GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 8/12/2010 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15918)

Capitain 08-12-2010 23:22

Απάντηση: Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 8/12/2010

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από princess ( 269049)

Η πριγκηπέσα εξελίσσεται σε εξόχως ενεργό μέλος....
Το νου Θεολόγε, μη λασκάρεις γιατί σε λίγο θα σου λέει, έλα σε μιση ωρίτσα γιατί έχω κάτι διαλόγους με μέλη....

Γεια σου Γιωτάρα....

GEO_K 08-12-2010 23:24

περασαμε super!!!!

Capitain 08-12-2010 23:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από z_atomic ( 269052)
Παιδιά καλησπέρα. Σόρυ αλλά δεν κατάφερα να έρθω γιατί δυστυχώς ξεκινώντας να έρθω προς τα εκεί, με το που εβαλα πρώτη και ανέβασα τα πόδια παίρνοντας δεξιά στροφή, μου έσβησε και δεν μπόρεσα να την κρατήσω. Είχε χτυπήσει το δεξί προστατευτικό του boxer και λίγο στα κάγκελα. Το χειρότερο ήταν ότι δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα. Η μπέμπα μεταφερθηκε με την οδική στο παρκινγκ στη Λαμπρινή και θα περάσει το βράδυ εκει περιμένοντας να την πάνε το πρωι στην motion n style. Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν αδύνατο να έρθω γιατί πέρα από τη μηχανή έχω βάλει κ το γόντατό μου στον πάγο. Μια βραδιά που πήγαινε να εξελιχθεί όμορφα, στράβωσε με το χειρότερο τρόπο. δεν πειράζει όλα στο πρόγραμμα είναι. εύχομαι να περάσατε καλά.

Αυτές είναι οι μαλ@κίες, με τις νταλίκες που καβαλάμε....Κουράγιο ρε συ Ζήση, οι περισσότεροι το έχουμε πάθει, πάλι καλά που δεν έπαθες τιποτα πιο σοβαρό εσύ και η νταλίκα δεν χαμπαριάζει...Απλά να, σου χάλασε το κεφι..Πάλι εδώ είμαστε να είμαστε καλα να τα σπάμε τα μηχανάκια..:D

z_atomic 08-12-2010 23:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 269056)
Αυτές είναι οι μαλ@κίες, με τις νταλίκες που καβαλάμε....Κουράγιο ρε συ Ζήση, οι περισσότεροι το έχουμε πάθει, πάλι καλά που δεν έπαθες τιποτα πιο σοβαρό εσύ και η νταλίκα δεν χαμπαριάζει...Απλά να, σου χάλασε το κεφι..Πάλι εδώ είμαστε να είμαστε καλα να τα σπάμε τα μηχανάκια..:D

crash test για τις νταλίκες και για τα γόνατά μου.:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: εγω έχω εγγύηση πάντως από το σόι μου.

CPretenteriS 08-12-2010 23:42

CPretenteriS 09-12-2010 00:09

princess 09-12-2010 00:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από z_atomic ( 269052)
Παιδιά καλησπέρα. Σόρυ αλλά δεν κατάφερα να έρθω γιατί δυστυχώς ξεκινώντας να έρθω προς τα εκεί, με το που εβαλα πρώτη και ανέβασα τα πόδια παίρνοντας δεξιά στροφή, μου έσβησε και δεν μπόρεσα να την κρατήσω. Είχε χτυπήσει το δεξί προστατευτικό του boxer και λίγο στα κάγκελα. Το χειρότερο ήταν ότι δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα. Η μπέμπα μεταφερθηκε με την οδική στο παρκινγκ στη Λαμπρινή και θα περάσει το βράδυ εκει περιμένοντας να την πάνε το πρωι στην motion n style. Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν αδύνατο να έρθω γιατί πέρα από τη μηχανή έχω βάλει κ το γόντατό μου στον πάγο. Μια βραδιά που πήγαινε να εξελιχθεί όμορφα, στράβωσε με το χειρότερο τρόπο. δεν πειράζει όλα στο πρόγραμμα είναι. εύχομαι να περάσατε καλά.

Ελπιζω η μπουμπου να μην εχει τιποτα σοβαρο,αλλα πρωτιστος σημασια εχει εσυ να σαι καλα.Καταλαβαινω οτι σκας γιατι δεν ξερεις τι τρεχει αλλα Ζηση τι σημασια θα χει αν δεν θα μπορεις να την καβαλας?Ολα καλα θα πανε μη στεναχωριεσαι και αν χρειαστεις τιποτα αυριο παρε με το σπιτι μου ειναι διπλα.Καλο ξημερωμα.;)

CPretenteriS 09-12-2010 00:18

Το χειρότερο όλων είναι ότι ανακατεύουν και τον Άγιο ανθρωπο στα σκοτεινά τους σχέδια...

:(

http://i1040.photobucket.com/albums/...4/6edef699.jpg

princess 09-12-2010 00:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 269070)
Το χειρότερο όλων είναι ότι ανακατεύουν και τον Άγιο ανθρωπο στα σκοτεινά τους σχέδια...

:(

Πως τους επιτρεπεις και κανουν πηγαδακια?Γρηγορα στις καρεκλες τους και τραβα ρε εβλογημενε καμια φωτο τα πιατα τους γιατι ολο κλαιγονται οτι με το ζορι τρωνε.....:p;):)

commander 09-12-2010 01:35

Ενταξει όλα .Και οποίος δεν πρόλαβε την άλλη Τεταρτη την ίδια πάντοτε ώρα.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...!!!!!!!;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:33.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!