GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   στο club των πονεμενων (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19412)

NLS 29-04-2011 23:38

Απάντηση: στο club των πονεμενων

χαχαχαχα
αφού δεν σε πέρασαν για κλέφτη...

καλά ΕΣΥ είσαι που θα άλλαζες;
χαχαχαχαχα

FANISGS 30-04-2011 00:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 370224)
σε 2 βδομαδες λογικα θα παρω και παλι τους δρομους....

δειτε κι ενα βιντεο μετα απο μια νυχτερινη εξοδο πριν το πασχα.μια απο ολες τις βραδιες που πηγαινα και την εβλεπα...μπορει και να μαι τρελος,δεν ξερω...η απογοητευση μου παντως με εκανε να νιωσω κατι που δυσκολα θα μπορουσα να διανοηθω.μοναξια ατελειωτη....ετσι ενιωθα,τωρα ομως νιωθω οτι ολα θα πανε καλα.

οριστε η απογοητευση μου....τοτε.

YouTube - GSA..I miss you so much

ωχ το πραγμα σοβαρευει!ψυχολογος στο φορουμ υπαρχει?ρε αυτος θα μας τρελανει ολους!!!!!!:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

NLS 30-04-2011 01:29

Αχ Κούλα

taksidiotis 30-04-2011 01:30

Ανίατη η ασθένεια μου,χα χα χα

Sent from my iPhone using Tapatalk

jmar 30-04-2011 02:52

αααααααααχχχχχχχχχχχχχχ μπεμπααααααααα :sm7:

τελος καλο ολα καλα

gsmaniac 30-04-2011 08:30

Απόσπασμα:

σε 2 βδομαδες λογικα θα παρω και παλι τους δρομους....

δειτε κι ενα βιντεο μετα απο μια νυχτερινη εξοδο πριν το πασχα.μια απο ολες τις βραδιες που πηγαινα και την εβλεπα...μπορει και να μαι τρελος,δεν ξερω...η απογοητευση μου παντως με εκανε να νιωσω κατι που δυσκολα θα μπορουσα να διανοηθω.μοναξια ατελειωτη....ετσι ενιωθα,τωρα ομως νιωθω οτι ολα θα πανε καλα.

οριστε η απογοητευση μου....τοτε.

:sm7::sm7::sm7:

klagenfurt 30-04-2011 10:18

αυτο ειναι καλο σεναριο για ταινια...

σε ολη την ταινια να μη ξερεις για πιο λογο πινει το παλικαρι...
και το τελος να ειναι πανω στην βιτρινα του συνεργειου,
με την μουσικη που ακουγεται...

μπορουμε να το φτιαξουμε ερασιτεχνικο ταινιακι μικρου μηκους,
καθως εχουμε πολους καλλιτεχνες στην παρεα...:sm7:

ΙoannisPanagiotidis 30-04-2011 11:34

Απόσπασμα:

δειτε κι ενα βιντεο μετα απο μια νυχτερινη εξοδο πριν το πασχα

:)....τωρα το ειδα!!!...χα!!!!...πλακα με κανεις!!!...τελος καλο ολα καλα φιλε!!!

...:sm8:

taksidiotis 30-04-2011 16:14

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

gsmaniac 30-04-2011 16:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από klangefurt ( 370445)
αυτο ειναι καλο σεναριο για ταινια...

σε ολη την ταινια να μη ξερεις για πιο λογο πινει το παλικαρι...
και το τελος να ειναι πανω στην βιτρινα του συνεργειου,
με την μουσικη που ακουγεται...

μπορουμε να το φτιαξουμε ερασιτεχνικο ταινιακι μικρου μηκους,
καθως εχουμε πολους καλλιτεχνες στην παρεα...:sm7:

πολλα νουμερα εχουμε.....:sm7::sm7:

ortho 30-04-2011 17:42

Που είναι ο Ναπολέων;;;;;;:):):):):)

ntinopoulos 30-04-2011 21:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 370619)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 370658)
Που είναι ο Ναπολέων;;;;;;:):):):):)

εεεε!ντροπη!:D:sm7:

taksidiotis 23-05-2011 04:01

εχει περασει τοσος καιρος και ακομα να παρω μηχανη πισω.:mad:καμια ενημερωση απο την ηρακλειωτικη αντιπροσωπεια:mad:,περισσοτερο απαθεια θα το ελεγα αυτο.
τελικα πηρα τηλ στην Αθηνα την παρασκευη κι εκανα το παραπονο μου οτι εχω μηχανη και την χαιρεται το service....αυριο πιθανον θα εχω καποιο νεο.
δυστυχως εισπρατω αδιαφορια κι αυτο ειναι κατι που μου την παιζει πολυ:mad:
χαιρομαι για την καλυψη και που θα την κανουν καινουρια για να περασει στα χερια του νεου ιδιοκτητη,ομως δεν χαιρομαι καθολου για ολη την αδιαφορια.
οτι κανει ο μηχανικος μας εδω στο ηρακλειο...

taksidiotis 23-05-2011 04:16

εστειλα και το παραπανω κειμενο.

καλημερα σας,ειμαι πελατης bmw πολλα χρονια,στις 12-04-2011 η μηχανη μου επαθε ζημια και βρισκεται ως τωρα στο συνεργειο στην bmw ηρακλειου.στελνω αυτο το mail διοτι δεν εχω καμια ενημερωση σχετικα με το ποτε θα παραλαβω την μηχανη μου πισω και δυστυχως ειμαι δυσαρεστημενος για την κατασταση αυτη παρολο που το θεμα εχει περασει εγγυηση.το να εχεις μια μοτοσυκλετα 20.000 και να καθεται σχεδον 2 μηνες δεν ειναι λογικο.εγω μεχρι την μεθεπομενη βδομαδα και συγκεκριμενα τεταρτη χρειαζομαι οπωσδηποτε την μηχανη πισω για τον λογο οτι εχω ετοιμασει ταξιδι.και δυστυχως δεν παιρνω απο κανεναν καμια απαντηση σιγουρη,ελπιζω να καταννοειται την ολη μου προθεση κι οτι δεν εκφραζω το παραπονο μου απλα και μονο για να χω κατι να λεω...βλεπω διαδικτυακα τοσα προβληματα που παρουσιαζοντε σε μηχανες bmw και ομως φτιαχνοντε το γρηγοροτερο δυνατον και επιστρεφοντε παλιπισω στον πελατη,η δικη μου δηλαδη ειναι εξαιρεση?δεν το καταλαβαινω αυτο.τελος παντως ελπιζω το θεμα μου να προωθηθει και να χω πισω την μηχανη μου μεσα στο χρονικο διαστημα που την χρειαζομαι,αν και κανονικα ηδη θα επρεπε να ειναι στα χερια μου.
σας ευχαριστω πολυ,με εκτιμηση.

EvVas 23-05-2011 14:16

Φίλε μου διάβασα όλο το νήμα (από τις 09:00 διαβάζω) :cool:
Με το καλό να την πάρεις πίσω και μακάρι να μη σου ξαναβγάλει το παραμκρό

crazy artist 23-05-2011 17:14

πω πω, του βγάλαν την ψυχή του ανθρώπου!!!

pirate 23-05-2011 18:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 370619)

νομίζω ότι είσαι σωστός ....... !!!!

ramiod 23-05-2011 18:51

γεια σου ρε pirate Νεύρα

taksidiotis 23-05-2011 19:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ramiod ( 386275)
γεια σου ρε pirate Νεύρα

γεματοιιιιιιιι

FANISGS 23-05-2011 23:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 385850)
εστειλα και το παραπανω κειμενο.

καλημερα σας,ειμαι πελατης bmw πολλα χρονια,στις 12-04-2011 η μηχανη μου επαθε ζημια και βρισκεται ως τωρα στο συνεργειο στην bmw ηρακλειου.στελνω αυτο το mail διοτι δεν εχω καμια ενημερωση σχετικα με το ποτε θα παραλαβω την μηχανη μου πισω και δυστυχως ειμαι δυσαρεστημενος για την κατασταση αυτη παρολο που το θεμα εχει περασει εγγυηση.το να εχεις μια μοτοσυκλετα 20.000 και να καθεται σχεδον 2 μηνες δεν ειναι λογικο.εγω μεχρι την μεθεπομενη βδομαδα και συγκεκριμενα τεταρτη χρειαζομαι οπωσδηποτε την μηχανη πισω για τον λογο οτι εχω ετοιμασει ταξιδι.και δυστυχως δεν παιρνω απο κανεναν καμια απαντηση σιγουρη,ελπιζω να καταννοειται την ολη μου προθεση κι οτι δεν εκφραζω το παραπονο μου απλα και μονο για να χω κατι να λεω...βλεπω διαδικτυακα τοσα προβληματα που παρουσιαζοντε σε μηχανες bmw και ομως φτιαχνοντε το γρηγοροτερο δυνατον και επιστρεφοντε παλιπισω στον πελατη,η δικη μου δηλαδη ειναι εξαιρεση?δεν το καταλαβαινω αυτο.τελος παντως ελπιζω το θεμα μου να προωθηθει και να χω πισω την μηχανη μου μεσα στο χρονικο διαστημα που την χρειαζομαι,αν και κανονικα ηδη θα επρεπε να ειναι στα χερια μου.
σας ευχαριστω πολυ,με εκτιμηση.

θελει πολυυυυ υπομονη!!!

taksidiotis 24-05-2011 01:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FANISGS ( 386554)
θελει πολυυυυ υπομονη!!!

τρελη υπομονη......αλλα κατσε να παραλαβω πρωτα και μετα....

Gemat 24-05-2011 02:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 386652)
τρελη υπομονη......αλλα κατσε να παραλαβω πρωτα και μετα....

Tι ακριβως καθυστερει την επισκευη της μοτοσυκλετας σου? Εκκρεμει η παραλαβη των ανταλλακτικων??

taksidiotis 24-05-2011 05:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 386689)
Tι ακριβως καθυστερει την επισκευη της μοτοσυκλετας σου? Εκκρεμει η παραλαβη των ανταλλακτικων??

αδερφε,ουτε κι αυτοι δεν ξερουν τι τους γινεται...ΩΠΑ...ΜΙΣΟ...ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ...
μαλλον ξερουν τι τους γινεται οταν προκειται για ζημια που ειναι επι πληρωμη...
ανοιγουν την τεραααααααααααααααααααστιααααααααα ελληνικη τους παλαμη και λενε......ΠΕΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..................BMW ΑΓΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ???ΠΕΣΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ,ΠΕΣΕ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΜΟΥ,ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ στο καπηλιο μας...
η υποθεση φιλε μου εκκρεμει,μολις ολοκληρωθει θα πουμε οτι δεν ΕΙΠΑΜΕ...λες και αγορασαμε διχρονο μηχανακι που αν το αφησεις χωρις λαδι θα κολλησει...ουτε οι παπιες που χω αλλαξει με τοσο ξεσκισμα δεν μου εκαναν το χουνερι αυτο...

Gemat 24-05-2011 10:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 386725)
αδερφε,ουτε κι αυτοι δεν ξερουν τι τους γινεται...ΩΠΑ...ΜΙΣΟ...ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ...
μαλλον ξερουν τι τους γινεται οταν προκειται για ζημια που ειναι επι πληρωμη...
ανοιγουν την τεραααααααααααααααααααστιααααααααα ελληνικη τους παλαμη και λενε......ΠΕΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..................BMW ΑΓΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ???ΠΕΣΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ,ΠΕΣΕ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΜΟΥ,ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ στο καπηλιο μας...
η υποθεση φιλε μου εκκρεμει,μολις ολοκληρωθει θα πουμε οτι δεν ΕΙΠΑΜΕ...λες και αγορασαμε διχρονο μηχανακι που αν το αφησεις χωρις λαδι θα κολλησει...ουτε οι παπιες που χω αλλαξει με τοσο ξεσκισμα δεν μου εκαναν το χουνερι αυτο...

Αν καταλαβα καλα, εχει εγκριθει η επισκευη της μοτοσυκλετας απο την εγγυση της BMW και το συνεργειο (που προφανως ειναι απλα ο μεσαζων) περιμενει καρτερικα τα ανταλλακτικα.

Εχεις κατι χειροπιαστο οπως μια επιστολη απο τα κεντρικα οτι εγκρινουν την επισκευη με χρεωση τους ?

pirate 24-05-2011 10:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ramiod ( 386275)
γεια σου ρε pirate Νεύρα

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 386301)
γεματοιιιιιιιι

τουλάχιστον έχεις το "γνώθι σ' αυτόν" ........... :p:p:p

NLS 24-05-2011 12:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 386725)
ουτε οι παπιες που χω αλλαξει με τοσο ξεσκισμα δεν μου εκαναν το χουνερι αυτο...

είχες πάπιες 100 αλόγων και 200+ κιλών;
είχαν και antispin μήπως;

εγώ έχω παπί που νομίζω φέτος πρέπει να περνάει τα 30 χρόνια
ναι δουλεύει
ούτε η Honda δεν θυμάται πως έφτιαχνε τέτοια δίτροχα

φυσικά συντηρείται, έχει βγάλει ζημιές, ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ του κόστους του βέβαια, δεν βλέπεται φυσικά και έχει και ένα μοτέρ που οι ανοχές του είναι για τα διπλάσια κυβικά
(πχ. αν ήταν 1200 θα μπορούσε κάποιος να το κάνει 2400)

επίσης πάει παντού (και χώμα κάνει) αλλά κανείς δεν θέλει να πάει ούτε βολτούλα το τετράγωνο μαζί του

και;

τι ακριβώς συγκρίνουμε εδώ δεν κατάλαβα

τέσπα εύχομαι να τελειώσει η ταλαιπωρία σου, να έρθει ο Ιάπων που περιμένεις (έχεις παραγγείλει τελικά δεν κατάλαβα ή περιμένεις) και να σου βγει ότι το περίμενες και καλύτερο

ntinopoulos 24-05-2011 13:06

εγω παντως εχω καταλαβει οτι οπου παιζει θεμα ...πονεμενων και ...σπασμενων τα μονοπωλουν οι χοντακηδες της παρεας...:sm7:
ασε που αν θες να μαθεις για προβληματα που εχουν παθει τα bmw,στα βαρκαντεροφορουμς τα μαθαινεις ολα...:sm7:
μου θυμιζει τις γκομενες σαυρες που μην εχοντας τα προσοντα για να τονωσουν την αυτοπεποιθηση τους,απλα κατηγορουν και βρισκουν ψεγαδια στις ομορφες...:sm7:

περαστικα κοριτσια...;)

ntinopoulos 24-05-2011 13:11

[quote=NLS;386894]είχες πάπιες 100 αλόγων και 200+ κιλών;
είχαν και antispin μήπως;

ναι ...,:rolleyes:
δεν ηταν παπια...,:rolleyes:
παπαρες ηταν...:p

τι ακριβώς συγκρίνουμε εδώ δεν κατάλαβα

ο ευρων τι συγκρινουμε κερδιζει ενα πλαστικο λουκουμι με περιστρεφομενη ζαχαρη!:sm7:

:):):)

NLS 24-05-2011 13:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 386928)
εγω παντως εχω καταλαβει οτι οπου παιζει θεμα ...πονεμενων και ...σπασμενων τα μονοπωλουν οι χοντακηδες της παρεας...:sm7:
ασε που αν θες να μαθεις για προβληματα που εχουν παθει τα bmw,στα βαρκαντεροφορουμς τα μαθαινεις ολα...:sm7:
μου θυμιζει τις γκομενες σαυρες που μην εχοντας τα προσοντα για να τονωσουν την αυτοπεποιθηση τους,απλα κατηγορουν και βρισκουν ψεγαδια στις ομορφες...:sm7:

περαστικα κοριτσια...;)

κοίτα για να ξέρεις τι λέει πχ. το varadero forum, πρέπει να μπορείς ΝΑ ΜΠΕΙΣ (πχ. εγώ είμαι γραμμένος) ...αν ΔΕΝ μπορείς να μπεις τι να βρεις

jmar 24-05-2011 13:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 386928)

περαστικα κοριτσια...;)

:sm7: :sm7: :sm7: :sm7: :sm7: :sm7: :sm7: :sm7: :sm7: :sm7:

NLS 24-05-2011 13:57

Ρε που φτάσαμε να λέμε όμορφη την GS. Χάλασε ο κόσμος.

(ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ GS ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ POST ΠΑΡΑ POST)

(και πάλι συγνώμη που δεν έχει πάθει 5 χρόνια τίποτα η δική μου - την οποία και κακομεταχειρίζομαι δεόντως)

taksidiotis 24-05-2011 16:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 386812)
Αν καταλαβα καλα, εχει εγκριθει η επισκευη της μοτοσυκλετας απο την εγγυση της BMW και το συνεργειο (που προφανως ειναι απλα ο μεσαζων) περιμενει καρτερικα τα ανταλλακτικα.

Εχεις κατι χειροπιαστο οπως μια επιστολη απο τα κεντρικα οτι εγκρινουν την επισκευη με χρεωση τους ?

τα ανταλλακτικα εγιναν παραγγελια σημερα.

taksidiotis 24-05-2011 19:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 386973)
Ρε που φτάσαμε να λέμε όμορφη την GS. Χάλασε ο κόσμος.

(ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ GS ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ POST ΠΑΡΑ POST)

(και πάλι συγνώμη που δεν έχει πάθει 5 χρόνια τίποτα η δική μου - την οποία και κακομεταχειρίζομαι δεόντως)

κι ευχομαι παντα να ειναι ετσι φιλε μου.αυτο το χαιρομαι πραγματικα.
παντως για να πω την αληθεια δεν χαιρομαι και τοσο που θα την δωσω.και το εννοω.η μηχανη μου μου αρεσε τρελα,ανεκαθεν,απο οταν παρουσιαστηκε για πρωτη φορα.
δεν μπορω ομως και να την κρατησω και να χω την αμφιβολια συνεχεια.εδω την ειχα πριν παθω οτι παθω.
απο την αλλη,τον αυγουστο ληγει η εγγυηση της μηχανης με οτι αυτο συνεπαγεται.και δεν μπορω να ειμαι στο αν....η μηχανη κακα τα ψεματα οτι ζητησει ειναι απο χιλλιαρικο και πανω και δυστυχως ειναι οι εποχες τετοιες που δεν μπορω-ουμε να κινηθω-ουμε οπως θελω-ουμε και σιγουρα περιττα εξοδα δεν χρειαζομαι.
σκεφτηκα την λυση να την δωσω και να παρω ενα triple black,καινουρια μηχανη,2 χρονια και παλι εγγυηση.ομως απο την αλλη σκεφτομαι οτι του χρονου λογικα θα δουμε νεο μοντελο,πολυ πιθανον και με καινουριο κινητηρα.
οποτε σκεφτηκα να επιλεξω κατι διαφορετικο απο θεμα εταιρειας αλλα με παρομοια χαρακτηριστικα,super tenere 1200.σε ξενα forums διαβαζω πολυ καλα λογια απο αναβατες,ενδιαφερομενους.
υπηρχε και μια αλλη λυση εντελως διαφορετικη.ducati multistrada,ομως αυτο που με χαλαει ειναι οτι οι διαστασεις του μου φαινοντε πολυ μικρες μπροστα στα θηρια που ειχα.τα αλογα του,δελεαστικα,οχι ομως και κριτηριο για αγορα μηχανης.
οποτε μου μενει το st που πλησιαζει τα προτυπα που επιθυμω.
οπως και να χει η αλλαγη αυτη με στεναχωρει σαν σκεψη γιατι εχω το κακο να δενομαι με οτι αποκτω.κι ας ειναι μηχανοκινητο,δεν με νοιαζει.για μενα ειναι κατι περισσοτερο απο λαμαρινα,πλαστικο.
ομως η ζημια που προεκυψε,πολυ απλα και με λιγα λογια,δεν επρεπε να συμβει,δεν μιλαμε για φλαντζα,δεν μιλαμε για οδηγηση του στυλ,πηγαινα με 190 και κατεβασα τριτη και καρφωσα τις βαλβιδες πανω στο πιστονι.μιλαμε για μια βλαβη σε μια μηχανη πολυ λιγων χιλιομετρων που καν δεν επρεπε να περναει ουτε σαν ιδεα απο το μυαλο.
δεν ειμαι τεχνικος,η μηχανικος...ειμαι ενας απλος ανθρωπος 29 ετων με ελαχιστες γνωσεις στο θεμα της μηχανολογιας.
το συγκεκριμενο προβλημα ακομα και κακη βενζινη να χε μεσα δεν επρεπε να το παθει...
οπως και να χει ευχομαι τα καινουρια ανταλλακτικα που θα μπουν πανω να ειναι σωστα...

Albatros 24-05-2011 19:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 387104)
τα ανταλλακτικα εγιναν παραγγελια σημερα.

ΣΗΜΕΡΑ??????????
:Απορία::Απορία::Απορία:

taksidiotis 24-05-2011 19:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 387288)
ΣΗΜΕΡΑ??????????
:Απορία::Απορία::Απορία:

ναι,σημερα,επρεπε να γινει ενας μικρος πανικος για να παραγγελθουν τα πραγματα που ηδη επρεπε να ειναι εδω.:mad:

NLS 24-05-2011 23:55

την άποψη μου την ξέρεις ήδη

για μένα έπρεπε να το κρατήσεις και να το σκίσεις και να ξεχάσεις τι έγινε γιατί πάει (ΘΑ πάει σε λίγο) και δεν θα ξαναγίνει (θα με θυμηθείς ίσως αν πετύχεις τη μηχανή σου σε 10 χρόνια σε όποιον έχει ιδιοκτήτη τότε)

ΟΜΩΣ

αφού δεν μπορείς να το "νιώσεις", καλά κάνεις και αλλάζεις (και σου έχω ήδη ευχηθεί τα καλύτερα, το ξέρεις)

ΟΜΩΣ (#2)

η δικιά σου, οι 4-5-6-7-8 άλλες που διάβασες εδώ και η (α)φιλότιμη προσπάθεια των hondάκιδων που για κάποιο λόγο ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ (!) στο forum, δεν σημαίνουν κανέναν "κανόνα" που... εμείς που δεν έχουμε πάθει τίποτα είμαστε εξαιρέσεις

---

όσο αφορά τις καθυστερήσεις τις περίμενα (κακά τα ψέματα δεν ήθελα να στο πω)

FANISGS 25-05-2011 09:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 387285)
κι ευχομαι παντα να ειναι ετσι φιλε μου.αυτο το χαιρομαι πραγματικα.
παντως για να πω την αληθεια δεν χαιρομαι και τοσο που θα την δωσω.και το εννοω.η μηχανη μου μου αρεσε τρελα,ανεκαθεν,απο οταν παρουσιαστηκε για πρωτη φορα.
δεν μπορω ομως και να την κρατησω και να χω την αμφιβολια συνεχεια.εδω την ειχα πριν παθω οτι παθω.
απο την αλλη,τον αυγουστο ληγει η εγγυηση της μηχανης με οτι αυτο συνεπαγεται.και δεν μπορω να ειμαι στο αν....η μηχανη κακα τα ψεματα οτι ζητησει ειναι απο χιλλιαρικο και πανω και δυστυχως ειναι οι εποχες τετοιες που δεν μπορω-ουμε να κινηθω-ουμε οπως θελω-ουμε και σιγουρα περιττα εξοδα δεν χρειαζομαι.
σκεφτηκα την λυση να την δωσω και να παρω ενα triple black,καινουρια μηχανη,2 χρονια και παλι εγγυηση.ομως απο την αλλη σκεφτομαι οτι του χρονου λογικα θα δουμε νεο μοντελο,πολυ πιθανον και με καινουριο κινητηρα.
οποτε σκεφτηκα να επιλεξω κατι διαφορετικο απο θεμα εταιρειας αλλα με παρομοια χαρακτηριστικα,super tenere 1200.σε ξενα forums διαβαζω πολυ καλα λογια απο αναβατες,ενδιαφερομενους.
υπηρχε και μια αλλη λυση εντελως διαφορετικη.ducati multistrada,ομως αυτο που με χαλαει ειναι οτι οι διαστασεις του μου φαινοντε πολυ μικρες μπροστα στα θηρια που ειχα.τα αλογα του,δελεαστικα,οχι ομως και κριτηριο για αγορα μηχανης.
οποτε μου μενει το st που πλησιαζει τα προτυπα που επιθυμω.
οπως και να χει η αλλαγη αυτη με στεναχωρει σαν σκεψη γιατι εχω το κακο να δενομαι με οτι αποκτω.κι ας ειναι μηχανοκινητο,δεν με νοιαζει.για μενα ειναι κατι περισσοτερο απο λαμαρινα,πλαστικο.
ομως η ζημια που προεκυψε,πολυ απλα και με λιγα λογια,δεν επρεπε να συμβει,δεν μιλαμε για φλαντζα,δεν μιλαμε για οδηγηση του στυλ,πηγαινα με 190 και κατεβασα τριτη και καρφωσα τις βαλβιδες πανω στο πιστονι.μιλαμε για μια βλαβη σε μια μηχανη πολυ λιγων χιλιομετρων που καν δεν επρεπε να περναει ουτε σαν ιδεα απο το μυαλο.
δεν ειμαι τεχνικος,η μηχανικος...ειμαι ενας απλος ανθρωπος 29 ετων με ελαχιστες γνωσεις στο θεμα της μηχανολογιας.
το συγκεκριμενο προβλημα ακομα και κακη βενζινη να χε μεσα δεν επρεπε να το παθει...
οπως και να χει ευχομαι τα καινουρια ανταλλακτικα που θα μπουν πανω να ειναι σωστα...

μετα απο τοσα <ωραια και ενθαρρυντικα> λογια που γραφεις για τη μοτοσυκλετα σου περιμενεις να την πουλησεις κιολας?πλακα μας κανεις?κι αν ξαναχαλασει στα χερια του επομενου αγοραστη ειδικα μετα τον αυγουστο?τι γινεται?

ntinopoulos 25-05-2011 09:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FANISGS ( 387707)
μετα απο τοσα <ωραια και ενθαρρυντικα> λογια που γραφεις για τη μοτοσυκλετα σου περιμενεις να την πουλησεις κιολας?πλακα μας κανεις?κι αν ξαναχαλασει στα χερια του επομενου αγοραστη ειδικα μετα τον αυγουστο?τι γινεται?

ου!ειναι καταραμενηηηηηηη!:sm7::sm7::sm7:

FANISGS 25-05-2011 10:05

μαλλον παρασκευη και 13 αγοραστηκε!!!:sm7::sm7::sm7::sm7:

ntinopoulos 25-05-2011 10:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FANISGS ( 387746)
μαλλον παρασκευη και 13 αγοραστηκε!!!:sm7::sm7::sm7::sm7:

ενας εξορκισμος και ολα θα ναι μακρινη αναμνηση!:rolleyes::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:24.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!