GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Μετά την GS τι??? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22393)

Gemat 03-08-2011 12:32

Απάντηση: Μετά την GS τι???

..μακρυα και αγαπημενοι...!

Δηλωνω πανευτυχης με το Varadero μου και δεν νομιζω οτι θα το αλλαξω συντομα!

Παντως αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασω (και να συντηρω) μια δευτερη μεγαλη μοτοσυκλετα, το RT θα ηταν η επιλογη μου. Σε λευκο!

CPretenteriS 03-08-2011 12:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 433965)
Κάποτε είχες γούστο φίλε. Τι σε πείραξε....:Απορία:

Πάει... χάλασα κι εγώ... ο NLS φταίει...:D

NLS 03-08-2011 13:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 433992)
Καλή η χόντα, αλλά την μεγαλύτερη ζημιά που έχω πάθει με μοτοσικλέτα, την έχω πάθει με χόντα :)

...και γω...

NLS 03-08-2011 13:15

Μπα εγώ δεν ήθελα το Adve ούτε το θέλω, ούτε το θεωρώ "καλύτερο μοντέλο".

Είναι το ίδιο μοντέλο, ένα αδερφάκι με κάποιες διαφορές εκ των οποίων τις περισσότερες δεν θέλω.

NLS 03-08-2011 13:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paramedic ( 434180)
Αντι αυτού τα βλέπω να παλεύουν με τις τριπλέτες μέσα στην πόλη να χωθούν ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα και να ταλαιπωρούν αναβάτες και κινητήρα

Γενικά συμφωνώ με ότι λες, αλλά αυτό που γράφεις εδώ, δεν παίζει.

Σπανίως έχω δει τέτοιο φιόγκο-άνθρωπο σαν αυτό που περιγράφεις.
Και έχω δει με διάφορες μάρκες (όχι υποχρεωτικά GS).

Θυμάμαι ένα παιδί που πήγαινε για... σαφάρι "Καλλιθέα-Συγκρού" με 650GS, τριπλέτα μέχρι και δοχείο νερού. Ε εντάξει... περίπτωση.

NLS 03-08-2011 13:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 434272)
Πάει... χάλασα κι εγώ... ο NLS φταίει...:D

Όπως και για όλα πάντα.

CPretenteriS 03-08-2011 13:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 434309)
Όπως και για όλα πάντα.

:sm7:

gsmaniac 03-08-2011 16:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paramedic ( 434180)
Είδες τι πρόβλημα έχετε όσοι πήρατε GS? Και άντε όσοι πήρατε το απλό έχετε μια επιλογή και ένα όνειρο να πάρετε μια ADV ή ακόμα πιο ωραίο να μετατρέψετε μια απλή σε ADV(η μετατροπή έχει άλλη γλύκα). Ενω όσοι δεν έχουμε έχουμε ακόμα πολλά όνειρα να κάνουμε μπροστά μας(προσωπικα μονο το ADV θα έπαιρνα,η απλή δεν μου αρέσει-αντε ίσως το triple black).
Εγω ξεκίνησα απο παπί,πήγα σε HONDA 250,σε KAWASAKI 750 και τώρα σε APRILIA 1000. Βλέπεται έχω εξελικτική πορεία :sm7:μιας και αλλάζαν κατα καιρούς οι ανάγκες μου απο μία μηχανή. Τωρα πια έχω στόχο τα ταξίδια και πραγματικά με λυπεί το γεγονός οτι στο δρόμο(εκτός πόλης) βλέπω λίγα GS ενώ θα έπρεπε να βρίθει απο δαύτα. Αντι αυτού τα βλέπω να παλεύουν με τις τριπλέτες μέσα στην πόλη να χωθούν ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα και να ταλαιπωρούν αναβάτες και κινητήρα μιας και οι θρεμοκρασίες που πιάνουν
εντός πόλης σίγουρα θα είναι πάντα άνω των 100 C.
Γιατι ρε σεις?? Πάρτε το εργαλείο διασκέδασης και κάντε του αυτό για το οποίο
φτιάχτηκε-ΤΑΞΙΔΙΑ!! Μικρά,μεγάλα δεν έχει σημασία. Σηκωθείτε απο τις
καφετέριες που πηγαίνετε για να δείξετε τι εργαλείο πήρατε και πάρτε τα βουνά.
Ο καφές που πληρώνετε θα σας δώσει κοντά 100 χιλιόμετρα αυτονομίας σε
βενζίνη το ξέρετε???

νομίζω ότι σε αυτό το φόρουμ,τα ταξίδια και τα χιλιόμετρα είναι πολλα και η συμβουλή σου για βόλτες με τα GS δεν είναι εύστοχη...
Κοίταξε λίγο καλύτερα το θέμα με τα ταξιδιωτικά και θα καταλάβεις,ότι πολλοί απο εμάς πίνουν καφε αρκετά μακριά απο το Σπιτι τους.
Φιλικά πάντα...αφορμή απο τα γραπτά σου πηρα;)

Ακιs 03-08-2011 18:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 434445)
νομίζω ότι σε αυτό το φόρουμ,τα ταξίδια και τα χιλιόμετρα είναι πολλα και η συμβουλή σου για βόλτες με τα GS δεν είναι εύστοχη...
Κοίταξε λίγο καλύτερα το θέμα με τα ταξιδιωτικά και θα καταλάβεις,ότι πολλοί απο εμάς πίνουν καφε αρκετά μακριά απο το Σπιτι τους.

Eιδικα τον τελευταιο καιρο που ο καφες ηταν στο Λιονταρι του Πειραια........:D:D:D

paramedic 03-08-2011 19:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 434445)

Το "πάρτε τις μηχανές και πηγαίντε ταξίδια " φίλε μου αναφερόταν σε αυτούς που έχουν τις μηχανές για να πηγαίνουν καφετέρια μονο και δεν απευθυνόταν στο φόρουμ. Τα ταξιδιωτικά του φόρουμ ήταν αυτά που με έπεισαν να γραφτώ εδω μέσα οπότε τα έχω δει και μάλιστα διεξοδικά.
Φιλικά τα είδα όσα έγραψες οπότε μην φοβάσαι δεν παρεξηγιέμαι.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:29.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!