GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Το 'κοψα... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14391)

bill 800gs 08-10-2010 07:58

Απάντηση: Το 'κοψα...

Κωστα, απο σημερα θα εχεις αλλη εξαρτηση ;)
Αντε καλοριζικη :):)

ΥΓ. το βραδυ κοιμηθηκες τελικα;; :p:p

CPretenteriS 08-10-2010 10:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από bill 800gs ( 225906)
Κωστα, απο σημερα θα εχεις αλλη εξαρτηση ;)
Αντε καλοριζικη :):)

ΥΓ. το βραδυ κοιμηθηκες τελικα;; :p:p

Σ´ευχαριστω Βασίλη μου... σιγά μην κοιμηθηκα... ;)

CPretenteriS 08-10-2010 10:52

Το σημαντικό είναι ότι δε φουμέρνω... :)

pirate 08-10-2010 11:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 225897)
Ναι, όποτε θέλεις τζούρα μπες στο φόρουμ και γράφε ένα ποστ...:sm7:

καλά τι του είπες τώρα, αυτός είναι ικανός όταν θέλει να πάει στο wc ναανεβάζει post και να ζητάει συμμετοχές, μας έχει τρελάνει ο Κώστας εδώ ο κώστας εκει κλπ κλπ
:sm7::sm7::sm7:

CPretenteriS 08-10-2010 12:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 226016)
καλά τι του είπες τώρα, αυτός είναι ικανός όταν θέλει να πάει στο wc ναανεβάζει post και να ζητάει συμμετοχές, μας έχει τρελάνει ο Κώστας εδώ ο κώστας εκει κλπ κλπ
:sm7::sm7::sm7:

Άκου γιατρέ.... πάω πριν λίγο κάτω στην αίθουσα που έχουν στήσει τα κρεβάτια για την αιμοδοσία... πρώτα λοιπόν έχει εξέταση... αιματοκρίτη... πίεση κλπ...

Βλέπει την αιμοσφαιρίνη 18.... 54 αιματοκρίτης..... μου λέει ο γιατρος.... να κόψεις το τσιγάρο... εε??

Του λέω... το κοψα....

Α ωραία μπράβο... πότε μου λέει???

ΠΡΟΧΤΕΣ!!!! :sm7::sm7::sm7: Ακόμα γελάνε.... :sm7::sm3::sm3:

pirate 08-10-2010 12:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 226028)
Άκου γιατρέ.... πάω πριν λίγο κάτω στην αίθουσα που έχουν στήσει τα κρεβάτια για την αιμοδοσία... πρώτα λοιπόν έχει εξέταση... αιματοκρίτη... πίεση κλπ...

Βλέπει την αιμοσφαιρίνη 18.... 54 αιματοκρίτης..... μου λέει ο γιατρος.... να κόψεις το τσιγάρο... εε??

Του λέω... το κοψα....

Α ωραία μπράβο... πότε μου λέει???

ΠΡΟΧΤΕΣ!!!! :sm7::sm7::sm7: Ακόμα γελάνε.... :sm7::sm3::sm3:

:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3:

CPretenteriS 08-10-2010 12:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 226031)
:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3:

Ο άνθρωπος σου λέω έκλαιγε απ' τα γέλια.... φόραγε και γυαλιά εν τω μεταξύ... και τα κανε σύχρηστα... :sm7::yz:sm7:

z_atomic 08-10-2010 12:40

Το ότι έχεις διάθεση για χιούμορ είναι καλό. Εγώ είχα τρελά νεύρα. Μου πέρασαν μετά από καμιά 10αριά μέρες. Σου εύχομαι να φανείς δυνατός τις πρώτες μέρες και να συνεχίζεις να τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ. Εγώ για να μην υποπέσω σε ολίσθημα έλεγα από μέσα μου "μα καλά δεν λυπάσαι το ζόρι που τράβηξες 2 μέρες τώρα?" οι 2 μέρες έγινα 1 εβδομάδα, μετά 15 μέρες και μετά μήνας. Μετά δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι. Απλά δεν το ήθελα. Έκανα μόνο ναργιλέ 10 μήνες μετά. Τον απόλαυσα αλλά τσιγάρο δεν ξαναμπήκε στο στόμα μου. Τι σημαίνει αυτό. Ότι οι εθιστικές ουσίες του τσιγάρου δεν υπάρχουν σε άλλο "ελαφρύ ναρκωτικό".
Καλή δύναμη, αν κ είναι μια ιδέα.
υ.γ. μην το γυρίσεις σε φαγητό γιατί θα έχεις άλλες αποτοξινώσεις μετά να σε ταλαιπωρήσουν. μόνος επιτρεπτός εθισμός η μηχανή σου

CPretenteriS 08-10-2010 12:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από z_atomic ( 226075)
Το ότι έχεις διάθεση για χιούμορ είναι καλό. Εγώ είχα τρελά νεύρα. Μου πέρασαν μετά από καμιά 10αριά μέρες. Σου εύχομαι να φανείς δυνατός τις πρώτες μέρες και να συνεχίζεις να τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ. Εγώ για να μην υποπέσω σε ολίσθημα έλεγα από μέσα μου "μα καλά δεν λυπάσαι το ζόρι που τράβηξες 2 μέρες τώρα?" οι 2 μέρες έγινα 1 εβδομάδα, μετά 15 μέρες και μετά μήνας. Μετά δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι. Απλά δεν το ήθελα. Έκανα μόνο ναργιλέ 10 μήνες μετά. Τον απόλαυσα αλλά τσιγάρο δεν ξαναμπήκε στο στόμα μου. Τι σημαίνει αυτό. Ότι οι εθιστικές ουσίες του τσιγάρου δεν υπάρχουν σε άλλο "ελαφρύ ναρκωτικό".
Καλή δύναμη, αν κ είναι μια ιδέα.
υ.γ. μην το γυρίσεις σε φαγητό γιατί θα έχεις άλλες αποτοξινώσεις μετά να σε ταλαιπωρήσουν. μόνος επιτρεπτός εθισμός η μηχανή σου

:sm8::sm8:

CPretenteriS 22-10-2010 20:38

Αισίως... 2 εβδομάδες κλεισμένες κι όλα πάνε καλά...

Γλύτωσε κι ο φίλος μου ο Αρκάς... για να λέμε του στραβού το δίκιο... ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!