GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τι μας έτυχε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Γνωρίζει κανείς τον TSA? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=41873)

jmar 13-07-2013 12:20

Απάντηση: Γνωρίζει κανείς τον TSA?

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 922115)
Όπως κανένας σχεδόν πωλητής δεν σου στέλνει το προϊόν χωρίς χρήματα και μετα να το πληρώσεις, έτσι και ο αγοραστής δεν πρέπει να στέλνει χρήματα χωρίς να δει το προϊόν.
:hmmm:

Νικολα τοτε εμεις απο Κρητη δεν θα αγοραζαμε ποτε και τιποτα ετσι οπως το λες! Πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι αλλα τουλαχιστον εδω στο φορουμ με μελη που εχουν μια κινητικοτητα νιωθουμε μια καποια ασφαλεια, σιγουρα βεβαια οι εποχες δυσκολευουν :(

alx_k 13-07-2013 14:27

Αν ισχυε μια απλη προϋποθεση για ολα τα μελη, δλδ εναν ελαχιστο αριθμο μυνηματων, π.χ. 100 μυνηματα σαν ρητρα για να βαλεις αγγελια, τοτε ισως τετοιου ειδους κρουσμα να μην ειχε συμβει. ;)
Γιατι πολυ απλα, τυποι σαν το TSA δεν βρισκουν προσφορο εδαφος για να κονομισουν.

Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ!

giclas 13-07-2013 14:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από alx_k ( 922152)
Αν ισχυε μια απλη προϋποθεση για ολα τα μελη, δλδ εναν ελαχιστο αριθμο μυνηματων, π.χ. 100 μυνηματα σαν ρητρα για να βαλεις αγγελια, τοτε ισως τετοιου ειδους κρουσμα να μην ειχε συμβει. ;)
Γιατι πολυ απλα, τυποι σαν το TSA δεν βρισκουν προσφορο εδαφος για να κονομισουν.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ
αχω αγορασει αρκετα πραγματα μεσα απο το gs forum ΑΛΛΑ απο ενεργα μελη κε σε καμια περηπτοση δεν ηπηρξε κατι μεπτο

:ye02::ye02::ye02::ye02:

lempoi 13-07-2013 15:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από alx_k ( 922152)

πολυ ευκολα ξεπερνιεται μια τετοια προυποθεση... ο απατεωνας ειναι απατεωνας, βαλτου εσυ οσους κανονες θελεις.

nivam 13-07-2013 15:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lempoi ( 922158)
πολυ ευκολα ξεπερνιεται μια τετοια προυποθεση... ο απατεωνας ειναι απατεωνας, βαλτου εσυ οσους κανονες θελεις.

:ye36:

mAthosalas 13-07-2013 16:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 922113)
Δηλαδή:wha13:

Aπλα πραματα...:lo19::ha16::sm2:

και μετα για μεζεδοποικιλια στα Βραχνεϊκα σε γνωστο mod.......:sm7:

vaska 13-07-2013 16:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 922113)
Δηλαδή:wha13:

Είμαι 13 χρόνια επαγγελματίας και εκτός από μικροποσά για τα οποία δεν αξίζει ν' ασχοληθείς, έχω πάρει πίσω όσα μου χρωστούσαν.

Αν θες λεπτομέρειες με πμ ή στο τηλ του προφίλ μου.

mAthosalas 13-07-2013 16:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 922172)
Είμαι 13 χρόνια επαγγελματίας και εκτός από μικροποσά για τα οποία δεν αξίζει ν' ασχοληθείς, έχω πάρει πίσω όσα μου χρωστούσαν.

Αν θες λεπτομέρειες με πμ ή στο τηλ του προφίλ μου.

Πιανει οταν παιζω Λαχειο κ λενε "μοιραζει 5.000.000€" κι εγω δεν πηρα φραγκο;...Να στειλω ΠΜ;:u56::sm2:

nikos-x 13-07-2013 17:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas ( 922174)
Πιανει οταν παιζω Λαχειο κ λενε "μοιραζει 5.000.000€" κι εγω δεν πηρα φραγκο;...Να στειλω ΠΜ;:u56::sm2:

Κι εμένα μου πουλήσανε λαχεία που υποτίθεται θα μου δίνανε κάτι εκατομμύρια, αλλά τζίφος. :mad: τα λεφτά μας πίσω, ρεεε. :D

Αυτό με τα τσακαλάκια, ήταν το πρώτο που μου ήρθε σαν απάντηση στο παραπάνω ερώτημα . . . χάριν αστεισμού. :p

vaska 13-07-2013 19:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas ( 922174)

Όταν κόψεις τις κακές παρέες (με τον Χοντάκια ξέρεις) και γίνεις καλύτερο παιδί, τότε στείλε πμ και θα το κανονίσουμε.
:u58:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:35.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!