![]() |
Απάντηση: Γκαντεμο-ταξιδο!!!!
Απόσπασμα:
Ε μην παραπονιέσαι.Αυτό παράγουν οι Ρουμάνοι , αυτό σου παρουσίασαν. Αν ήθελες ποιοτικό τουρισμό, ας πήγαινες στις Κάνες:sm7::sm7::sm7: Αλήθεια, πως την είπες αυτή την ασκημη πόλη με τα άσκημα κοριτσάκια;;;;:ha16::ha16::ha16: |
Πέρα από τις πλάκες, με το καλό και στις φετινές σου εξορμήσεις:ye02::ye02::ye02:
|
Χρηστο,
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ιδεες που μου δίνεις.. Τι λές να στείλω τον Γρηγόρη εκεί? Θα γυρίσει ή θα ψάχνω να τον βρω μe ντετεκτιβ? :sm7::sm7: Ασχετώς με την πλάκα που κάνω, πρέπει να σ' ευχαριστήσω που με έκανες να λυθώ πραγματικά στα γέλια. Αψογη παρουσιάση και απιστευτα τα σχολια απο τους υπολοιπους συμφορουμιτες. Να εισαι καλα και εσυ και η Αθηνα και πρεπει κάποια στιγμή να την γνωρίσουμε την κοπέλα (καταραμένες εκλογές που κόβεις τις αδειες των ανθρώπων και ετσι δεν μπορεσαμε να κάνουμε πρωτομαγιά μαζί σας :hmmm:). |
Απόσπασμα:
|
αααα εγω τωρα το ειδα το ειδα αυτο.... καλα ρε εχει τετοια πραγματα στη ρουμανια κ δεν παμε εμεις εκει???? μπραβο ρε πολυ ωραια παντως παρα της ατυχιες που ειχατε...
|
Απόσπασμα:
|
Μια χαρα σε βρισκω.....
Οσο για τη Costanza εχεις δικιο...... Γυφτοκατασταση κ δε λεει και πολλα..... Εμεις το 09 μετα απο κει πηγαμε Σοζοπολη και ηταν πολυ καλυτερα..... Keep riding.....;) |
Μπραβο Χρησταρα και Αθηνα!!!! :ye02:
Ωραια διηγηση και φωτο που πετανε τα ματια εξω....:ye02: Οσο για την συμπεριφορα επανω στη μηχανη σας.....χαρα στην υπομονη σου φιλε!!! :wo20: |
Καλα ειχες παει στα βουνα του Βλαντ Τσεπες βρε Χρησταρα τι το ηθελες το "μπατακι". Τουλαχιστον μας εδωσες πληροφοριες ειτε προς αποφυγη, ειτε προς επισκεψη, αναλογως τι ζητα ο καθενας. Να ειστε παντα καλα με την Αθηνουλα και σας ευχομαι τα καλυτερα στα επομενα ταξιδια σας.:)
|
ΑΜΑΝ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕς ΦΙΛΕ ΜΟΥ.,.,.,.,
ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟς ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΩ .,.,.,,.ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ:rolleyes: ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕς ΔΥΣΚΟΛΙΕς ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΗ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙς ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.,.,. ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙς ΠΡΩΤΑ ΜΟΝΟς ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΕς ΘΑΛΑΣΣΕς ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.,.,.,:ye33: ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.,.,.:ye02: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:03. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!