![]() |
Απάντηση: Το 'κοψα...
Κωστα, απο σημερα θα εχεις αλλη εξαρτηση ;)
Αντε καλοριζικη :):) ΥΓ. το βραδυ κοιμηθηκες τελικα;; :p:p |
Απόσπασμα:
|
Το σημαντικό είναι ότι δε φουμέρνω... :)
|
Απόσπασμα:
καλά τι του είπες τώρα, αυτός είναι ικανός όταν θέλει να πάει στο wc ναανεβάζει post και να ζητάει συμμετοχές, μας έχει τρελάνει ο Κώστας εδώ ο κώστας εκει κλπ κλπ :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Βλέπει την αιμοσφαιρίνη 18.... 54 αιματοκρίτης..... μου λέει ο γιατρος.... να κόψεις το τσιγάρο... εε?? Του λέω... το κοψα.... Α ωραία μπράβο... πότε μου λέει??? ΠΡΟΧΤΕΣ!!!! :sm7::sm7::sm7: Ακόμα γελάνε.... :sm7::sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Το ότι έχεις διάθεση για χιούμορ είναι καλό. Εγώ είχα τρελά νεύρα. Μου πέρασαν μετά από καμιά 10αριά μέρες. Σου εύχομαι να φανείς δυνατός τις πρώτες μέρες και να συνεχίζεις να τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ. Εγώ για να μην υποπέσω σε ολίσθημα έλεγα από μέσα μου "μα καλά δεν λυπάσαι το ζόρι που τράβηξες 2 μέρες τώρα?" οι 2 μέρες έγινα 1 εβδομάδα, μετά 15 μέρες και μετά μήνας. Μετά δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι. Απλά δεν το ήθελα. Έκανα μόνο ναργιλέ 10 μήνες μετά. Τον απόλαυσα αλλά τσιγάρο δεν ξαναμπήκε στο στόμα μου. Τι σημαίνει αυτό. Ότι οι εθιστικές ουσίες του τσιγάρου δεν υπάρχουν σε άλλο "ελαφρύ ναρκωτικό".
Καλή δύναμη, αν κ είναι μια ιδέα. υ.γ. μην το γυρίσεις σε φαγητό γιατί θα έχεις άλλες αποτοξινώσεις μετά να σε ταλαιπωρήσουν. μόνος επιτρεπτός εθισμός η μηχανή σου |
Απόσπασμα:
|
Αισίως... 2 εβδομάδες κλεισμένες κι όλα πάνε καλά...
Γλύτωσε κι ο φίλος μου ο Αρκάς... για να λέμε του στραβού το δίκιο... ;) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!