![]() |
Απάντηση: Yπεκηψε στα τραυματα του ο marco simoncelli
:( :( :( |
καλό του ταξίδι...τους δικούς του σκέφτομαι:(
|
http://3.bp.blogspot.com/-mdEQxCSZgl...%25CF%2582.jpghttp://3.bp.blogspot.com/-mdEQxCSZgl...%25CF%2582.jpg Καλό ταξίδι Μάρκο... :(:(:(:(:( |
Πάντως όπως βλέπω το video ξανά κ ξανα είναι σαν να έχει πάθει κάτι από πριν το πέσιμο , σαν να έχει λιποθυμήσει δεν ξέρω, κάτι τέτοιο. Αν το παρατηρήσατε δεν έχει καμία αντίδραση όταν πέφτει, απλά σαν να τον "τραβάει" η μηχανή....
|
χθες το βράδυ το έμαθα:(
ήταν απο τους αγαπημένους μου.... καλό του ταξίδι αυτο το 2011 ρε παιδί μου.........:(:(:(:( Απόσπασμα:
κατα περίεργο τρόπο αυτό ήθελα να γράψω και εγώ! Η είκονα δείχνει ότι κάτι παίχτηκε λίγο πιο πριν...μπορεί και να σκάλωσε κάπου... εκτός και αν μας ξεγελάει το μάτι τόσο πολύ! τι να πεις... |
Μήπως έχασε τις αισθήσεις του πιο πριν...??? Δείτε σε slow motion :(:(:( |
Και το κράνος πως του έφυγε;;;;;;;;;:confused::confused::confused:
|
Απόσπασμα:
|
Ενα ακομα ταλεντο αδικοχαμενο ρε γ@μ@το:(:(πολυ ατυχος...
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα:( |
H μηχανη του αλλου του ξυρισε την πλατη και το κρανος απο πισω, απο την αυχενικη πλευρα. Πιθανοτατα ασκηθηκε τεραστια δυναμη στο λουρι η οποια μεταφερθηκε στον λαιμο και στον αυχενα του. Δυστυχως κατι σαν απαγχονισμος και συντριβη της αυχενικης μοιρας της σπονδυλικης στηλης. Ο ΑΤΥΧΟΣ αναβατης δεν ειχε καμμια ελπιδα. Τουλαχιστον δεν υπεφερε και καθολου( θελω να ελπιζω...). Κριμα, κριμα, κριμα...
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:15. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!