![]() |
Απάντηση: Καφές στην Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 15/12/10
Μετά από μια απίστευτη οδηγική εμπειρία... εν' μέσω καταρρακτώδους βροχής... τρομακτικού αέρα μετά το Χαλάνδρι... εκπληκτικής υδρολίσθησης λόγω του απαράδεκτου οδοστρώματος... και 5οC θερμοκρασίας.... έφτασα κι εγώ σπιτάκι μου... :cool:
Ο καφές απόψε... πολύ βροχερός... αλλά παρ' όλα αυτά υπήρχε σημαντική συμμετοχή δεδομένων των συνθηκών... Μια απορία... τι προβλέπει το καταστατικό όταν ο δημιουργός του thread δεν εμφανίζεται:Απορία::Απορία::Απορία: Κάθειρξη 2 εβδομάδων και στρατιωτικό περίπατο:Απορία::Απορία::D:D:D Το after.... πολύ πρωτότυπο... σε πολύ ωραίο χώρο... καλή ποιότητα φαγητού.... αλλά...... με ένα αλλά........ όταν ήρθε ο λογ/σμός.... πόνεσα λίγο.... πίσω και χαμηλά... ξέρετε τι μπορεί να είναι:Απορία::Απορία::sm7::sm7: Εν' κατακλείδι... μια ακόμα Τετάρτη κύλισε ευχάριστα χάρη σ'αυτή την εκπληκτική παρέα του GSForum... Να είμαστε καλά να απολάυσουμε και τη βραδυά της επόμενης αλλά και κάθε επόμενης Τετάρτης !!! ;):):) |
Καλημέρα παιδιά. Χίλια συγνώμη για χτες αλλά έμπλεξα στην δουλειά μέχρι αργά. Χαίρομαι που περάσατε καλά. Να ήμαστε καλά θα τα πούμε από κοντά την επόμενη Τετάρτη. http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/0002041D.gif
|
Δεν μου λέτε ρε παιδιά, η ταβέρνα καινούργια??? :sm7:
|
Απόσπασμα:
κι επειδή δεν κοίταξες τις τιμές καταλόγου πριν παραγγείλεις...:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Ολα μου ειρθαν ανάποδα εχτες Και δεν τα κατάφερα να παρευρεθω στην συνάντηση του καφε:(. Στην ξαναλει φιλαρακια να είμαστε καλα και προπάντων με υγεία....!!!!;) |
Απόσπασμα:
Να είμαστε καλά την άλλη Τετάρτη! |
πρεπει ο cps....να αγορασει κινητο με φλας,για να εχει καλυτερο αποτελεσμα το φωτορεπορταζ:p:D οσο για τις τιμες της ταβερνας,μην γκρινιαζεται.......ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!