GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

MARK 20-01-2012 10:33

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από THANOSG ( 578031)
Αν έχουμε φίλο συμφορουμίτη ακυρώνουμε εντελώς το καραβάκι και εννοείται πάμε παρέα!!!:sm7:

Ζηλιάρη :p:sm7::p :)

N.GS 20-01-2012 10:45

Νικόλα επικοινωνησα και μου είπαν οτι πρέπει να δούμε ποιο μοναστηρι θα μας δεχτεί,πρώτα αυτο και όσον αφορά για το καραβάκι θα πρέπει να το δηλώσουμε 5 ημέρες πριν για το τι ώρα θελουμε...σωστά;:confused::hmmm:

syan 20-01-2012 12:45

Διαμονητήριο για 20/4 ΟΚ...!

egefalikos 20-01-2012 23:40

Διαμονητήριο για τις 20/4 ΟΚ και από εμένα! :)

-DHMHTRHS- 21-01-2012 01:00

Καλησπερα διαμονητηριο και απο εμενα για 20/4 Ο.Κ.:D:D

Fuji 21-01-2012 02:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 577991)
Εγω ανησυχο γιατι οταν ρωτησα να ξαναπαρω για επιβεβαιωση μου ειπαν οχι δεν χρειαζετε ,τι να κανω?

Εσύ Γιώργο (όπως και όλοι μας) θα πάρεις ξανά για επιβεβαίωση, γιατί πέρυσι, παρ' όλο που είχα πάρει 5 μέρες πριν, του Αrka δεν του το 'χανε 06.30 στη προβλήτα, και περίμενε μέχρι τις 08.00 για να ανοίξει το τοπικό γραφείο προσκυνητών και να το πάρει. Τα λάθη είναι ανθρώπινα ... :o

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από N.GS ( 578060)
Νικόλα επικοινωνησα και μου είπαν οτι πρέπει να δούμε ποιο μοναστηρι θα μας δεχτεί,πρώτα αυτο και όσον αφορά για το καραβάκι θα πρέπει να το δηλώσουμε 5 ημέρες πριν για το τι ώρα θελουμε...σωστά;:confused::hmmm:

Σωστά Νικόλα ;)

Fuji 21-01-2012 02:46

Παιδιά, η λίστα συμμετεχόντων πλέον, διαμορφώνεται ως εξής:

Με το μπλε χρωματάκι, γράφονται πλέον όσοι έχουν εξασφαλίσει διαμονητήριο για το Άγιο Όρος. Στους υπόλοιπους που παραμένουν κόκκινοι, θα αποστείλω ξανά π.μ. να υπενθυμίσω την έγκαιρη εξασφάλιση της εισόδου τους, μιας και κάθε μέρα πλέον που περνά και δεν το πράττουν, η λίστα των 100 επιτρεπομένων ατόμων που παίρνουν διαμονητήριο θα μικραίνει, και ίσως από βδομάδα να μη μπορέσουν να βρουν διαθέσιμο. Αν παρεπιπτόντως έχετε εξασφαλίσει το διαμονητήριό σας, γράψτε το ή αλλάξτε μόνοι σας χρώμα, για να έχουμε μια εικόνα του που βρισκόμαστε. ;)

Λίστα συμμετεχόντων

Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04

1. Arkas

2. Black_Shadow

3. kperi (?)

4. evan400f

5. pirate

6. TARKAS 1

7. TARKAS 2

8. george-k1

9. kostasx

10. peterv

11. peterv junior (Γιάννης)

12. siraxanz

13. kostaskyriakos

14. φίλος του kostaskyriakos

15. vpentza

16. nanoshophellas

17. φίλος 1 nanoshophellas

18. φίλος 2 nanoshophellas

19. soxos

20. victorakos

21. ...............

Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04

1. XCHALLENGE

2. THANOSG

3. ARGI

4. Akis

5. jimmis varda

6. CPretenteriS

7. syan

8. SenseiG

9. egefalikos

10. BILLY IDOL

11. nmamadakkar

12. Stathis G (?)

13. kbg

14. MARK

15. sagini.sail

16. Εftixis

17. Δημήτρης (φίλος Ευτύχη)

18. Vagelis Gar

19. -DΗMΗTRΗS-

20. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

21. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ

22. N.GS

23. .....................................

Fuji 21-01-2012 03:07

Σήμερα, πρέπει να γίνουν τηλέφωνα στις Μονές, για να ζητήσουμε φιλοξενία. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί γεμίζουν γρήγορα, και όχι ότι δε θα βρούμε για όλους μας, αλλά θα αναγκαστούμε να κλείσουμε και στην Νοτιοανατολική πλευρά, και θα 'χουμε λίγο παραπάνω διαδρομές εντός του Όρους.

Στο σημείο αυτό, πρέπει να κινηθούμε είτε ομαδικά (όπως πρότεινα σε 5άδες, χάριν ευκολίας και συντομίας, αλλά δεν βλέπω να συμπληρώνουμε ικανό αριμό "ομαδαρχών"), είτε σαν ήδη υπάρχουσες παρέες (αν κάποιοι είναι ήδη φίλοι ή γνωστοί και θέλουν να κινηθούν αυτοβούλως, γιατί προτιμούν συγκεκριμένες Μονές), είτε στην τελική, ατομικά, αν κάποιος θέλει να καθορίσει ο ίδιος το που θα πάει. Απλά, ξεκινάμε από σήμερα.

Προς το παρόν, η λίστα των υπευθύνων εξασφάλισης φιλοξενίας, έχει ως εξής:

Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές

Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21)

1. ΤΑRΚΑS

2. ...............

3. ...............

4. ...............

Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21)

1. Fuji

2. -DHMHTRHS-

3. CPretenteriS

4. ...............

5. ...............

Σκοπός βασικός είπαμε λοιπόν, οι Μονές της Νοτιοδυτικής πλευράς, και με σύγκλιση προς το κέντρο, για να μην απομακρυνόμαστε.

Οι ομάδες της 18/04 που προηγούνται, μπορούν να ξεκινήσουν από Δοχειαρίου, Σιμωνόπετρα, Γρηγορίου, Αγίου Παύλου, Διονυσίου, Νέα Σκήτη, Σκήτη Αγίας Άννης.

Οι ομάδες της 20/04 που έπονται, μπορούν να ξεκινήσουν από Γρηγορίου, Αγίου Παύλου, Διονυσίου, Νέα Σκήτη, Σιμωνόπετρα, Δοχειαρίου, Σκήτη Αγίας Άννης.

Σε περίπτωση που δεν βρούμε σε κάποια από τις προηγούμενες, αρχίζουμε και κινούμαστε προς την πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, τις Καρυές, στις κοντινές σε αυτήν Μονές, όπως Σκήτη Αγίου Ανδρέα, Κουτλουμουσίου, κλπ.

Τα τηλέφωνα που θα καλούμε, συνήθως πρωινές ώρες, είναι:

Ιερά Μονή Δοχειαρίου ................ 2377023245
Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας ...... 2377023254 ΦΑΞ 2375094098 (εδώ στέλνουμε φαξ)
Ιερά Μονή Γρηγορίου ................ 2377023668
Ιερά Μονή Διονυσίου ................. 2377023687
Ιερά Μονή Αγίου Παύλου .......... 2377023741
Νέα Σκήτη ................................... 2377023629
Σκήτη Αγίας Άννης ..................... 2377023320
Σκήτη Αγίου Ανδρέα ................... 2377023810
Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου ...... 2377023226

http://www.gsforum.gr/picture.php?al...pictureid=4031

SenseiG 21-01-2012 09:19

Εγω απο την μερια μου να ευχαριστησω τα φιλαρακια που τρεχουν το θεμα για την διαμονη και οχι μονο στο Αγιο Ορος....;)

SenseiG 21-01-2012 09:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 578793)

Εσύ Γιώργο (όπως και όλοι μας) θα πάρεις ξανά για επιβεβαίωση, γιατί πέρυσι, παρ' όλο που είχα πάρει 5 μέρες πριν, του Αrka δεν του το 'χανε 06.30 στη προβλήτα, και περίμενε μέχρι τις 08.00 για να ανοίξει το τοπικό γραφείο προσκυνητών και να το πάρει. Τα λάθη είναι ανθρώπινα ... :o

Ευχαριστω Νικολα θα το κανω,το εχω βαλει ηδη στην υπενθυμιση του κινητου μου...:):):)

george-k1 21-01-2012 09:25

ΔΙΑΜΟΝΗΤΗΡΙΟ 18/4 Ο.Κ

jimmis varda 21-01-2012 09:40

;)
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 578795)
Παιδιά, η λίστα συμμετεχόντων πλέον, διαμορφώνεται ως εξής:

Με το μπλε χρωματάκι, γράφονται πλέον όσοι έχουν εξασφαλίσει διαμονητήριο για το Άγιο Όρος. Στους υπόλοιπους που παραμένουν κόκκινοι, θα αποστείλω ξανά π.μ. να υπενθυμίσω την έγκαιρη εξασφάλιση της εισόδου τους, μιας και κάθε μέρα πλέον που περνά και δεν το πράττουν, η λίστα των 100 επιτρεπομένων ατόμων που παίρνουν διαμονητήριο θα μικραίνει, και ίσως από βδομάδα να μη μπορέσουν να βρουν διαθέσιμο. Αν παρεπιπτόντως έχετε εξασφαλίσει το διαμονητήριό σας, γράψτε το ή αλλάξτε μόνοι σας χρώμα, για να έχουμε μια εικόνα του που βρισκόμαστε. ;)

Λίστα συμμετεχόντων

1. Arkas

2. Black_Shadow

3. kperi (?)

4. evan400f

5. pirate

6. TARKAS 1

7. TARKAS 2

8. george-k1

9. kostasx

10. peterv

12. siraxanz

13. kostaskyriakos

15. vpentza

16. nanoshophellas

19. soxos

20. victorakos

21. ...............

1. XCHALLENGE

2. THANOSG

3. ARGI

4. Akis

5. jimmis varda

6. CPretenteriS

7. syan

8. SenseiG

9. egefalikos

10. BILLY IDOL

11. nmamadakkar

12. Stathis G (?)

13. kbg

14. MARK

15. sagini.sail

16. Εftixis

18. Vagelis Gar

19. -DΗMΗTRΗS-

20. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

21. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ

22. N.GS

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 578797)
Σήμερα, πρέπει να γίνουν τηλέφωνα στις Μονές, για να ζητήσουμε φιλοξενία. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί γεμίζουν γρήγορα, και όχι ότι δε θα βρούμε για όλους μας, αλλά θα αναγκαστούμε να κλείσουμε και στην Νοτιοανατολική πλευρά, και θα 'χουμε λίγο παραπάνω διαδρομές εντός του Όρους.

Στο σημείο αυτό, πρέπει να κινηθούμε είτε ομαδικά (όπως πρότεινα σε 5άδες, χάριν ευκολίας και συντομίας, αλλά δεν βλέπω να συμπληρώνουμε ικανό αριμό "ομαδαρχών"), είτε σαν ήδη υπάρχουσες παρέες (αν κάποιοι είναι ήδη φίλοι ή γνωστοί και θέλουν να κινηθούν αυτοβούλως, γιατί προτιμούν συγκεκριμένες Μονές), είτε στην τελική, ατομικά, αν κάποιος θέλει να καθορίσει ο ίδιος το που θα πάει. Απλά, ξεκινάμε από σήμερα.

Προς το παρόν, η λίστα των υπευθύνων εξασφάλισης φιλοξενίας, έχει ως εξής:

Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21)

1. ΤΑRΚΑS

2. ...............

3. ...............

4. ...............

Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21)

1. Fuji

2. -DHMHTRHS-

3. CPretenteriS

4. ...............

5. ...............

Σκοπός βασικός είπαμε λοιπόν, οι Μονές της Νοτιοδυτικής πλευράς, και με σύγκλιση προς το κέντρο, για να μην απομακρυνόμαστε.

Οι ομάδες της 18/04 που προηγούνται, μπορούν να ξεκινήσουν από Δοχειαρίου, Σιμωνόπετρα, Γρηγορίου, Αγίου Παύλου, Διονυσίου, Νέα Σκήτη, Σκήτη Αγίας Άννης.

Οι ομάδες της 20/04 που έπονται, μπορούν να ξεκινήσουν από Γρηγορίου, Αγίου Παύλου, Διονυσίου, Νέα Σκήτη, Σιμωνόπετρα, Δοχειαρίου, Σκήτη Αγίας Άννης.

Σε περίπτωση που δεν βρούμε σε κάποια από τις προηγούμενες, αρχίζουμε και κινούμαστε προς την πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, τις Καρυές, στις κοντινές σε αυτήν Μονές, όπως Σκήτη Αγίου Ανδρέα, Κουτλουμουσίου, κλπ.

Τα τηλέφωνα που θα καλούμε, συνήθως πρωινές ώρες, είναι:

Ιερά Μονή Δοχειαρίου ................ 2377023245
Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας ...... 2377023254 ΦΑΞ 2375094098 (εδώ στέλνουμε φαξ)
Ιερά Μονή Γρηγορίου ................ 2377023668
Ιερά Μονή Διονυσίου ................. 2377023687
Ιερά Μονή Αγίου Παύλου .......... 2377023741
Νέα Σκήτη ................................... 2377023629
Σκήτη Αγίας Άννης ..................... 2377023320
Σκήτη Αγίου Ανδρέα ................... 2377023810
Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου ...... 2377023226

http://www.gsforum.gr/picture.php?al...pictureid=4031

Vagelis Gar 21-01-2012 11:49

Διαμονητήρια για 20/4 και καραβάκι για 06.30 οκ και από εμένα :)

TARKAS 21-01-2012 11:50

ΠΗΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ
ΜΟΝΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ
ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ 18/04 Ο.Κ.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ 19/04 (Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 12.00-15.00-ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

Fuji 21-01-2012 12:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 578998)
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ 19/04 (Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 12.00-15.00-ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

Στην Αγίου Παύλου, θα περιμένεις να τελειώσει το ηχογραφημένο μήνυμα, και μετά καλεί. Απαντάνε 11.00 με 13.00

Σκήτη Αγίου Γεωργίου; Σε ποιά είναι κοντά;

TARKAS 21-01-2012 12:44

ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 19/04 ΓΙΑ 5 ΑΤΟΜΑ Ο.Κ, (ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1 Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ) τα γραφω εδω για να μην τα ξεχασω:)

TARKAS 21-01-2012 12:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 579047)
Στην Αγίου Παύλου, θα περιμένεις να τελειώσει το ηχογραφημένο μήνυμα, και μετά καλεί. Απαντάνε 11.00 με 13.00

Σκήτη Αγίου Γεωργίου; Σε ποιά είναι κοντά;

ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ:)

TARKAS 21-01-2012 13:03

ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Black_Shadow 21-01-2012 13:39

Παρακαλώ να με αφαιρέσετε απο τη λίστα καθως επίσης και τον kperi. Δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω διότι αφενός δεν πρόλαβα (λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας) να επικοινωνήσω με καμία μονή για το διαμονητήριο κ αφετέρου η άδεια μου για 18/4 ανακλήθηκε. Πιστεύω κάποια άλλη φορά να είμαι πιο άνετος και να μπορώ να ακολουθήσω.
Ευχαριστώ.

vpentza 21-01-2012 13:46

Παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν όσοι επιθυμούν να είναι στη "πεντάδα μου".
Να οργανωθούμε γιατί δεν έχω εμπειρία για το συγκεκριμένο ταξίδι.
Εχω κλείσει είσοδο στις 18
Θα ήθελα να έιναι στη παρέα και κάποιος που να έχει ξαναπάει ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα εκμεταλευτούμε στο έπακρο τις μέρες μας εκεί.

Θυμίζω οτι εχω κλείσει διαμονή για 5 στη Σιμονώπετρα για τις 19/4
Πρέπει να δούμε και τις λοιπές διανυκτερεύσεις...

Thnx

Ακιs 21-01-2012 13:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Black_Shadow ( 579108)
Παρακαλώ να με αφαιρέσετε απο τη λίστα καθως επίσης και τον kperi. Δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω διότι αφενός δεν πρόλαβα (λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας) να επικοινωνήσω με καμία μονή για το διαμονητήριο κ αφετέρου η άδεια μου για 18/4 ανακλήθηκε. Πιστεύω κάποια άλλη φορά να είμαι πιο άνετος και να μπορώ να ακολουθήσω.
Ευχαριστώ.

:(:(:(

SenseiG 21-01-2012 13:57

Απόσπασμα:

Ευχαριστώ.

Πλακα κανεις Γιωργη.....:(

TARKAS 21-01-2012 14:15

Βασιλη νομιζω οτι πρεπει να συνεχισουμε να κλεινουμε μονες και πενταδες για ολες τις μερες και στο τελος θα οργανωθουμε ποιοι και που. Ουτε εγω εχω ξαναπαει αλλα προεχει να διασφαλισουμε διανυκτερευσεις

vpentza 21-01-2012 14:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 579156)
Βασιλη νομιζω οτι πρεπει να συνεχισουμε να κλεινουμε μονες και πενταδες για ολες τις μερες και στο τελος θα οργανωθουμε ποιοι και που. Ουτε εγω εχω ξαναπαει αλλα προεχει να διασφαλισουμε διανυκτερευσεις

Είσαι σωστός αλλά δεν μπορώ να ξέρω που συμφέρει να πάμε και σε σχέση με τις επιθυμητές μονές όσο και με το θέμα των αποστάσεων ώστε να αναλάβω να κλείσω διανυκτερεύσεις για όλες τις μέρες που θα είμαστε εκεί. Αντιλαμβάνομαι οτι η "πεντάδα μου" πρέπει να έχει εξασφαλισμενη διαμονή και στις υπόλοιπες εκτός της 19/4 που φρόντισα εγώ...διορθώστε με αλλά η πεντάδα παραμένει ίδια μέχρι τη τελευταία μέρα ?

Fuji 21-01-2012 14:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 579109)
Παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν όσοι επιθυμούν να είναι στη "πεντάδα μου".
Να οργανωθούμε γιατί δεν έχω εμπειρία για το συγκεκριμένο ταξίδι.
Εχω κλείσει είσοδο στις 18
Θα ήθελα να έιναι στη παρέα και κάποιος που να έχει ξαναπάει ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα εκμεταλευτούμε στο έπακρο τις μέρες μας εκεί.

Θυμίζω οτι εχω κλείσει διαμονή για 5 στη Σιμονώπετρα για τις 19/4
Πρέπει να δούμε και τις λοιπές διανυκτερεύσεις...

Thnx

Σωστός ο vpentza.

Και αν θες Βασίλη, επικοινώνησε και με κάποιες άλλες Μονές από τη λίστα. Δοκίμασε τη Δοχειαρίου για 18/04 (ώστε να 'ναι η πρώτη σας, και να ακολουθήσουν οι άλλες με μια σειρά, ανάλογη της απόστασης), και για 20/04 την Γρηγορίου (εδώ βέβαια έχουν περιορισμένες δυνατότητες φιλοξενίας), Διονυσίου, Αγίου Παύλου, κλπ. Υπ' όψιν ότι πιο λιτά και ήρεμα, είναι στις Νέα Σκήτη και Αγίας Άννης.

;)

Fuji 21-01-2012 14:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 579156)

Σωστός και ο Στάθης. ;)

Fuji 21-01-2012 14:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 579166)
Είσαι σωστός αλλά δεν μπορώ να ξέρω που συμφέρει να πάμε και σε σχέση με τις επιθυμητές μονές όσο και με το θέμα των αποστάσεων ώστε να αναλάβω να κλείσω διανυκτερεύσεις για όλες τις μέρες που θα είμαστε εκεί. Αντιλαμβάνομαι οτι η "πεντάδα μου" πρέπει να έχει εξασφαλισμενη διαμονή και στις υπόλοιπες εκτός της 19/4 που φρόντισα εγώ...διορθώστε με αλλά η πεντάδα παραμένει ίδια μέχρι τη τελευταία μέρα ?

Μπορεί να παραμείνει η ίδια, αλλά μπορεί και κάνουμε εσωτερικές αλλαγές, ότι θέλουμε. Αυτό δε μας αγχώνει. Ο βασικός που φαίνεται στο Μοναστήρι, είναι αυτός που κάνει την κράτηση.

Fuji 21-01-2012 14:52

Απόσπασμα:

Παρακαλώ να με αφαιρέσετε απο τη λίστα καθως επίσης και τον kperi. Δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω διότι αφενός δεν πρόλαβα (λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας) να επικοινωνήσω με καμία μονή για το διαμονητήριο (το διαμονητήριο δε το ζητάς από κάποια Μονή, αλλά απ' το γραφείο προσκυνητών) κ αφετέρου η άδεια μου για 18/4 ανακλήθηκε. Πιστεύω κάποια άλλη φορά να είμαι πιο άνετος και να μπορώ να ακολουθήσω.
Ευχαριστώ.

Γιώργο, την γενική είσοδό σου - διαμονητήριο, που θα εξασφαλίσεις απ' το γραφείο προσκυνητών στο 2310252575, μπορείς να την ανακαλέσεις όποτε θες. Όσο για τη φιλοξενία στις Μονές, ακόμα είμαστε στη φάση που κλείνουμε. Δεν έχει τελειώσει κάποια διαδικασία, για να νιώθεις απ' έξω. Κλείσε στο γραφείο για σένα και τον kperi, και αν στη πορεία δεν τα καταφέρεις με την άδειά σου, ακυρώνεις. Και μη ξεχνάς, ότι υπάρχει και το γκρουπ της 20/04 που θα μπει μέσα. ;)

Fuji 21-01-2012 14:56

Λίστα συμμετεχόντων

1. Arkas

2. Black_Shadow

3. kperi (?)

4. evan400f

5. pirate

6. TARKAS 1

7. TARKAS 2

8. george-k1

9. kostasx

10. peterv

12. siraxanz

13. kostaskyriakos

15. vpentza

16. nanoshophellas

19. soxos

20. victorakos

21. ...............

1. XCHALLENGE

2. THANOSG

3. ARGI

4. Akis

5. jimmis varda

6. CPretenteriS

7. syan

8. SenseiG

9. egefalikos

10. BILLY IDOL

11. nmamadakkar

12. Stathis G (?)

13. kbg

14. MARK

15. sagini.sail

16. Εftixis

18. Vagelis Gar

19. -DΗMΗTRΗS-

20. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

21. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ

22. N.GS

;)

SenseiG 21-01-2012 15:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 579184)
Γιώργο, την γενική είσοδό σου - διαμονητήριο, που θα εξασφαλίσεις απ' το γραφείο προσκυνητών στο 2310252575, μπορείς να την ανακαλέσεις όποτε θες. Όσο για τη φιλοξενία στις Μονές, ακόμα είμαστε στη φάση που κλείνουμε. Δεν έχει τελειώσει κάποια διαδικασία, για να νιώθεις απ' έξω. Κλείσε στο γραφείο για σένα και τον kperi, και αν στη πορεία δεν τα καταφέρεις με την άδειά σου, ακυρώνεις. Και μη ξεχνάς, ότι υπάρχει και το γκρουπ της 20/04 που θα μπει μέσα. ;)

Σωστα Γιωργη μπορειτε να ερθετε οπως εγω 20/4...:):)

Black_Shadow 21-01-2012 15:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 579184)

Σ'ευχαριστώ Νίκο για την πληροφορία. Θα πάρω τότε τηλ & θα ξανά συζητήσω τη δυνατότητα αδείας για εκείνη τη περίοδο και θα σας ενημερώσω. Σε ευχαριστώ κ πάλι...:)

SenseiG 21-01-2012 15:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Black_Shadow ( 579201)
Σ'ευχαριστώ Νίκο για την πληροφορία. Θα πάρω τότε τηλ & θα ξανά συζητήσω τη δυνατότητα αδείας για εκείνη τη περίοδο και θα σας ενημερώσω. Σε ευχαριστώ κ πάλι...:)

:sm8: αντε αγορι...;)

Fuji 21-01-2012 16:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Black_Shadow ( 579201)

Σωστός! Κλείσε εσύ από Δευτέρα, κανόνισε τα της αδείας σου με την ησυχία σου, χωρίς να πιέζεσαι, και θα δεις, όλα θα πάνε καλά. Είθισται να προκύπτουν εμπόδια σε τέτοιες περιπτώσεις ... ;)

vpentza 21-01-2012 17:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 579179)
Μπορεί να παραμείνει η ίδια, αλλά μπορεί και κάνουμε εσωτερικές αλλαγές, ότι θέλουμε. Αυτό δε μας αγχώνει. Ο βασικός που φαίνεται στο Μοναστήρι, είναι αυτός που κάνει την κράτηση.

Δεν θέλω να αποφασίσω μόνος μου για το ποιες μονές αξίζουν την επίσκεψη της "πεντάδας μου".....ο λόγος είναι οτι δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτε για το Όρος.
Ας βρεθούν και υπόλοιποι 4, να συνταιριάξουμε τις επιθυμίες μας...Δεν καταλαβαίνω πώς θα γίνουν οι "εσωτερικές αλλαγές" όταν έχουμε θέματα αποστάσεων κτλ κτλ.....

ARGI 21-01-2012 20:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 579249)
Δεν θέλω να αποφασίσω μόνος μου για το ποιες μονές αξίζουν την επίσκεψη της "πεντάδας μου".....ο λόγος είναι οτι δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτε για το Όρος.
Ας βρεθούν και υπόλοιποι 4, να συνταιριάξουμε τις επιθυμίες μας...Δεν καταλαβαίνω πώς θα γίνουν οι "εσωτερικές αλλαγές" όταν έχουμε θέματα αποστάσεων κτλ κτλ.....

Βασιλάκη μου, μην στεναχωριέσαι για ποιά Μονή θα πας..!!
Ολες είναι εξαιρετικές, οι οποίες θα σε βάλουν αμέσως στο κλίμα της
αγιοσύνης τους!!!
Δεν πρέπει να σκέφτεσαι που θα πας, αλλά ποιές Μονές θα μας δεκτούν,
έτσι που είμαστε (δόξα το Θεό), μπόλικοι-μπόλικοι!!!;):)

Εγω τρείς που πήγα επέρυσι, όλες με εντυπωσιάσανε,
και όλες σε βάζουν στο κλίμα....
Η κάθε μία έχει την χάρη της!!
;););)

Μην φοβάσαι, θα σε πάρω χεράκι-χεράκι να σε ξεναγήσω,
και να σε μυήσω στον μυστικισμό του Αγιο Ορους!!
Μην αγχώνεσαι φίλε μου...
:D:D:D

TARKAS 22-01-2012 00:10

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Fuji 22-01-2012 12:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 578998)
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ 19/04 (Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 12.00-15.00-ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 579055)
ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 19/04 ΓΙΑ 5 ΑΤΟΜΑ Ο.Κ, (ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1 Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ) τα γραφω εδω για να μην τα ξεχασω:)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 579249)

Βασίλη, παίρνοντας έναν μπούσουλα από τις Μονές που έκλεισε ως τώρα ο Στάθης, έχουμε και λέμε:

1η επιλογή για 18/04, ζητάς την Δοχειαρίου, μιας και περνά απ' έξω το καραβάκι, όπου εκεί υπάρχει η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Γοργουπηκόου. Επιπλέον, έχετε την ευκολία την επόμενη μέρα να πάτε στη διπλανή Σιμωνόπετρα που έχεις ήδη κλείσει ;)

2η επιλογή για 18/04, ζητάς την Κουτλουμουσίου, και έχετε το αβαντάζ της παρέας με την 5άδα του Στάθη. Κι εδώ είναι καλή περίπτωση, που σας δίνει την ευκαιρία να ανεβείτε στις Καρυές, να δείτε και να προσκυνήσετε τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας "Άξιον Εστί", και με λίγο περπάτημα σε πανέμορφα μονοπάτια να βρεθείτε στην Κουτλουμουσίου. Εκεί, επίσης θα βρείτε την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Φοβερά Προστασία.;)

Ό,τι και να σου τύχει, είναι θαρρώ καλή περίπτωση.

Μετά, για 20/04 θα ζητήσεις:

- Γρηγορίου που θα είμαστε κι εμείς (5άδα Fuji), ή
- Διονυσίου (αν δε σας δεχτούν στη Γρηγορίου)

Και για 21/04 θα ζητήσεις:

- Αγίου Παύλου, που πάλι θα είμαστε κι εμείς, ή
- Nέα Σκήτη, ή
- Σκήτη Αγίας Άννης.

Όλα θα πάνε κατ' ευχήν, πάμε γερά από Δευτέρα ;)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 22-01-2012 12:57

κ εμενα αυτο ειναι το συνθημα μου....παμε γερα απο Δευτερα....
:sm7::sm7:

Fuji 23-01-2012 03:06

Παιδιά

Βλέπω μια στασιμότητα ως προς την ανάληψη πρωτοβουλιών από υπευθύνους. Είμαστε λίγοι μέχρι στιγμής, και δεν μπορούμε να ζητάμε φιλοξενία για πέραν των 5 ατόμων ο καθένας υπεύθυνος, δυστυχώς. Χρειάζονται κι άλλοι.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, για αρχή, ας βάλουν όσοι επιθυμούν τα ονόματά τους δίπλα στους υπάρχοντες υπευθύνους, κατά το παράδειγμα που δείχνω, ώστε να σχηματίσουμε τις πρώτες 4 ομάδες. Όσοι δεν μπουν σε κάποια απ' τις υπάρχουσες 5άδες (και εφ' όσον δεν υπάρξουν άλλοι υπεύθυνοι να αναλάβουν τη διαδικασία εξασφάλισης φιλοξενίας), θα πρέπει μόνοι τους να τηλεφωνήσουν σε Μονές της προσωπικής τους επιλογής από τις προτεινόμενες, για να ζητήσουν διανυκτέρευση (φιλοξενία). Αυτό δεν είναι κακό, ίσα - ίσα, δίνει το δικαίωμα της επιλογής. Απλά, θα γίνεται πλέον ατομικά.Όμως, πρέπει να το τελειώσουμε το συντομότερο δυνατόν, γιατί καθώς οι μέρες περνούν, αρχίζουν και κλείνουν οι Μονές κι από άλλους προσκυνητές, και θα πρέπει να καταφύγουμε και στην Νοτιοανατολική πλευρά για εξασφαλίσουμε φιλοξενία.

Τέλος, θα αναγράψουμε στη γενική λίστα το που κατάφερε να κλείσει ο καθένας (είτε ενταγμένος σε ομάδα, είτε από μόνος του), και αυτομάτως θα σχηματιστούν τα γκρουπάκια βάση Μονών και ημ/νιών.

1. ΤΑRΚΑS :

18/04 Κουτλουμουσίου
19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα
20/04 .....................
21/04 .....................

Η ομάδα αποτελείται από:

α.TARKAS
β. αδερφός TARKA,
γ. ........ ?
δ. .........?
ε. .........?

2. vpentza :

18/04 .................
19/04 Σιμωνόπετρα
20/04 .................
21/04 .................

Η ομάδα αποτελείται από:

α. vpentza
β. .......?
γ. .......?
δ. .......?
ε. .......?

3. ...............

18/04 ...............
19/04 ...............
20/04 ...............
21/04 ...............

Η ομάδα αποτελείται από:

α. .......?
β. .......?
γ. .......?
δ. .......?
ε. .......?

_________________________________________________________________________________________

1. Fuji :

20/04 Γρηγορίου
21/04 Αγίου Παύλου

Η ομάδα αποτελείται από :

α. Fuji
β. ARGI
γ. nmamadakkar
δ. StathisG
ε. BILLY IDOL)

2. -DHMHTRHS- :

20/04 ..................
21/04 ..................

Η ομάδα αποτελείται από:

α. -DHMHTRHS-
β. ........?
γ. ........?
δ. ........?
ε. ........?

3. CPretenteriS:

20/04 ................
21/04 ................

Η ομάδα αποτελείται από:

α. CPretenteriS
β. ........?
γ, ........?
δ. ........?
ε. ........?

4. ................

20/04 ................
21/04 ................

Η ομάδα αποτελείται από:

α. ........?
β. ........?
γ. ........?
δ. ........?
ε. ........?

TARKAS 23-01-2012 09:57

[QUOTE=Fuji;580622]Παιδιά

Βλέπω μια στασιμότητα ως προς την ανάληψη πρωτοβουλιών από υπευθύνους. Είμαστε λίγοι μέχρι στιγμής, και δεν μπορούμε να ζητάμε φιλοξενία για πέραν των 5 ατόμων ο καθένας υπεύθυνος, δυστυχώς. Χρειάζονται κι άλλοι.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, για αρχή, ας βάλουν όσοι επιθυμούν τα ονόματά τους δίπλα στους υπάρχοντες υπευθύνους, κατά το παράδειγμα που δείχνω, ώστε να σχηματίσουμε τις πρώτες 4 ομάδες. Όσοι δεν μπουν σε κάποια απ' τις υπάρχουσες 5άδες (και εφ' όσον δεν υπάρξουν άλλοι υπεύθυνοι να αναλάβουν τη διαδικασία εξασφάλισης φιλοξενίας), θα πρέπει μόνοι τους να τηλεφωνήσουν σε Μονές της προσωπικής τους επιλογής από τις προτεινόμενες, για να ζητήσουν διανυκτέρευση (φιλοξενία). Αυτό δεν είναι κακό, ίσα - ίσα, δίνει το δικαίωμα της επιλογής. Απλά, θα γίνεται πλέον ατομικά.Όμως, πρέπει να το τελειώσουμε το συντομότερο δυνατόν, γιατί καθώς οι μέρες περνούν, αρχίζουν και κλείνουν οι Μονές κι από άλλους προσκυνητές, και θα πρέπει να καταφύγουμε και στην Νοτιοανατολική πλευρά για εξασφαλίσουμε φιλοξενία.

Τέλος, θα αναγράψουμε στη γενική λίστα το που κατάφερε να κλείσει ο καθένας (είτε ενταγμένος σε ομάδα, είτε από μόνος του), και αυτομάτως θα σχηματιστούν τα γκρουπάκια βάση Μονών και ημ/νιών.

1. ΤΑRΚΑS :

18/04 Κουτλουμουσίου
19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα
20/04 .....................
21/04 .....................

Η ομάδα αποτελείται από:

α.TARKAS
β. αδερφός TARKA,
γ. KOSTAS KYRIAKOS
δ.KΟSTAS KYRIAKOS FILOS
ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ως ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:28.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!