![]() |
Απάντηση: Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας;
παιχταδορ θα ειχε βαση εαν την αντιπαραθεση τουλαχιστον την εκανε κανενας ανθρωπος χιλιομετροφαγος η' σουπερ ντουπερ γυμνασμενος
|
Απόσπασμα:
τοσο απλα! |
Ντινο' δεν ειναι ακριβως ετσι.Απανταει ο ΝΕΟ γιατι δεν ειναι ετσι.Ειναι γεγονος ομως οτι ειναι πολυ κοντα στην αληθεια αυτο το ποστ
|
Απόσπασμα:
Η BMW το πασάρει ως travel-enduro,οπως η Triumph το Tiger σαν on-off. Δηλαδη ειναι σαν να ζητάμε και εμεις οι (Χοντακηδες:D) το Βαραντερο να ειναι CRF 450 στο χωμα και ST 1300 στην εθνικη.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μηχανακια πασπαρτου ειναι φιλε μου αυτα,δεν ειναι καλά σε κανένα τομεα. Απλα κανουμε παραχωρησεις....;) |
Απόσπασμα:
Εγώ πιστεύω ότι κάνει κάτι πολύ καλά. Ξεκινάς βόλτα και δε σε νοιάζει τι δρόμο θα βρεις, αν θα είναι βουνό η θάλασσα, άσφαλτο ή χώμα, κοντά ή μακρυά, αν θα είσαι με ή χωρίς συνεπιβάτη, αν θα έχει βενζινάδικο κοντά η όχι, αν θες να πας αργά ή γρήγορα. Όλα αυτά σε τέτοιο βαθμό τα συνδιάζουν έλαχιστα μηχανάκια τόσο καλά. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Η σέλα όμως δεν παύει να αποτελεί ψεγάδι. |
NOBADY'S PERFECT BROTHER
|
Απόσπασμα:
Τοτε βαλε τζελ και καθαρισες.;) |
._
|
Αν και δεν έχει κανένα νόημα (δεδομένου του τρόπου με τον οποίο εξελίσσεται το θέμα) θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι κι ο δικός μου κ#λος πονάει μετά από 30-45 λεπτά με την original σέλα ακόμα και μετά από 9500 χλμ από τον Απρίλιο, πολλά από αυτά σε μεγάλες εκδρομές.
Για να αποκτήσει το μηχανάκι πιο "ΟΝ" χαρακτήρα πρέπει -κατά τη γνώμη μου- να μπει η "BMW Confort" σέλα (ή άλλη ακριβότερη), ζελατίνα WRS ή Powerbronze (ανάλογα το ύψος) και μεγαλύτερο κατά 1 δόντι μπροστινό γρανάζι (στο 800άρι). Αυτά. |
Απόσπασμα:
Μηπως εχεις το F 650 GS με 19'' εμπρος και 17'' πισω? Με μπερδεψες!!! Αυτες οι δυο ειναι δυο ιδιες μοτοσυκλετες αλλα και τοσο διαφορετικες μεταξυ τους!! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:11. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!