GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Ανάκληση μοντέλων BMW!!!!!!!!!!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=2416)

ntinopoulos 03-07-2009 20:23

Απάντηση: Ανάκληση μοντέλων BMW!!!!!!!!!!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nek21 ( 46375)
φιλε γιωργο μου εισαι πολυ συμπαθης αλλα ημαρτον ρε γκαρντασι,δειχνεις σαν να εισαι ο υπερασπιστης της honda στο forum.πραγματικα ουτε κερδος να ειχες απ ολη αυτη την ιστορια.μα να μην αφηνεις τιποτα να πεσει κατω?

το χειροτερο βεβαια ειναι οτι ειναι βαζελος!;)

nek21 03-07-2009 20:57

[QUOTE=ntinopoulos;46378]το χειροτερο βεβαια ειναι οτι ειναι βαζελος!;)

ααααααααα μαλιστα τωρα καταλαβα.ε τι να πεις ολοι εχουμε ελλατωματα.:sm7::sm7::sm7:

Fast&Furious 03-07-2009 23:34

Δηλαδη υπαρχει μηχανακι που να μη χαλαει η να μη βγαζει καποιο ειδος προβληματος???????????
Γιατι εγω δεν το νομιζω και αμα κατσω να τα αριθμησω θελουμε αρκετες ωρες....:cool::cool:

Οτι μαρκα και να ειναι....:rolleyes::rolleyes:

Arkas 04-07-2009 20:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fast&Furious ( 46414)
Δηλαδη υπαρχει μηχανακι που να μη χαλαει η να μη βγαζει καποιο ειδος προβληματος???????????
Γιατι εγω δεν το νομιζω και αμα κατσω να τα αριθμησω θελουμε αρκετες ωρες....:cool::cool:

Οτι μαρκα και να ειναι....:rolleyes::rolleyes:

Doctor speaking!:D

Albatros 05-07-2009 21:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 37151)
θα ήθελα πάντως να διαβάσω τι είναι αυτά τα "ψιλοπράγματα"

αν δεν εμπιστεύεσαι τη 1200GS για να πας... μακρινή βόλτα, τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι στραβό έχει η δική σου 1200GS δυστυχώς

Μιά σειρά από μηχανές με ψιλοπροβλήματα ή όχι (1100gs,1150gs,1200gs,K1200s,1200GSA ) δεν είναι απλά η δική μου μηχανή, είναι όλες οι μηχανές της μαμάς. Τις είχα όλες και μόνο η 1150 ήταν αξιόπιστη. Η τελευταία 1200GSA έδειξε μόνο πρόβλημα μπαταρίας που αλλάχτηκε , αλλά και αυτό σε αφίνει στα καλά καθούμενα ενός ταξιδιού, όπως και το αντένα ρινκ του ιμομπιλάιζερ που αλλάχτηκε προληπτικά.
Όσο για τα Γιαπωνέζικα έχω ένα GSXR 600 Κ6 στο υπόγειο με σπασμένο πλαίσιο και η εταιρεία έκανε ανάκληση 5 χρόνια μετά την παραγωγή των Κ5,Κ6 που είχαν πρόβλημα.

NLS 06-07-2009 12:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 46378)
το χειροτερο βεβαια ειναι οτι ειναι βαζελος!;)

πλάκα κάνεις!

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!

NLS 06-07-2009 12:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 46624)
Μιά σειρά από μηχανές με ψιλοπροβλήματα ή όχι (1100gs,1150gs,1200gs,K1200s,1200GSA ) δεν είναι απλά η δική μου μηχανή, είναι όλες οι μηχανές της μαμάς. Τις είχα όλες και μόνο η 1150 ήταν αξιόπιστη. Η τελευταία 1200GSA έδειξε μόνο πρόβλημα μπαταρίας που αλλάχτηκε , αλλά και αυτό σε αφίνει στα καλά καθούμενα ενός ταξιδιού, όπως και το αντένα ρινκ του ιμομπιλάιζερ που αλλάχτηκε προληπτικά.
Όσο για τα Γιαπωνέζικα έχω ένα GSXR 600 Κ6 στο υπόγειο με σπασμένο πλαίσιο και η εταιρεία έκανε ανάκληση 5 χρόνια μετά την παραγωγή των Κ5,Κ6 που είχαν πρόβλημα.

...επιμένω (ίσως σε νέο Thread όμως) να μας πεις τα ψιλοπροβλήματα, ακόμα και των άλλων. Είναι χρήσιμο "εγκυκλοπαιδικά".

Τα προβλήματα που αναφέρεις στο GSA είναι... όχι προβλήματα!
- Μια μπαταρία (δηλ. αν πάθεις λάστιχο πάλι φταίει η BMW;...)
- Το imob. ring που αλλάχτηκε... προληπτικά; Δηλ. δεν είχε κάτι αλλά "μήπως πάθει";

Επίσης να σημειώσω πως μου κάνει εντύπωση ένας άνθρωπος από K1200GS να πηγαίνει σε S και μετά σε... GSA... Σίγουρα ξέρεις τι θες από μια μηχανή; :)

:hmmm:

Albatros 06-07-2009 23:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 46714)
...επιμένω (ίσως σε νέο Thread όμως) να μας πεις τα ψιλοπροβλήματα, ακόμα και των άλλων. Είναι χρήσιμο "εγκυκλοπαιδικά".

- Το imob. ring που αλλάχτηκε... προληπτικά; Δηλ. δεν είχε κάτι αλλά "μήπως πάθει";

Επίσης να σημειώσω πως μου κάνει εντύπωση ένας άνθρωπος από K1200GS να πηγαίνει σε S και μετά σε... GSA... Σίγουρα ξέρεις τι θες από μια μηχανή; :)

Φίλε μου προσωποποιείς τις συζητήσεις και δεν μου αρέσει...η επιλογή πάντως της Κ1200S (οχι GS) ήταν λάθος μου και την έδωσα...
αυτά ως εδώ...:cool:

mjtir 07-07-2009 12:32

Πριν αγορασω την 1200GSA και για χρονια περιπου με τα σαλια να τρεχουν , γυρναγα απο site σε site Γερμανιας και Αμερικης . Δεν διαβασα κατι που να με αποτρεψει απο την αγορα της .
Ναι ιστοριες φρικης διαβασα , ναι χαζα προβληματα για το κοστος της και το ονομα της διαβασα , αλλα τιποτα με συχνοτητα και σοβαροτητα για να κλεισω τα ματια μου στις σειρηνες....

S.T 07-07-2009 12:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 46714)

Η antenna ring (EWS ένδειξη) εμένα δεν αλλάχτηκε προληπτικά αλλά μετά από 4 ώρες Κυριακάτικα στον δρόμο απογοητευμένος από μία μηχανή που στο κοντέρ της έγραφε 1500χλμ,και φυσικά ακολούθησε και άλλη ταλαιπωρία που όμως έδωσε λύση η BMW HELLAS (πρός τιμήν της).Τελος πάντων ας είναι μόνο αυτό και φυσικά το τελευταίο.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:31.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!