![]() |
Απάντηση: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΧΟΙ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ κλπ
Όχι όχι :sm7:
|
Νεράιδα
Μάλαμας Σωκράτης Μουσική/Στίχοι: Μάλαμας Σωκράτης/Καφετζοπούλου Πηγή Εισαγωγή: Εγώ πατώ στον ουρανό Βαδίζω στον ωκεανό Πάνω στο κύμα περπατώ εσένα σαν κοιτώ Είσαι νεράιδα της αυγής η πιο όμορφη όλης της γης μ' ένα χαμόγελο μπορείς τα θαύματα να πεις Εγώ φουντώνω στο χιονιά Βγάζω φωτιές στην παγωνιά Άνοιξη έχει η καρδιά εσένα σαν κοιτά Είσαι νεράιδα της αυγής... Είσαι νεράιδα της αυγής... (Γεια σου ρε Μάλαμα) Το ακούμε εδώ: |
|
|
Για να συνεχίσουμε με Μάλαμα..:) μιας και τώρα όλοι τον ακούν..
Στα είπα όλα Μάλαμας Σωκράτης Μουσική/Στίχοι: Πασχαλίδης Μιλτιάδης/Ιωάννου Οδυσσέας Πολλές φορές σου μίλησα με χρώματα στο στόμα στο είπα όσα έμαθα, τα έμαθα με το σώμα μισός ψυχή, μισός κορμί κι η πείνα μου θηρίο μισή ζωή σπατάλησα να ζήσουν και τα δυο να ζήσουν και τα δυο Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις στα είπα όλα, φίλα με τώρα Με αγαπούσε το νερό μα ο ουρανός με ζούσε κι όταν μετρούσα τι μπορώ η γη δεν με χωρούσε κυνήγησα τις ομορφιές μα μ’ έκλεψε η λύπη οι αλήθειες μου εσύ όταν κλαις και της καρδιάς οι χτύποι ] 2x Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις... Το ακούμε εδώ: |
Ακουστε το δυνατα
|
Πολύ καλό Πάνο.
Δυνατότερα δεν γινόταν:D:D |
Hello απλό λυτό & κομματάρα !!!! |
Απόσπασμα:
Άντε & κάτι από τα 80΄ς |
:sm8:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:14. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!