GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11966)

zabounis 17-05-2013 13:38

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!!

Θα ήθελα να κάνω χρήση της προσφοράς για το service των 20.000km.

tthodor 20-05-2013 15:02

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tthodor ( 895394)
να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, το Νίκο (Λεοντοκαρδο) για την άμεση ανταπόκριση :th11::th11:

Σήμερα πήγα και από τον Θανάση έκανα και το service μου.... γενικά πολύ ικανοποιημένος και από τα πρακτικά του πράγματος και από όλη την διαδικασία........Χίλα ευχαριστώ λοιπόν πάλι, στον Νικο, στο Forum, στον Θανάση και στην motion 'n style....

:re25::ye36::ye32::ye02:

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια της ευχαριστίες μου στον Θανάση, για άλλη μια φορά. Πριν πάω τη μηχανή μου για Service, σε ένα κακοτράχαλο ανέβασμα στο Καντήλι σε προηγούμενη εκδρομή, το μηχανάκι μου, "εβρασε", πέταξε νερά από την υπερχείλιση. Από αφηριμάδα/βλακεία και μιας και δεν μου το ξαν'ακανε, στο προηγούμενο service ξέχασα να το αναφέρω στον Θανάση :( . Δυστυχως μέσα στο ΣΚ, πάνω στα άγραφα μου το ξανάκανε...., και σήμερα, πήγα από τον Θανάση, ο οποίος δωρεάν έψαξε το θέμα εκτενώς και το διόρθωσε. Τελικά (για την ιστορία) σε κάποιο από τα πολλά πεσίματα στο βουνό, πήρε αέρα στο κύκλωμα ψύξης, οπότε μου έκανε εξαέρωση και τέλος καλό όλα καλά....

:th11:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 20-05-2013 15:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από zabounis ( 896196)
Θα ήθελα να κάνω χρήση της προσφοράς για το service των 20.000km.

Η εταιρία ενημερώθηκε ... :)

zarcous 24-05-2013 00:06

Θα ήθελα να καταθέσω τον μισθό μου :yz μέσω της προσφοράς για τα παρακάτω:
1. service 60.000 km
2. Αντικατάσταση μουαγιέ. Έχει ραγίσει στις βίδες απ'οτι είδαμε στην αλλαγή ελαστικών
3. Αλλαγή πίσω δισκόπλακας την οποία έχω ήδη αγοράσει αλλά δεν την έβαλα λόγω μουαγιέ.

Με εξυπηρετεί το κατάστημα της Μεσογείων 191-193.

Ευχαριστώ!!!!

siraxanz 27-05-2013 08:32

Λεοντόκαρδε είμαι για σερβις 70.000 στέλνω και πμ :)

Μοτιον Αγ. Στεφάνου να πάρουμε και τον αέρα μας...:D

zabounis 29-05-2013 20:13

Σήμερα πήγα για το σέρβις στη Motion N' Style Μεσογείων και παρέλαβα ήδη.

Μου δώσανε ένα παλιό F650 CS ως μηχανή αντικατάστασης για να φύγω και να ξανα γυρίσω.
Πολύ γέλιο στο δρόμο.
Δεν κουμπώνανε οι ταχύτητες με τίποτα, έβαζα όλη τη δύναμη να ανεβάσω και να κατέβάσω.
Χαροπάλευα στο δρόμο μέχρι να φτάσω μελίσσια. Πολύ περίεργηη αίσθηση να καβαλάς τέτοιο μηχανάκι μετά από Vstrom και R1200GSA. Τες πα...

Όσον αφορά το σέρβις, έγινε το τυπικό τον 20.000χλμ.
Λάδια, φίλτρο, καθάρισμα φίλτρου ΚΝ, βαλβολίνες άξονα, μπουζί, τσεκ-ρύθμιση βαλβίδες, αλλαγή υγρών συμπλέκτη, συσφίξεις κλπ.
Πλήρωσα 242,00 συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης, τα οποία μου φαίνονται πολλά.
Κατά τα άλλα ο Κώστας το παιδί που ασχολήθηκε με τη μηχανή μου και με πήρε και 2 φορές τηλέφωνο, άψογος.

Translatoras 29-05-2013 21:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από zabounis ( 902606)
........... αλλαγή υγρών συμπλέκτη, ................................

Είσαι σίγουρος για συμπλέκτη;;;; Μήπως εννοείς φρένων;;;

zabounis 29-05-2013 22:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Translatoras ( 902630)
Είσαι σίγουρος για συμπλέκτη;;;; Μήπως εννοείς φρένων;;;

Ναι 100%.
Τα φρένα είχαν γίνει αλλαγή στο προήγουμενο σέρβις οπότε δεν χρείαστηκε.
Τα υγρά συμπλέκτη τα άλλαξε προληπτικά γιατί μου είπε ότι λασπώνουν. Τώρα στο δοχειάκι φαίνεται ροζ το υγρό.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 30-05-2013 14:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 901067)
Λεοντόκαρδε είμαι για σερβις 70.000 στέλνω και πμ :)

Μοτιον Αγ. Στεφάνου να πάρουμε και τον αέρα μας...:D

Η εταιρία ενημερώθηκε ... :)

euroGS 04-06-2013 09:11

Καλημερα , και εγω για σερβις 30 000 χλμ. στην Μεσογειον " Motion n Style" αν γινετε σας παρακαλω . :ye33:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!