GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τι μας έτυχε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Μάλλον άξονας (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15308)

MARK 16-11-2010 13:27

Απάντηση: Μάλλον άξονας

Παιδιά η κουβέντα ξεκίνησε από το thread στο τι μου έτυχε και ο σκοπός που το έβαλα είναι να ακούσω τις απόψεις-συμβουλές του καθενός με σκοπό το άμα τύχει σε κάποιον άλλο να έχει μια ιδέα το τι συμβαίνει....Εννοείται ότι είμαστε όλοι φίλοι και θεωρώ ότι δεν έχει κανείς πρόθεση να προσβάλλει κάποιον άλλο.....

GeorgeP 16-11-2010 13:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 251694)
Δεν συμφωνώ με την τοποθέτηση υπερ του ενός και κατά του άλλου .Είναι μεγάλα παιδιά και θα τα βρούν .Με το να παίρνουμε το μέρος του ενός δείχνουμε ότι υπάρχουν παρέες που αλληλουποστηρίζονται.Ολοι ξέρουμε τον μερικές φορές έντονο λόγο του george p και όλοι ξέρουμε ότι πολλοί έχουν παρεξηγηθεί και έχουν φύγει όπως επίσης πολλές φορές τα λεγόμενα του manosamos είναι εύκολα παρεξηγήσιμα εως προσβλητικά.Οσον αφορά συμπεριφορές τα ίδια ισχύουν και για τους δύο .Αν νομίζουν οι διαχειριστές ότι κατεβαίνει το επίπεδο ας λάβουν τα μέτρα τους.Εμείς ας μην παίρνουμε το μέρος κανενός.

Εχει φυγει καποιος εξαιτιας μου? και αν ναι γιατι? τον εβρισα, τον εθιξα ¨η μηπως δεν μπορουσε να αντιμετωπισει τον αποδικνυομενο, εντονο καποιες φορες λογο μου, μεσα απο τις εκατονταδες παραθεσεις μου? Μηπως επρεπε να χαιδευω τα αυτια τους με ομορφα λογια αποκρυπτοντας τα σφαλματα και τις αστοχιες της BMW επειδη ΔΕΝ εχω BMW?
Ξερεις, ειναι πολυυυυυυ δυσκολο να ψαχνεις στο ιντερνετ να βρεις στοιχεια για να αποδειξεις αυτα που γραφεις, αλλοι το κανουν και άλλοι οχι! Αλλοι παλι σου πετανε την προσβολη για να υποστηριξουν τα γραφομενα τους...ετσι.....χωρις καμια αποδειξη χωρις καμια παραθεση!!!

Ειμαι ασχετος? πολυλογας? ξερόλας? ΝΑΙ!! ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ! Αλλά......, αλλα ας μου πει καποιος τι πολυλογικο, ξερολικο, ασχετικο εγραψα χωρις αποδειξη μεσω παραθεσης!
Τελος, να μου πει καποιος ποιον εβρισα ¨η εθιξα κατα οιονδηποτε τροπο!!!

Πραγματικα θα ηθελα να ξερω!!

Gemat 16-11-2010 13:44

Εχει κανεις καποιο σχεδιαγραμμα ή αναλυση της λειτουργιας του μονομπρατσου με τον αξονα του GS??

Παντα ειχα τη περιεργεια πως στο καλο λειτουργει αυτο το πραγμα, με την αρθρωση στο πισω μερος του...

ntinopoulos 16-11-2010 13:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 251715)
Εχει φυγει καποιος εξαιτιας μου? και αν ναι γιατι? τον εβρισα, τον εθιξα ¨η μηπως δεν μπορουσε να αντιμετωπισει τον αποδικνυομενο, εντονο καποιες φορες λογο μου, μεσα απο τις εκατονταδες παραθεσεις μου?
Ξερεις, ειναι πολυυυυυυ δυσκολο να ψαχνεις στο ιντερνετ να βρεις στοιχεια για να αποδειξεις αυτα που γραφεις, αλλοι το κανουν και άλλοι οχι! Αλλοι παλι σου πετανε την προσβολη για να υποστηριξουν τα γραφομενα τους...ετσι.....χωρις καμια αποδειξη χωρις καμια παραθεση!!!

Ειμαι ασχετος? πολυλογας? ξερόλας? ΝΑΙ!! ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ! Αλλά......, αλλα ας μου πει καποιος τι πολυλογικο, ξερολικο, ασχετικο εγραψα χωρις αποδειξη μεσω παραθεσης!
Τελος, να μου πει καποιος ποιον εβρισα ¨η εθιξα κατα οιονδηποτε τροπο!!!

Πραγματικα θα ηθελα να ξερω!!

αντιθετως!πολλοι εχουν γραφτει μονο και μονο για να αποθεωσουν το φαινομενο "georgep"!

ace_gln 16-11-2010 13:51

φιλε μαρκ ειδα τη μηχανη σου σημερα το πρωι στην Motion n style , τα συλληπητηρια μου ...

ελπιζω να πανε ολα κατ'ευχην και να μην αντιμετωπισεις αλλα προβληματα .

στην συγκεκριμενη περιπτωση να επισημανω πως δεν προκειται για αξονα σπασμενο για να μην μπερδευονται καποιοι αλλα για φαγωμενο γραναζι μεταδοσης ... οπου στα με αλυσιδα μεταδοση μηχανακια αλλαζεται καθε χρονο σχεδον , ενω σ'εμας ποτε ..εκτος και αν παρουσιαστει κατι παρομοιο ...

ThanDim 16-11-2010 13:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 251716)
Εχει κανεις καποιο σχεδιαγραμμα ή αναλυση της λειτουργιας του μονομπρατσου με τον αξονα του GS??

Παντα ειχα τη περιεργεια πως στο καλο λειτουργει αυτο το πραγμα, με την αρθρωση στο πισω μερος του...

Paralever rear suspension

gepol 16-11-2010 13:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ace_gln ( 251722)
στην συγκεκριμενη περιπτωση να επισημανω πως δεν προκειται για αξονα σπασμενο για να μην μπερδευονται καποιοι αλλα για φαγωμενο γραναζι μεταδοσης ... οπου στα με αλυσιδα μεταδοση μηχανακια αλλαζεται καθε χρονο σχεδον , ενω σ'εμας ποτε ..εκτος και αν παρουσιαστει κατι παρομοιο ...

Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο. Το γρανάζι μετάδοσης, δεν χρειάζεται αλλαγή κάθε χρόνο ή σχεδόν κάθε χρόνο. Σε όσα μηχανάκια είχα τα άλλαζα μετά απο 20-40.000χλμ, και μόνο επειδή χρειάζόταν αλλαγή η αλυσίδα, για να "κάτσει" πιο σωστά, δεν ήταν όμως απαραίτητη η αλλαγή τους...

ThanDim 16-11-2010 14:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ace_gln ( 251722)
φιλε μαρκ ειδα τη μηχανη σου σημερα το πρωι στην Motion n style , τα συλληπητηρια μου ...

ελπιζω να πανε ολα κατ'ευχην και να μην αντιμετωπισεις αλλα προβληματα .

Για να πω την αλήθεια ούτε που έχω καταλάβει τι χάλασε.... :Απορία:
ΟΚ δεν είναι σπασμένος ο άξονας... έτσι όπως περιγράφεται το προβληματικό σημείο καταλαβαίνω πως πρέπει να είναι φαγωμένο το "καρέ"! Αλλά ποιο καρέ; Το θυληκό του άξονα ή το αρσενικό του κιβωτίου;

gepol 16-11-2010 14:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 251728)
Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο. Το γρανάζι μετάδοσης, δεν χρειάζεται αλλαγή κάθε χρόνο ή σχεδόν κάθε χρόνο. Σε όσα μηχανάκια είχα τα άλλαζα μετά απο 20-40.000χλμ, και μόνο επειδή χρειάζόταν αλλαγή η αλυσίδα, για να "κάτσει" πιο σωστά, δεν ήταν όμως απαραίτητη η αλλαγή τους...

Με την προϋπόθεση της σωστής συντήρησης βέβαια...

GeorgeP 16-11-2010 14:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 251716)

γιατι δεν ψαχνεις λιγο στο νετ???? εεεεε, γιατι????:):):)

Δες εδω Paralever rear suspension
Car Bibles: Motorbike suspension types and how they work.

εδω το duolever
http://www.bmwsuperbikes.com/Images/...3_vis_l_01.gif

εδω τα ''failure reports'' μεχρι το 1996 και μεσα απο το ''the bmw-gs mail list regarding driveshaft failures'' δηλαδη μεσα απο την BMW!! διαβασε ολα τα emails εχουν ενδιαφερον, ειδικα το δευτερο που αρχιζει με το ''I have heard they are prone to fail without notice'' Η ιστορια δεν ειανι τωρινη, προυπαρχει φιλε γιωργο, και απο οτι φαινεται συνεχιζει να υπαρχει αφου ακομα διαβαζουμε για ''drive shaft failures'' πλην αυτων που πνιγονται και δεν αναφερονται πουθενα!!
το εχει ξαναδημοσιευσει ο Γρηγορης απο την Μυτιληνη αλλα κανεις, μαλλον, δεν το διαβασε, τουλαχιστον οχι ολο και ειδικα τα στατιστικα που μονον το 0,0001% που λεει και ο Cpretenderis δεν ειναι, διοτι ολοι εμεις οι καταναλωτες που εχουμε δωσει μια μικρη ¨η μεγαλη περιουσια για να αποκτησουμε τα πολυδιαφημισμενα unstoppable και μη προιοντα τους εχουμε μαθει στο ''shit happens'', μηχανηματα ειναι και χαλανε και αλλες ομορφες δικαολογιες για να μην τους παρουμε ολους με τις ντοματες και τα γιαουρτια!!!!!!

Paralever Driveshaft failures

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:50.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!