![]() |
Απάντηση: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΔΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ 3 & 4/11/2
Θα τα πούμε εκει και θα σημειώσουμε τι θα φέρει ο καθενας για να μη γίνει μπέρδεμα!
|
Σε μια ώρα και 18 λεπτά εκεί και απο εμένα!
|
Απόσπασμα:
Τα κερνάω εγώ, όποιος φύγει από Αθήνα και περάσει από Σχηματάρι να μιλήσουμε να βρεθούμε στον δρόμο να τον ανεφοδιάσω με ένα κοκκινέλι κατάλληλο της περίστασης….;):) Περιμένω ενημέρωση…. |
Άντε..και εγώ θε φέρω τα μπακλαβαδάκια μου..να γλυκαθούμε λίγο..μετά τα μεζεδάκια..:ye30:
|
Γιάννη σε ευχαριστούμε αλλά το βλεπω λίγο δύσκολο να ανεβούμε προς τα κει....ευχαριστούμε πάντως.....
Απόσπασμα:
|
Βρήκα ένα ενδιαφέρον link στο google maps για την περιοχή.
Εχει και "πινέζες" με σημεία που αξίζουν... http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...ce=embed#bmb=1 Sent from my iPad using Tapatalk HD |
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΊΩΣΗ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΥ ΣΗΜΕΊΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Όπως είπαμε και εχτες στον καφε που έγινε ΕΔΩ το σημειο συναντησης αλλαξε και ειναι .....{ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ {ενάμιση χιλιόμετρο}υπαρχει μια βενζίνα στο δεξι μας χερι εαν θυμάμαι καλα ειναι ΕΤΕΚΑ.... Η ωρα ΑΝΑΧΩΡΙΣΗΣ ειναι 9.00 πμ.Οποτε καλο θα ήταν να ήμαστε μιση ωρα ποιο μπροστα για τις τελευταίες κουβέντες.....} Για την διατροφη μας αποφασίσαμε οτι θα προμηθευτούμε τα διάφορα εδέσματα απο το τελευταίο χωρίο...Βεβαια όποιος θελει μπορει να παει σε κανενα ταβερνακι στο χωριο αρκει να το ξερουμε απο τωρα για να μπορεσουμε να βαλουμε σε μια σειρα την αγορα του κρεατος και τον διαφόρων.ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ......Για να μην γίνομαι κουραστικος θελουμε τέσσερις σχαρες ας μας πουν ποιοι θα φερουν....Είπαμε χτες αλλα δεν τους θυμαμαι σωρη.. καρβουνα απο το χωριο ..... Γλυκα και τυρόπιτες απο το σπιτι Ομορφε το ακους :D μας εχεις γα....μ.....σει με αυτη την τυροπιτα ..:D Εαν μου διαφεύγει κατι μας ενημερώνεται |
Θα φέρω μια σχαρα και δαδί για τη φωτιά
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Ωραια φαση ετοιμαστηκε και ζηλευω!!;)
Τελικα το μικροβιο των Ελληνικων Βουνων εξαπλωνεται σε ολες τις παρεες!! Απολαυστε το!!:) |
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΩΝ 1. ADV 2. commander 3. anegis 4. omorfantras [SIZE=4]5. Paco 6. nivo 7. tom 8. sirax 9. george-k1 10. Angelo balto 11. g.b.spyropoulos 12.Νικος Μαλχασιας 13.Giof 14. VDR 15. Μιχαλης 1988 16.lepanto i 17.lepanto ii 18. Gasgs μουχριτσα. [/SIΖE] |
Το βενζιναδικο ειναι Aegean.
Ακομα μια ψησταρια (σχαρα ) θα φερω κι εγω αλλα για τυροπητα δεν παιρνω ορκο οτι θα φτασει εως το Λαδωνα γιατι οταν οδηγω πειναω και τρωω,χαχαχα |
Απόσπασμα:
:lo02::lo02::lo02::lo02::lo02::lo02: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
Θα την πάρω και θα την πετάξω μες την εθνικη οδό ουαχαχα...μαζι :sm7: με το ταπερ...... |
+37° 39' 34.44", +21° 50' 9.65" συντεταγμενες αλλα για σιγουργια θα το επαληθευσουμε!!! https://mw2.google.com/mw-panoramio/...m/18472433.jpg |
και αλλη μια φωτο για να σας φτιαχνω!!! https://mw2.google.com/mw-panoramio/...m/24329584.jpg |
Τελικά είσαι μεγάλος διοργανωτής KOMANTAΡΕ..!!!!..:ye33: Καλά να περάσετε..:ye30: |
Κρατά λίγο τυρόπιτα και για εμενα που ειμαι ακομα στην ανάπτυξη.. Ποιος ξέρει μπορει να ψηλωσω λίγο ακόμα και να πάρω adve.. :D
Αλλη μια σχαρα και απο μένα! |
αλλη μια σχαρα απο μενα,για να μην τσουρομαδησει ο commander απο την πεινα το μουστακακι του...
|
Απόσπασμα:
|
Θα φέρω και εγώ το κάτι τις..........
Θεολόγε μην σκάς! Άστον να την Φάει! Θα φέρω και εγώ πίτα! Άν δεν μας δώσει να δοκιμάσουμε δεν θα φάει κεκάκι.... αχχαχαααα Είναι για την Κυριακή το πρωί με το καφεδάκι:ye33: Nivo πόσες σχάρες τελικά μαζεύτηκαν? Θέλουμε άλλη? |
Απόσπασμα:
Μην ξεχασετε τα απαραιτητα φαρμακα για τυχον τσιμπηματα....... |
Δυο ακομα συμμετοχες παρακαλω απο Nordkapp & George XT.
Προμηθειες στο τελευταιο χωριο που λεγαμε αν δεν αλλαξει κατι. |
Απόσπασμα:
|
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΩΝ 1. ADV 2. commander 3. anegis 4. omorfantras 5. Paco 6. nivo 7. tom 8. sirax 9. george-k1 10. Angelo balto 11. g.b.spyropoulos 12.Νικος Μαλχασιας 13.Giof 14. VDR 15. Μιχαλης 1988 16.lepanto i 17.lepanto ii 18. Gasgs {μουχριτσα.} 19. nordkapp 20. George xt |
μαζευτηκαμε...............!!!!!!!!!:D
αν χρειαστειτε και αλλη ψησταρια εχω..απλα πειτε μου... |
Απόσπασμα:
γιαννη εαν δεν σε ταλαιπωρει φερτην..... θα ειμαστε ποιο γρήγορη....... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
στο να βγουν τα κοψιδια λεπαΝτο μου......;) |
την φερνω φιλος;).....αν μπορω και κατι αλλο να ενισχυσω την παρεα πειτε..περα απο την αγορα κρεατων που θα κανονισουμε.
|
Απόσπασμα:
πιατακια ποτηράκια μιας χρήσεις θα παρω εγω αμα ειναι παρε και συ.... το καθε πακετο απο τα πιατακια εχει 20 τεμαχια και εχει 1,5 ευρο.. το κρεας εχω συνεννοηθεί με τον συντοπίτη @giof γιωργο που ειναι απο κοντινό χωριο να το παρουμε απο κει............!! |
Απόσπασμα:
Φάρμακα για τσιμπήματα ;;;;;; Μα δεν θα φέρει τσίπουρο ο lepanto ; :D:D:D |
Απόσπασμα:
:ye33: |
Ρε φιλαρακια ολα τα σκεφτηκαμε,μεζεδες,γλυκα,κρασια,τσιπουρα.
Τι εχουμε ξεχασει,οεο????? Θα μαστε γυρω απ τη φωτια χωρις ενα οργανο,μια κιθαρα,ενα μπουζουκι?εστω ενα μπαγκλαμαδακι (οχι μπαγλαβαδακι) δεν εχει καποιος να φερει μαζι του να κανουμε κεφι? Αντε και τα παραδοσιακα τραγουδια (βλεπε Θωδη) θα μας τα πει ο Commander,ουαχαχαχα,,,,,,, |
Απόσπασμα:
|
ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ Γεωγραφικο πλατος +37° 48' 32,31 Β γεωγραφικο μικος +22° 54' 43,22 Α |
ηχο.....acrapovich...:D..οσοι εχουν,.....:cool:
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:37. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!