![]() |
Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!
SPAM
Απόσπασμα:
Ο 20αρης αγαπητε μου ουτε προλαβαινει να δει τι παιζεται την ωρα που.......!!! Ο 50αρης ομως απολαμβανει το τοπιο περνωντας πολυ χρονο στα εξοχας!!! ενα θα ριξει και ο συντροφος θα το θυμαται για πολυ καιρο!!! Η εμπειρια ειναι αναντικαταστατη!!!!!! Το πολλες φορες δεν λεει τιποτε...μην τους ζηλευεις (τους 20αρηδες) που μπορουν! Απόσπασμα:
END OF SPAM |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Οταν δεν θελεις να αποδειξεις τιποτα παραμενεις σιωπηλος και σφυριζεις αδιαφορα..... δεν αναπτυσεις 8 σελιδες!!!!!!!!!;) Εσυ ειδικα Κωστακη μου εχεις 3 μηνυματακια οπου σε ολα εξηγεις το πως και το γιατι........απεκτησες/σου αρεσει κ.λ.π. GS!!!!! ποιος λοιπόν προσπαθει να αποδειξει τι και σε ποιόν????????;):) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Μήπως πρέπει να αλλάξουμε το όνομα του forum σε "The Gerge-p is on fire"? ή σε "varaderoforum.gr No2" γιατι και στο δευτερο τα ιδια διαβαζω.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και που βρίσκεις το ανάρμοστο; Πολύ λογικό μου φαίνεται.... Αν έμπαινα στο ΤΑforum ή στο TDMclub ή στο Varaderoclub και τους χλεύαζα τα μηχανάκια που καβαλάνε και αγαπάνε τι θα περίμενα να λάβω; Πάλι καλά που εδω μέσα είμαστε ευγενικά παιδιά!! :D:D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!