![]() |
Απάντηση: Θα δανείζατε την μηχανή σας ; και αν όχι γιατί ;
Απόσπασμα:
Καλημέρες |
Τις μηχανές μου τις οδηγεί μόνο ο κολλητός μου και αυτό μόνο αν πάρω εγώ την δική του και πάμε κάπου μαζί...σαν ανταλλαγή ιδεών ένα πράγμα...αλλά αυτό έχει ξεκινήσει απο το λύκειο όταν είχαμε πάρει μισό - μισό ένα παπί :P
1-2 φορές που την έδωσα σε φίλους για να την δοκιμάσουν προκειμένου να προβούν σε αγορά πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη μέχρι να γυρίσει στα χέρια μου |
μόνο στους κολλητούς, αλλά και αυτό προσπαθώ να το αποφύγω γιατί μέχρι να γυρίσει, θα περνάω άσχημα:Μπερδεμέν:Μπερδεμέν
|
Απόσπασμα:
Τα λεμε...:);) |
Είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα.Εγώ, σε κολλητούς μόνο, την έχω δώσει να την κάνουν μια μικρή βόλτα για να δουν πως είναι.Αλλά να την δώσω για να πάει για διακοπές ή κάπου μακριά γενικά με τίποτα.....Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
|
Απόσπασμα:
αν και η σύζυγος (δικηγόρος) με πρίζει για τις (πραγματικες) ποινικές ευθύνες που έχει ο ιδιοκτήτης σε περίπτωση ατυχήματος |
εγω την εδωσα προχτες στο Ζαπειο, σε εναν συμφορουμιτη για να δοκιμασει την καινουργια αναρτηση.........και μου την μπουκωσε το νουμεροΝεύραΝεύραΝεύρα:D το ονομα του ξεκιναει απο Σταυ......και τελειωνει σε ...ροςΝεύραΝεύραΝεύρα το nickname του ξεκιναει απο sta......και τελειωνει σε gaΝεύραΝεύραΝεύρα δεν θελω να τον εκθεσω .......:sm7: ξεκολλειστε με τα παλιοσιδερα........δεν παθαινουν τιποτα;) |
εγώ πάλι δεν τη δίνω με τίποτα σε Honda-Varader-ακιδες... :sm7: έχω κώλυμα...:hmmm::D |
Απόσπασμα:
εισαι αλητης και εγωιστης........αν δεν τη δωσεις,πως θα καταλαβουν την διαφορα?????/:D |
Απόσπασμα:
φοβαμαι οτι θα ξεθαρρέψουν:p....ενα παραπάνω....και μετά!!!! φαντάσου το Νικο-x.....:rolleyes::rolleyes: ποιος θα τον προλαβαίνει στα [post-αρισματα]:D . . εξάλλου πως θα πουλήσει τόση προίκα...που αγόρασε:rolleyes:...για την καλή του....:D αν μας γίνει μπεμ βε-δακιας:p:p |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!