειραιά κατά τις 2-3, μιας και το καράβι για Χίο έφευγε στις 5.30’. Το περιστατικό με τον εξαϋλωμένο κάγκουρα και την σχεδόν ανύπαρκτη ανταπόδοση σινιάλου με τα φώτα από τους πάσης ορδής μηχανόβιους με οδήγησε σε διάφορες σκέψεις στο μονότονο ταξίδι μου. Κάπου είχα διαβάσει το χαριτωμένο, ότι δηλαδή εμείς οι μηχανόβιοι χαιρετιόμαστε γιατί απολαμβάνουμε το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη, ενδιαφέρον κλπ για τη μοτοσυκλέτα!
Πιθανόν αυτό να ίσχυε στους …παλαιάς κοπής μηχανόβιους.
Τι σχέση, σήμερα, μπορεί να έχουν …
το ναρκισσευόμενο αυτοείδωλο με την αχρησιμοποίητη adv που υποδύεται με αυστηρό ύφος τον άνθρωπο της περιπέτειας…
ο προηγούμενος αδέσποτος κάγκουρας…
ο αναβάτης ενός παλιού ΧΤ…
ο αναβάτης μιας Goldwing…
ένας σκληροπυρηνικός εντουράς …και τινές ακόμη μοτοσυκλετιστικές συνομοταξίες μεταξύ τους, που αν τις συσχετίσεις και με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια…
… το κοινό τους σημείο είναι οι κυκλικές τρίχες σε στρατηγικό σημείο του σώματος!
«Και που βλέπεις το περίεργο ρε μεγάλε με το χαιρετισμό?» Θα μΕ πεις…
Απλά, με την παραπάνω λογική περί χαιρετισμού, πιο φυσιολογικό θα μου φαινότανε να χαιρετιούνται μεταξύ τους όλοι όσοι συνοδεύουν ωραία γκόμενα, ή όσοι απολαμβάνουν μια σπέσιαλ αστακομακαρονάδα σε διπλανά τραπέζια…
Με παρόμοιες αφηρημένες σκέψεις συμπερασματικής λογικής, χωρίς να το πολυκαταλάβω έφτασα στην Αθήνα!"

:rolleyes:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PITS ( 207224)
Παλια χερετουσα συνεχως και οταν καβαλησα bmw (ειχαν περασει και 13 χρονακια βεβαια και αλλαξαν πολλα) χερετιομασταν με πιο λιγους (κοιτα ο bmwδακιας γιαπις μας χερετησε γλυκια μου θα λεγαν οι απεναντι:sm7:) και νευριαζα :mad: οταν δεν μου αντιχερετουσαν, ετσι το εκοψα ΤΕΛΕΙΩΣ ...γιατι να χεραιτησω???το σκεφτηκα πολυ :rolleyes::rolleyes::rolleyes: καθομουν στο στορκ και αναρωτιωμουν κοιταζοντας γυρω:Μπερδεμέν:Μπερδεμέν:Μπερδεμέν
τι κοινο εχω με τον πιτσιρικα με το rrr που παει ταπα με 800:eek::eek::eek: ? με τον σκουτεροβιο (απο βεσπα μεχρι mega) που οι 2 τροχοι ειναι κατι σαν μοδα :sm5::sm5::sm5:? με τον σινιε χαρλεα που απαξιει να κοιταξει διπλα του:sm3::sm3:?
με τον εντουρα που ετσι κι αλλιως δεν θα τον δω στο δρομο μου ?με τον αντβεντσιουρα της καφετεριας αλλα και του LWR ? τον tdmακια με τις καινουριες ξεταπωτεςΝεύραΝεύραΝεύρα? τον καθε κατηγορια μοτοσυκλετας - αναβατη
Eιμαστε πια πολλοι και οχι ξεχωριστοι απο την μαζα
εσεις οι παλιοτεροι το ξερετε καλυτερα απο αισθημα σιγα σιγα η μηχανη γινεται καταναλωτικο αγαθο και ο ρομαντισμος του να καβαλας το μοτορι σου παει περιπατο
βιομηχανικο ειδος μαζικης παραγωγης εγινε η μηχανη και μεις οι αναβατες μαζι του χασαμε την μοναδικοτητα
και φυσικα θα βοηθησω καποιον στο δρομο δεν χρειαζεται να εχει και μηχανη,
και φυσικα θα πιασω μοτοκουβεντα με τον καθενα τους αν βρεθει η στιγμη,
και δεν χερετω ποτε πρωτος οχι απο απαξιωση μονο αλλα και το αντιθετο και απο μεγαλο σεβασμο σε μερικους απο αυτους απεναντι
αυταααα αρχιστε φωνες τωρα!!!:sm7:

ενδιαφερουσες αποψεις!:)

Jefe 06-09-2010 20:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 207318)
ενδιαφερουσες αποψεις!:)

Όντως είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις, αλλά με μελαγχολεί όμως αυτή η πραγματικότητα!

Jefe

ntinopoulos 06-09-2010 20:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 207324)
Όντως είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις, αλλά με μελαγχολεί όμως αυτή η πραγματικότητα!

Jefe

πρεπει ομως να ειμαστε ρεαλιστες...;)

Jefe 06-09-2010 21:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 207327)
πρεπει ομως να ειμαστε ρεαλιστες...;)

:yz:yz:yz Εμείς θα χαιρετιόμαστε???

Jefe

ntinopoulos 07-09-2010 00:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 207337)
:yz:yz:yz Εμείς θα χαιρετιόμαστε???

Jefe

φυσικα θαναση μου!;)
μονο βαραντερους δε θα χαιρεταμε!:D

KRASOPATERAS 07-09-2010 00:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 207516)
φυσικα θαναση μου!;)
μονο βαραντερους δε θα χαιρεταμε!:D

:sm7::sm8:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:10.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!