![]() |
Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών
Σύντομα και λεπτομερές βίντεο παρουσίασης των βαλιτσών στο οποίο θα μπορέσετε να δείτε την κατασκευή, τον τρόπο τοποθέτησης των κιτ στήριξης αλλά και την τοποθέτηση της βαλίτσας στην μοτοσυκλέτα. |
Απόσπασμα:
:ye30: |
Απόσπασμα:
ΔΩΣΕ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!! :re25::re25::re25: |
Απόσπασμα:
|
Παιδιά, εξαιρετική δουλειά. Επαγγελματική από όλες τις απόψεις. Εύγε. Καλές πωλήσεις να έχετε εύχομαι!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
μπρα βο για την δουλεια σας,θελω να ρωτησω ,ποσο θα κοστισει συνολο 2 πλαινες με κλειδαριες,και οτι χρειαζεται για να κουμπωσουνε στις εργοστασιακες βασεις του 1200 adventure,και αν οχι ποσο κοστιζει και τι χρειαζεται για να γινει αυτο.
|
απο οτι εχουν δημοσιευσει τα παιδια δεν θα περασεις πανω απο 400 ευρω...
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
170 ευρώ η 35άρα 180 ευρώ η 42άρα 20+20=40 για τα κιτ στήριξης 390 ευρώ +23% ΦΠΑ 480 ευρώ σύνολο κομπλέ για να τις κουμπώσεις στην μοτοσυκλέτα σου. -Άβαφες (χρώμα αλουμινίου) με μικρές πινελιές σε μαύρο χρώμα, πχ γωνίες πάμε 25 ευρώ κάτω στη συνολική τιμή (Αν κάποιος φίλος σου ή εσύ ο ίδιος θα είσαι στην Κερκίνη το Σάββατο θα μπορέσεις να δεις τις δικές μου από κοντά) |
[CENTER]Οπως βλεπεις φιλε μου αργηρη αρχισαν οι δοκιμες για το πικ -νικ !! πρωτα το νερο της φωτιας μετα θα βολεψουμε το γαλα !! :ye02: :ye02:
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: :ye30::ye30::ye30: |
οκ,ευχαριστω για το τιμολογιο!!!!:ye32:με ενδ:hi48:ιαφερουνε αβαφες,τελη απριλιου θα ειμαι χαλκιδα για 3 μηνες με το αυτοκινητο,οποτε μολις ειμαι ετοιμος απο τον κ,γιουνκερ και την κα,μερκελ θα σε ενημερωσω να ξεκινησεις την εργασια,
|
Απόσπασμα:
|
τα κιτ στηριξης κουμπωνουνε πανω στα καγκελα απο το gs τα μαμα?
|
Απόσπασμα:
|
Τις είδα! (τις βαλίτσες)
Και κοιμηθήκαμε μαζί...(προχθές στο ίδιο δωμάτιο) Αριστουργηματική κατασκευή, μοναδική ποιότητα και εμφάνιση! Ειλικρινά, χάνουν στις φωτό... Αν λάβεις υπ' όψη, την υποστήριξη του κατασκευαστή και την εγγύηση σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τιμή, η επιλογή είναι μονόδρομος. Αυτή είναι η αυστηρά προσωπική μου άποψη και την καταθέτω έχοντας την εμπειρία 3 ζευγαριών γερμανικών αλουμινένιων βαλιτσών και αμέτρητων πλαστικών... Αυτό όμως που έχω να πω με την καρδιά μου, είναι πριν αποφασίσετε για άλλες, να επιδιώξετε απλά να τις δείτε και να τις αγγίξετε από κοντά. Πραγματικά αξίζει! Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και το απίθανο αποτέλεσμα!:) |
Απόσπασμα:
|
@Uriah Heep....συμφωνω και επαυξάνω....:re25:
είναι η καλύτερη κατασκευή που χω δει!!!! τις ζήλεψα το Σάββατο στη πλατεία του χωρίου....αυτά να βλέπουν οι ξένοι και να παραδειγματίζονται..... από Ελληνικά χεριά με μεράκι και ψυχή....ότι και να αγοράσεις είναι εγγύηση!!! μπράβο ρε μάγκες.....έχετε κάνει άψογοι δουλειά |
Συμφωνώ απόλυτα:ye02:...................Οι φωτογραφίες αδικούν πάρα πολύ τις βαλίτσες.Είναι πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ από κοντά.Και πάλι μπράβο στα παιδιά για το μεράκι τους.:re25::re25::re25:
|
Αν και είμαι απο τα "νούμερα".....που δεν βάζουν after market αξεσοραις, οι βαλίτσες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο τις μαμάς...
Πολλή καλη δουλεια, η οποία δεν φαίνεται στις Φωτο.... Μπράβο στα μαστόρια....:) |
Κατ αρχήν σας ευχαριστώ απο πλευράς μου για τα καλά σας λογία ! εκείνο ώμος που θέλω να προσθέσω ειναι οτι και από την πλευρά μας κάνουμε οτι είναι δυνατόν σε όποιων ενδιαφέρεται για βαλίτσες να μπορεί να τις αποκτηση οσο το δυνατόν πιο οικονομικά ! και παλι σας ευχαριστω ολους σας !! :ye02: :ye02: :ye02:
|
Κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Έλληνας είναι ικανός για άπειρα πράγματα....................;);)
|
θελω το τηλ σας να σας παρω καποια στιγμη να μιλησουμε για βαλιτσες για το gsa:u56:
|
ρε παιδιά ποτέ θα τις φέρετε σε κάνα καφέ στην Αθηνα στημένες σε GS να τις δούμε απο κοντά ???
Καλο ειναι να φτιάξετε και ενα site που να μπορεί να τα δει ο κόσμος όλες τις εκδόσεις και ολα τα χρώματα. Πάντως εχετε κάνει απίστευτη δουλειά :ye02: |
παιδια εγω οικονομικα θα ειμαι ετοιμος αρχες μαιου να τις παρω.θα ειμαι αθηνα τοτε μεχρι τελη ιουλιου.ποσο καιρο πριν θελετε την παραγγελια και τι προκαταβολη?:wha13:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
απο κοντά που τις είδα έπαθα πΛΛΛΛάκα μιΛΛΛΛάμε!!!!! μπράβο παίδες, είστε ωραίοι!!!! |
Απόσπασμα:
ΜΕΣΑ, ΜΕΣΑ, ΜΕΣΑ!!!!:re25: Ζυγούρ' στο βουνό και στα πλατάνια ...:sm2::sm2: Θα φορτώσω και εγώ στις νέες μου βαλίτσες(!!:D:D) λουκάνικα χωριάτικα και τσίπουρο και θα γίνει το έλα να δεις...:ha15::ha15: Ασε θα φέρει προβατίνα και ο Νάκος, μιλάμε για γιορτή Δεκαπενταύγουστου!!!!!:re27: Προχώρα... Δώσε ημερομηνίες & στίγμα.... http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...MBpWhoQIulH4BA :ye30::ye30::ye30: |
Απόσπασμα:
Φιλαρακι μπραβο για την πολυ ωραια σας δουλεια, οι βαλιτσες ειναι πανεμορφες!! Αλλα εχω μια ενσταση οχι για τις βαλιτσες αλλα για τα αρνια που λες!! :D Εχουμε κι εμεις αρνακια και κατσικακια αριστης ποιοτητας ζυγουρια, μια δοκιμη θα σε πεισει!!! :ye33: |
Απόσπασμα:
|
Κάπου εδώ οφείλω να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερόμενους που παρακολουθούν το θέμα των βαλιτσών οτι ετοιμάζω τις επόμενες βαλίτσες για το τρανσαλπακι μου , μιας και οι βάσεις έχουν ήδη κατασκευαστεί! η μόνη διάφορα με τις προηγούμενες θα είναι στο χρωματισμό ! επομένως λίγη υπομονή !:ye02: :ye02:
|
Απόσπασμα:
Αντε, για σφίξου να τις δούμε στην Θεσσαλική εκδρομή...:p Α, και μην τις φέρεις άδειες, βάλε κανένα τσίπουρο, κανένα χαλβά μέσα, μην ντραπείς!!!!:D:D:D :cool2::cool2::cool2: |
Απόσπασμα:
:D:D:D |
:re26::re26::re26:
|
Απόσπασμα:
:lo19: :ye31: :lo20: |
Σήμερα επιτέλους τελειώσαμε και φορέσαμε στο τρανσαλπακι μου τα κάγκελα απομένει να φτιάξουμε τις βαλίτσες που θα γίνουν σε άλλες αποχρώσεις και που θα είναι η δεύτερη χρωματική μας πρόταση:ha16::ha16:
http://desmond.imageshack.us/Himg33/...pg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg696...pg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg688...pg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg109...pg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg441...pg&res=landing |
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!