![]() |
Νομίζω ότι ψιλορεζηλευτικαμε ρε γμτ.... Η Μαλαμω με ΠΡΟΔΟΣΕ
Sent from my Στρουγκα fon |
Απάντηση: 1η Παγκρήτια Συνάντηση 2013, Ηράκλειο 18-19-20 Ιανουαρίου
Το Θεό σας δεν έχετε!!! Ρε, πού θα χωρέσουν αυτά; :eek: Εγώ ακόμα χωνεύω τα μεσημεριανά!
Δυστυχώς έχω υποχρεώσεις και δεν θα μπορώ να αποχαιρετίσω προσωπικά τα παιδιά... Γιάννη, Ηλία, Κορνήλιε, Νικόλα, ευχαριστώ για την παρέα αυτό το υπέροχο τριήμερο, ευελπιστώ να σας ξαναδώ σύντομα στο νησί και αυτή τη φορά με μηχανές, για να μην πλαγιάζει πάλι ο Νάκος στα στροφιλίκια οδηγώντας το Vectra του Ευτύχη! :D Νότη, χάρηκα που σε ξαναείδα! Καλό ταξίδι φίλε! :) Γιώργη (lepanto II), είχα ακούσει τα καλύτερα και τα επιβεβαίωσα! Χρειάζεσαι βέβαια ένα ξεκαθάρισμα στην γκαρνταρόμπα αλλά δεν πειράζει! :p Γιώργη (k1) καλή συνέχεια! Θα τα πούμε την Τετάρτη.. Γιάννη (spitiko) για άλλη μια φορά respect για το κέφι σου! Αν και... αμήχανος (η τούρτα θα είχε θέμα στον τίγρη) μια χαρά κλουθούσες με το boxer τουτού... Την επόμενη φορά ελπίζω να φέρεις μαζί σου κάποιο από τα ρεμάλια που δεν ήρθαν από τα Δυτικά! :p Φίλοι από Ιεράπετρα και από Σταλιδομάλια: χάρηκα που σας γνώρισα/ξαναείδα και ετοιμαστείτε για στριφτερές βόλτες μόλις ανοίξει η σεζόν! ;) Παρέα από το Ηράκλειο... για σας τι να πω τώρα... δεν χρειάζεται να πω τίποτα! :p Δικαιολογημένοι απόντες: Shit happens... ελπίζω (αν και είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα αυτήν την περίοδο) να βρεθούμε σύντομα. Αδικαιολόγητοι απόντες: no comments... :mad: Να'μαστε πάντα καλά να σμίγουμε και να καλοπερνάμε! :ye33: Από αύριο δίαιτα! :D |
Ρε σεις παλι τρωτε...
Με πλατφορμα θα φυγετε απο κει?? Να στειλω μεταφορικη??? |
θα σταματησετε να τρωτε?σας βλεπω και πινω σοδα!!καλοταξιδι lepanto
|
Καλή επιστροφή σε όσους επιστρέφουν.
Καλή χωνεψη σε όσους παραμένουν... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Θα σκάσετε ρεεεεεε Σταματήστε να τρώτε ρεεεεεε |
Αλλοι συνεχίζουν και αλλοι επιασαν τις σόδες
http://img.tapatalk.com/d/13/01/21/maquzahy.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/01/21/4u7y7yma.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/01/21/a3ara3u9.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥΣ.
ΜΑΚΕΔΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ,ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΠΥΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ:ye32: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:31. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!