![]() |
Απάντηση: 7 χώρες σε 10 ημέρες (4.076 χλμ.)
Απόσπασμα:
Η σκηνή των 8.50€ δεν ήταν ότι καλύτερο.. ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής, καθώς η προηγούμενη σκηνή ήταν κατεστραμμένη (το είδα αργά).. Όπως θα διαβάσεις στα επόμενα δημοσιεύματα, κουτσά στραβά τα κατάφερε.. 2) Είχα δείξει την διαδρομή που θα ακολουθούσα στους ντόπιους της περιοχής και όταν (προφανώς) μου είπαν πως ήμουν σε αδιέξοδο.. μάλλον θα το εννοούσαν μεταφορικά (επειδή η διαδρομή μου ήταν διαφορετική).. και εγώ το έλαβα κυριολεκτικά..:wo09: |
:ye02: Δωσεεεεεεεεε Menos!!!!
|
:thumbup::thumbup::thumbup:
Ωραίος αναμένουμε τη συνέχεια |
Ωραιος!!:)
Πινακιδα δικια μας-Σαλονικη- βλεπω καρντασι!!:) |
Η μηχανή πουλήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης (απ'οπου είμαι) το 2007 απο την αντιπροσωπεία της Honda.. την αγόρασα μεταχειρισμένη τότε με 18.000 χλμ. και απο τότε μέχρι σήμερα δεν μου ζήτησε το παραμικρό (εκτός τα αναλώσιμα).
Πάντως είχα την περιέργεια να μάθω απο που ερχόταν η πινακίδα μου και πλέον γνωρίζω. Σ'ευχαριστώ Πασχάλη.;) |
μπραβο αδερφε ωραια τα πηγες,
ολοι μαθαμε , αφου παθαμε... μια λυση για στεγανες φτηνες σκηνες, ειναι ενα λεπτο πλαστικο 4Χ5, πολυ φτηνο, με το οποιο κουκουλωνεις την σκηνη και το πασαλωνεις στις 4 γωνιες και δεν περναει τιποτα απο νερο και υγρασια και σε ζεσταινει, επισης καλο ειναι να εχεις μαζι σου ενα κερακι, που το αναβεις με προσοχη, οσο εισαι ξυπνιος και ζεσταινει τον χωρο αρκετα ικανοποιητικα... παντως μπραβο, πολυ ωραιο ταξιδι |
Απόσπασμα:
Σ'ευχαριστώ klagenfurt!:di59: |
15/07/2012
Königssee..."αλλα πρέπει να πληρώσετε".. Αποχαιρετώντας το Hallstatt μέσα στην βροχή τράβηξα μερικές ακόμη όμορφες φωτογραφίες στον δρόμο για την Γερμανικές Άλπεις. http://i41.servimg.com/u/f41/16/91/67/69/dsc00112.jpg |
|
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!