![]() |
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Απόσπασμα:
Kαταγγέλω, ότι δεν ήπια ούτε καφέ, ούτε τσίπουρο αλλά ούτε και λουκουμάκι.. Γιατί απλώς τα φάγανε άλλοι!!! Μην ρωτήσατε ονόματα, δεν τους ξέρω... :D:D:D Η αλήθεια είναι ότι παίζει κρασί, αλλά είναι τόσο λίγο, (1 κουπίτσα), που δεν το θεωρώ κρασί, αλλά δείγμα!!! Αλλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ποιότητας και γεύσης... Κόκκινο λιαστό, όλα τα λεφτά παλικάρια!!! ;););) Νίκ, μήπως στην λίστα πρέπει να προσθέσεις και τους nmamdakkar και τον κύριο Bill_Idol?? Λέω εγώ τώρα!!!;) :D:D |
Ρε, ούτε τον κύριο Fuji, έβαλες μέσα...!!!! Εγώ χωρίς αυτόν, δεν πάω πουθενά... :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Οσο για αυτους που δεν ονοματιζεις θα τους βαζουμε σε αλλο τραπεζι..:p:p Και για τσιπουρα θα εχεις μια τσαντα στα ποδια σου και θα μας κερνας στα κρυφα..:p:p:p |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Γιώργο μου, δεν είπα ότι δεν είχα τσίπουρο, είπα ότι δεν ήπια από το τσίπουρο των αγίων γερόντων (που λέει ο Φούτζι)... Καααιιιιι σαφέστατα κουβαλούσα το δικό μου τσίπουρο... ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ,, ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ...:D:D Ετσι και εφέτος!!! ;);) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Οποτε δεν θα ξεμεινουμε απο πυρομαχικα....:sm7: |
Απόσπασμα:
Tι λες τώρα, να πιάσει καμιά γερή φουρτούνα, και να αποκλειστούμε...:sm7::sm7: Χαθήμαμε, χωρίς "πρώτη ύλη"!!! Και τα βράδυα κάνει κρύο επάνω...:o :D:D:D |
Απόσπασμα:
Λίστα συμμετεχόντων Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04 1. Arkas 18/04 2. Black_Shadow 18/4 3. kperi (?) 4. evan400f 18/04 5. ..................... Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04 1. XCHALLENGE 2. THANOSG 3. ARGI 4. Akis 5. jimmis varda 6. CPretenteriS 7. syan 8. SenseiG 9. egefalikos 10. SenseiG 11. BILLY IDOL 12. nmamadakkar 13. Stathis G (?) 14. kbg 15. .............. H επιθυμία σου Ανάργυρε, διαταγή! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!