GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13808)

chrhld 17-11-2010 15:03

Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200

Καλησπέρα
Η πρώτη δεκάδα, με τους διορθωμένους βραχίονες, είναι στα χέρια μου.
Μπορείτε να έρχεστε για την αλλαγή. Η αλλαγή θα γίνει σταδιακά και πάντα με ραντεβού και μεσημερο-απογευματινές ώρες.
Γι΄αυτό τηλεφωνήστε μου στο 210 9524990 για να το κανονίζουμε.
Διευθυνση: Δοϊράνης 36 Καλλιθέα. Η Δοϊράνης είναι ο πρώτος παράλληλος δρόμος από την Συγγρού, στο ύψος του Αγ.Σώστη, για όσους γνωρίζουν την περιοχή, για τους υπόλοιπους θα τους εξηγώ εγώ πως θα έρθουν.

Αυτά....Τα λέμε....

MARK 17-11-2010 15:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chrhld ( 252710)
Καλησπέρα
Μπορείτε να έρχεστε για την αλλαγή. Η αλλαγή θα γίνει σταδιακά και πάντα με ραντεβού και μεσημερο-απογευματινές ώρες.
Διευθυνση: Δοϊράνης 36 Καλλιθέα. Η Δοϊράνης είναι ο πρώτος παράλληλος δρόμος από την Συγγρού, στο ύψος του Αγ.Σώστη, για όσους γνωρίζουν την περιοχή, για τους υπόλοιπους θα τους εξηγώ εγώ πως θα έρθουν.

Αυτά....Τα λέμε....

Ευχαριστούμε Χρήστο......;)

CPretenteriS 17-11-2010 15:14

Έκλεισα ήδη ραντεβού για σήμερα το απόγευμα... ;)

TARKAS 17-11-2010 15:52

Εκλεισα και εγω ραντεβου-7 παρα -και μετα παμε για τον καφε.Κωστα αμα ειναι συναντιομαστε εκει

EOD-K9 18-11-2010 10:16

...............................και εγώ δεν έχω ανοίξει ακόμα την ζελατίνα ..:(:(:o:o

TARKAS 18-11-2010 11:12

Παιδια πηγα εχτες απο τον Χρηστο αλλαχτηκε ο βραχιονας-ανοιχτηκαν καινουριες τρυπες στο φτερο για να παει ολη η κατασκευη προς τα μεσα. Αψογος ο Χρηστος και οπως το υποσχεθηκε. Απο οτι φαινεται δεν υπαρχει πιθανοτητα να βρει με τιποτα ο σκελετος τωρα. Εν πασει περιπτωσει αν παρατηρησω κατι ενημερωνω

CPretenteriS 18-11-2010 12:10

Κι εγώ έβαλα το νέο βραχίωνα χθες... όντως η κατασκευή πήγε αρκετά πιο μέσα και φαντάζει σχεδόν απίθανο να ξαναβρεί στο σκελετό!! ;)

Επίσης, βάλαμε και παξιμάδι ασφαλείας για παν ενδεχόμενο... ;)

Το παρακολουθώ και σας ενημερώνω...

Χρήστο σ'ευχαριστώ για την άμεση αντικατάσταση!

peterv 19-11-2010 08:24

και εγώ το έβαλα χθές άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση .

Ασε που είδα κάτι carbon βαφές εκεί σε φτεράκια και ψήνομαι !!!

CPretenteriS 19-11-2010 14:46

Μόλις επέστρεψα από μια σύντομη επίσκεψη στο Χρήστο! Συγκεκριμένα, αλλάξαμε όλα τα παξιμαδάκια του φτερού (φτερό - βραχίωνες) και τα αντικαταστήσαμε με ασφαλείας.

Τα παξιμάδια (φτερό - γέφυρα) τα είχαμε κάνει ασφαλείας ούτως ή άλλως πριν 2 ημέρες!!

Πιστεύω ότι είναι καλύτερα τώρα!! :)

tsapte70 19-11-2010 22:23

Πολύ Καλησπέρα Σας Και από εμένα . Θα ήθελα να ρωτήσω , αν θα μπορούσα να παραλάβω το φτερό (το διορθομένο) ; το ρωτάω αυτό γιατί θα κατέβω για δουλειά και θα είμαι από την Δευτέρα μεχρί την Πέμπτη '' δυστυχώς χωρίς το μικρό μου '' . Θα δουλεύω στο ΠΑΟ-Barcelona και θα μένω κοντά στο Ο.Α.Κ.Α .

vaska 19-11-2010 23:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chrhld ( 252710)
Καλησπέρα

Αυτά....Τα λέμε....

Χρήστο πώς βολεύει για μας που δεν είμαστε Αθήνα. Ίσως να έκανες ένα χάρτινο πατρόν για τις νέες τρύπες και να κανονίζαμε την παραλαβή με curier??

chrhld 20-11-2010 09:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsapte70 ( 254721)
Πολύ Καλησπέρα Σας Και από εμένα . Θα ήθελα να ρωτήσω , αν θα μπορούσα να παραλάβω το φτερό (το διορθομένο) ; το ρωτάω αυτό γιατί θα κατέβω για δουλειά και θα είμαι από την Δευτέρα μεχρί την Πέμπτη '' δυστυχώς χωρίς το μικρό μου '' . Θα δουλεύω στο ΠΑΟ-Barcelona και θα μένω κοντά στο Ο.Α.Κ.Α .

Καλημέρα.
Αν μπορείς αφαίρεσε το φτερό και φέρτο μαζί σου, θα έρθεις από το μαγαζί και θα στο διορθώσω επι τόπου για να το πάρεις έτοιμο.
Αν δεν μπορείς να το κουβαλήσεις όλοκληρο φέρε μόνο τον εμπρός βραχίονα και την βάση που πάει πάνω στο φτερό, θα σου εξηγήσω ακριβώς τι θα πρέπει να κάνεις..
Τηλεφώνησε μου στο 210 9524990
Χρήστος

chrhld 20-11-2010 09:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 254795)
Χρήστο πώς βολεύει για μας που δεν είμαστε Αθήνα. Ίσως να έκανες ένα χάρτινο πατρόν για τις νέες τρύπες και να κανονίζαμε την παραλαβή με curier??

Δεν χρειάζεται πατρόν.
Στείλε μου την διευθυνση σου στο info@hld.gr
Θα σου στείλω τα δύο νέα κομμάτια με τις αλλαγές και οδηγίες για το πως θα το τοποθετήσης.
Αυτό ισχυει για όποιον άλλον είναι στην επαρχία.
Μετά μου στέλνεις πίσω τους παλαιούς βραχίονες, με χρέωση δική μου.

tsapte70 20-11-2010 16:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chrhld ( 255060)
Καλημέρα.
Αν μπορείς αφαίρεσε το φτερό και φέρτο μαζί σου, θα έρθεις από το μαγαζί και θα στο διορθώσω επι τόπου για να το πάρεις έτοιμο.
Αν δεν μπορείς να το κουβαλήσεις όλοκληρο φέρε μόνο τον εμπρός βραχίονα και την βάση που πάει πάνω στο φτερό, θα σου εξηγήσω ακριβώς τι θα πρέπει να κάνεις..
Τηλεφώνησε μου στο 210 9524990
Χρήστος

Βασικά δεν έχω πάρει ακόμα το φτερό γι'αυτό είπα κιόλας " το διορθομένο " αλλά υπάρχει και ένα μικρό προβληματάκι εγώ δεν θα μπορώ να φύγω από την δουλειά ότι ώρα θέλω και ούτε ξέρω τι ώρες θα μπορώ για να σε πετύχω στο μαγαζί , τέλος παντων τώρα που έχω το τηλ. σου θα σε πάρω μάλλων την Δευτέρα το απόγευμα για να δώ αν μπορέσω να το παραλαύω ή αν θα μπορέσεις να μου το στείλεις εσύ . Σε ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για το ενδιαφέρων σου .

katsab 21-11-2010 22:24

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ(ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ)
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ.ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΗΧΕΙΟ

ΕΑΝ ΣΑΣ ΞΕΝΙΣΕ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΥΛΗΣΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΣΕ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ,ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΚ,ΚΑΙ Ο ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ......ΗΧΕΙΟ.;)

katsanakis 22-11-2010 08:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chrhld ( 255062)
Δεν χρειάζεται πατρόν.
Στείλε μου την διευθυνση σου στο info@hld.gr
Θα σου στείλω τα δύο νέα κομμάτια με τις αλλαγές και οδηγίες για το πως θα το τοποθετήσης.
Αυτό ισχυει για όποιον άλλον είναι στην επαρχία.
Μετά μου στέλνεις πίσω τους παλαιούς βραχίονες, με χρέωση δική μου.

Χρήστο μπορείς να στείλει και τα δικά μου στον Vaska και θα κανονίσω εγώ με το Vaska να σου τα στείλουμε μαζί. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουμε διπλά μεταφορικά. Ευχαριστώ

chrhld 23-11-2010 13:34

Οκ. Στείλτε μου τα στοιχεία σας και τηλέφωνο στο info@hld.gr
Θα γίνουν όλες μαζί οι αποστολές της επαρχίας.

KRASOPATERAS 29-11-2010 00:09

Ένα πράμα που με έχει ενοχλήσει είναι οτι μου έχει ξεβιδωθεί δύο φορές και στους δύο βραχίονες…..:(

ThanDim 29-11-2010 01:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KRASOPATERAS ( 261220)
Ένα πράμα που με έχει ενοχλήσει είναι οτι μου έχει ξεβιδωθεί δύο φορές και στους δύο βραχίονες…..:(

Αυτό δεν είναι και ....τόσο καλό!! Ειδικά αν σκεφτείς οτι ο ένας κρατιέται στην δαγκάνα του πίσω φρένου και ο άλλος στην κόντρα του διαφορικού!

Βάλε στο μεν πρώτο κόλλα σπειρώματος και στο άλλο παξιμάδι ασφαλείας με επιπλέον γκρόβερ!

Βρε Γιάννη, εγώ θα στα λέω;;; :p

chrhld 24-12-2010 14:50

Αγαπητοί φίλοι.
Δυστιχώς υπάρχει και άλλο κρούσμα με φτερό που έσπασε.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως συμβαίνει αυτό.....
Εχώ κάνει ότι περισσότερο μπορούσα να κάνω....
Κάποια παιδιά δεν έχουν πρόβλημα, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν.
Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώντας να είμαι όσο το δυνατόν πιό συνεπείς σε αυτό που κάνω, επαναλαμβάνω αυτό που έχω ξαναπεί.
Αν κάποιος έχει το όποιο πρόβλημα ή νοιώθει κάποια ανασφάλεια με το φτερό, μου το επιστρέφει και πέρνει τα χρήματα του.

Αυτά. Λοιπάμε αν δημιουργησα προβλήματα σε κάποια παιδιά.
Σας ευχαριστώ.

Καλές γιορτές σε όλους..................

Χρήστος

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 24-12-2010 15:01

Δεδομένου κ του τελευταίου κρούσματος

κ εφόσον ο κατασκευαστής αναλαμβάνει τις ευθύνες του,

η ομαδική διακόπτεται μέχρι να μας διαβεβαιώσει ο κατασκευαστής,

ότι το τεχνικό πρόβλημα έχει λυθεί ....

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:15.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!