GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

THANOSEOD 09-04-2012 23:17

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evan400f ( 652197)
Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς δεν έχω καλά νέα αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αύριο θα ξέρω 100%. Σήμερα μου ανακοίνωσε ο προϊστάμενος μου ότι λόγο ανάγκης της εταιρείας θα πρέπει να μου κόψει την άδεια!! :u59::u59:
Φυσικά το πάλεψα αλλά δεν έβγαλα άκρη μαζί του. Όποτε αύριο που θα έρθει ο διευθυντής της εταιρείας θα πάω να του μιλήσω να δω τη θα μου πει και αυτός.
Κοντεύω να σκάσω από την στεναχώρια μου. Ευελπιστώ ότι θα βγάλω κάτι θετικό με τον διευθυντή, είναι ποιο πολύ “δικός μας” σε τέτοια παρά ο άλλος ο να μην πω χρονιάρες μέρες!:u59::u59:
Τι να πω; Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω.

Kαλησπέρα . . . ελπίζω αρχικά να καταφέρεις να έρθεις μαζί μας!Αν τελικά δε τα καταφέρεις σε παρακαλώ μην ακυρώσεις τη διαμονή σου στη Μονή Γρηγορίου ούτως ώστε να μείνω εγώ!Ευχαριστώ και ελπίζω να τα καταφέρεις!

evan400f 09-04-2012 23:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 652212)
Πάλεψέ το φίλε όσο μπορείς !
Αν πάλι δεν το καταφέρεις,
καλά να είμαστε και θα το ξαναοργανώσουμε !

Εχει να πέσει ξύλο αύριο …:u55:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από THANOSEOD ( 652213)
Kαλησπέρα . . . ελπίζω αρχικά να καταφέρεις να έρθεις μαζί μας!Αν τελικά δε τα καταφέρεις σε παρακαλώ μην ακυρώσεις τη διαμονή σου στη Μονή Γρηγορίου ούτως ώστε να μείνω εγώ!Ευχαριστώ και ελπίζω να τα καταφέρεις!

Να συνεννοηθείς με τον Δημήτρη (Arka) που το έχει κλείσει.:)

egefalikos 09-04-2012 23:34

Απόσπασμα:

Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς δεν έχω καλά νέα αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αύριο θα ξέρω 100%. Σήμερα μου ανακοίνωσε ο προϊστάμενος μου ότι λόγο ανάγκης της εταιρείας θα πρέπει να μου κόψει την άδεια!! :u59::u59:
Φυσικά το πάλεψα αλλά δεν έβγαλα άκρη μαζί του. Όποτε αύριο που θα έρθει ο διευθυντής της εταιρείας θα πάω να του μιλήσω να δω τη θα μου πει και αυτός.
Κοντεύω να σκάσω από την στεναχώρια μου. Ευελπιστώ ότι θα βγάλω κάτι θετικό με τον διευθυντή, είναι ποιο πολύ “δικός μας” σε τέτοια παρά ο άλλος ο να μην πω χρονιάρες μέρες!:u59::u59:

Βαγγέλη είναι για καλό σκοπό, πιάσε τον μεγάλο και θα σ'αφήσει! Αύριο θα μας πεις ευχάριστα! :ye33:

Arkas 09-04-2012 23:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 652235)
Βαγγέλη είναι για καλό σκοπό, πιάσε τον μεγάλο και θα σ'αφήσει! Αύριο θα μας πεις ευχάριστα! :ye33:

Πιστεύω ότι θα βοηθήσει και ο Μεγάλος από ψηλά ! ;)

evan400f 09-04-2012 23:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 652235)

:ye02:

evan400f 09-04-2012 23:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 652237)
Πιστεύω ότι θα βοηθήσει και ο Μεγάλος από ψηλά ! ;)

:ye02::ye02:

THANOSEOD 09-04-2012 23:38

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε άλλες "απώλειες"!
Arkas . . . είδες το προηγούμενο post με τη "χάρη" που ζήτησα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να τα καταφέρει ο φίλος μας . . .
Υ.Γ. Όταν "έκλεινα" εγώ τις μονές δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στη Μ. Γρηγορίου,από τότε προσπαθώ να με φιλοξενήσουν αλλά μάταια,βέβαια έχω εξασφαλίσει διαμονή για εκείνο το βράδυ στη Σιμωνόπετρα!

jimmis varda 10-04-2012 07:18

8 και σημερα...................................!!!:sm2::sm2::sm2:

Fuji 10-04-2012 09:30

Απόσπασμα:

Εν πρώτοις Βαγγέλη, εύχομαι και πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά. Μη στεναχωριέσαι, ξεφυτρώνουν εμπόδια σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Πάλαιψέ το αξιοπρεπώς με τον διευθυντή σου, και αν είναι για καλό θα έρθει.

Όπως και να 'χει, κράτα μας ενήμερους, και μην ακυρώνεις τίποτε. ;)

Fuji 10-04-2012 09:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jimmis varda ( 652388)
8 και σημερα...................................!!!:sm2::sm2::sm2:

Άρχισα να αγχώνομαι ... :o

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:44.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!