GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11966)

KRASOPATERAS 15-07-2010 13:25

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Μπορεί να μου πει κάποιος αν έχει έκπτωση και σε αξεσουάρ όπως tang bag που ενδιαφέρομε να πάρω?
Ευχαριστώ στα μέγιστα…:):)

kifinas 15-07-2010 14:53

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Μπορεί κάποιος να γράψει και τη διεύθυνση? Στο επίσημο site της BMW έχει μόνο το κατάστημα της Αγίας παρασκευής!

CPretenteriS 15-07-2010 15:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kifinas ( 185129)
Μπορεί κάποιος να γράψει και τη διεύθυνση? Στο επίσημο site της BMW έχει μόνο το κατάστημα της Αγίας παρασκευής!

16o χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας & Ευρώτα - Κηφισσιά !!

kifinas 15-07-2010 15:21

Τόσα χρόνια νόμιζα οτι είναι μόνο για αυτοκίνητα, και το πήγαινα Αγία Παρασκευή. Και είναι κοντά στο σπίτι μου!
Ευχαριστώ

gb1200 15-07-2010 15:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kifinas ( 185146)
Τόσα χρόνια νόμιζα οτι είναι μόνο για αυτοκίνητα, και το πήγαινα Αγία Παρασκευή. Και είναι κοντά στο σπίτι μου!
Ευχαριστώ

Πήγα και εγώ.Αλλά για να πάρεις την προσφορά θα σου πούνε οτι πρέπει να έρθεις σε επαφή με το φόρουμ

gemanolo 16-07-2010 01:39

Πιγα και πρεπει να πω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον Θαναση
Την προσεξε πολυ και ειναι και καλος χαρακτηρας.
Αστερι στην δουλεια του και αρκετα "Ψειρας"
Νομιζω πως με κανανε πελατη
Ευχαριστω και το Forum..:D

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 16-07-2010 03:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz
Νίκο προώθησε τα στοιχεία μου να πάω για service

Τηλεφώνησε για ραντεβού !

Naval Architect 16-07-2010 10:15

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στο GS FORUM.!!!!

vaskoukou 16-07-2010 15:14

Λοιπον,σημερα πηγα την μπουμπου για το service των 20000klm.Εμεινα καταπληκτος απο τον συμφουριτη Θαναση.Ειμαι 20 χρονια πανω σε τιμονι και οπως μπορειτε να καταλαβετε σε ποσα συνεργεια εχω μπει αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει.Οχι μονο προσπαθουσε να μου εξηγησει καποιες ανουσιες ερωτησεις αλλα μου ελεγε και διαφορα πραγματακια που με αφηνε αφωνο.Την μηχανη την προσεξε λες και ηταν δικια του.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑΝΑΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΤΙΟΝ Ν STYLE-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GS FORUM!!!

MARK 16-07-2010 16:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteris ( 185142)
16o χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας & Ευρώτα - Κηφισσιά !!

Γειά σου Πρετεντέρη εσύ και το Zumo......:sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:16.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!