![]() |
Απάντηση: Καφές Θεσσαλονίκης Τετάρτη 1-12-2010
Ζητώ συγνώμη για την απουσία μου αλλα προέκυψε την τελευταία στιγμή θέμα.
|
Απόσπασμα:
. . . . . . ...grumpy old men rules! |
Απόσπασμα:
Αποτροπιάζομαι μόνο με την ιδέα, . . . ...να χρειαζόταν κάτοχος 1200GS να βοηθήσει άλλο κάτοχο 1200GS να βάλει μπρος με χαλασμένο immobilizer! ΥΓ Το show θα ήταν ολονύκτιο και τα ξημερώματα μετά την 15η μπύρα, θα πετούσαμε και γαρδένιες....:sm7: |
.
. . . . . . ...grumpy old men rules![/QUOTE] :D |
Απόσπασμα:
Yπάρχει αποκαλυπτικό video:D:D |
Απόσπασμα:
Όσο για τα δάκρυα στα μάτια του που συσωρευόταν κάθε φορά που κοίταγε τις ανακοινώσεις στους τοίχους, ντρέπτε να τα γράψ' Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γενικά το περιβάλλον ήταν πολύ ζεστό και η παρέα απίθανη. Να είμαστε πάντα καλά για να το επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά. Να γιατί. . . . Τιιι; εεε; τιιι; :D |
Και μετά τον Φίλιππο, ας ανεβάσω κι εγώ μία φωτογραφία ντοκουμέντο, όπου η Σαλλλονικιά μανούλα, δίνει όλο της τον εαυτό για να μας εξυπηρετήση :
http://i54.tinypic.com/14x01e1.jpg Και μια πιο κοντινή: Στο 'να μου χεεέρι τοοο μπουκάλι . . . μοιάζει με τοοο . . . http://i51.tinypic.com/2uhwea9.jpg Περιμένουμε . . . (Όπως συνηθίζετε πια):D, από τον gsgs να ανεβάσει και να σχολιάσει κι αυτός με την σειρά του, το πλούσιο υλικό του. |
.,.,τι θα γίνει βρε παιδιά.,.,σε κάθε συνάντηση., με τις φωτογραφίσεις.,. ουτε STARS του HOLLYWOOD .,.,. |
Απόσπασμα:
|
μαζί δεν κάνουν και χόρια δεν μπορούν...σαν τους μπάτσους της συμφοράς :sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!