GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Μου τη δίνει που ..... (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14802)

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 11-11-2010 17:40

Απάντηση: Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας;

παιχταδορ θα ειχε βαση εαν την αντιπαραθεση τουλαχιστον την εκανε κανενας ανθρωπος χιλιομετροφαγος η' σουπερ ντουπερ γυμνασμενος

ntinopoulos 11-11-2010 17:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 247784)
Η σελλα του 800αριου δεν εχει κανενα προβλημα δια τον λογο και την χρηση της μοτοσυκλετας για την οποια κατασκευαστηκε! δηλαδη αρκετο χωμα και κοντινα ταξιδακια στην ασφαλτο!! Γιαυτο και οι 21 ιντσες τροχο εμπρος, γιαυτο και οι μακριες αναρτησεις και γιαυτο και η στενη και σκληρη σελλα (για να ''γλυστρας'' πανω κατω σε αυτην μετατοπιζωντας το σωμα σου οπυ χρειαζεται για να κινηθεις σωστα στο χωμα!)
Αλλο αν εμεις το 800αρι το βρισκουμε πιο οικονομικο και συχρονο απο το 1200 και παμε και το αγοραζουμε ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ οτι κανει οτι και το 1200 στους ανοικτους δρομους!!
Απο αυτην την οψη ο τυπος της αντιπροσωπειας εχει δικιο σε αυτο που σου ειπε!!

Εχεις ταξιδεψει καλε μου φιλε ποτε με Αφρικα Τουιν? εκει θα δεις σπασαρχι......κια σελλα!! Εκει κατεβαινα μετα απο 50ο-600κμ και χρειαζομουν δυο ημερες για να κανω ζουκου ζυκου με την τοτε κοπελια μου!! Μιλαμε για πόνο!!!!!! Αλλα ουτε και το Αφρικα ηταν κατασκευασμενο σαν δρομεας μεγάλων αποστασεων, αλλα ακριβως οτι και το GS800, καλη κινηση στο χωμα και μικρες αποστασεις ασφαλτου!! Στις μεγαλες αποστασεις οι στασεις οι πολλες ηταν απαραιτητες!!! Αλλιως επι 2ημερου...γιοκ το κοκό!

:sm8::sm8::sm8:
τοσο απλα!

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 11-11-2010 17:54

Ντινο' δεν ειναι ακριβως ετσι.Απανταει ο ΝΕΟ γιατι δεν ειναι ετσι.Ειναι γεγονος ομως οτι ειναι πολυ κοντα στην αληθεια αυτο το ποστ

manosamos 11-11-2010 17:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Neo ( 247837)
To 800 η Bmw το πουλά ως Travel-Enduro, να το ξαναπώ TRAVEL-Enduro..

Η BMW το πασάρει ως travel-enduro,οπως η Triumph το Tiger σαν on-off.
Δηλαδη ειναι σαν να ζητάμε και εμεις οι (Χοντακηδες:D) το Βαραντερο να ειναι CRF 450 στο χωμα και ST 1300 στην εθνικη.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Μηχανακια πασπαρτου ειναι φιλε μου αυτα,δεν ειναι καλά σε κανένα τομεα.
Απλα κανουμε παραχωρησεις....;)

Neo 11-11-2010 18:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 247879)
Η BMW το πασάρει ως travel-enduro,οπως η Triumph το Tiger σαν on-off.
Δηλαδη ειναι σαν να ζητάμε και εμεις οι (Χοντακηδες:D) το Βαραντερο να ειναι CRF 450 στο χωμα και ST 1300 στην εθνικη.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Μηχανακια πασπαρτου ειναι φιλε μου αυτα,δεν ειναι καλά σε κανένα τομεα.
Απλα κανουμε παραχωρησεις....;)

Εγώ πιστεύω ότι κάνει κάτι πολύ καλά. Ξεκινάς βόλτα και δε σε νοιάζει τι δρόμο θα βρεις, αν θα είναι βουνό η θάλασσα, άσφαλτο ή χώμα, κοντά ή μακρυά, αν θα είσαι με ή χωρίς συνεπιβάτη, αν θα έχει βενζινάδικο κοντά η όχι, αν θες να πας αργά ή γρήγορα.
Όλα αυτά σε τέτοιο βαθμό τα συνδιάζουν έλαχιστα μηχανάκια τόσο καλά. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Η σέλα όμως δεν παύει να αποτελεί ψεγάδι.

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 11-11-2010 18:08

NOBADY'S PERFECT BROTHER

manosamos 11-11-2010 18:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Neo ( 247887)
Εγώ πιστεύω ότι κάνει κάτι πολύ καλά. Ξεκινάς βόλτα και δε σε νοιάζει τι δρόμο θα βρεις, αν θα είναι βουνό η θάλασσα, άσφαλτο ή χώμα, κοντά ή μακρυά, αν θα είσαι με ή χωρίς συνεπιβάτη, αν θα έχει βενζινάδικο κοντά η όχι, αν θες να πας αργά ή γρήγορα.
Όλα αυτά σε τέτοιο βαθμό τα συνδιάζουν έλαχιστα μηχανάκια τόσο καλά. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Η σέλα όμως δεν παύει να αποτελεί ψεγάδι.

Τοτε βαλε τζελ και καθαρισες.;)

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 11-11-2010 18:12

._

yns 11-11-2010 18:17

Αν και δεν έχει κανένα νόημα (δεδομένου του τρόπου με τον οποίο εξελίσσεται το θέμα) θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι κι ο δικός μου κ#λος πονάει μετά από 30-45 λεπτά με την original σέλα ακόμα και μετά από 9500 χλμ από τον Απρίλιο, πολλά από αυτά σε μεγάλες εκδρομές.

Για να αποκτήσει το μηχανάκι πιο "ΟΝ" χαρακτήρα πρέπει -κατά τη γνώμη μου- να μπει η "BMW Confort" σέλα (ή άλλη ακριβότερη), ζελατίνα WRS ή Powerbronze (ανάλογα το ύψος) και μεγαλύτερο κατά 1 δόντι μπροστινό γρανάζι (στο 800άρι).

Αυτά.

GeorgeP 11-11-2010 18:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vag ( 247861)
ε, χμ ναι συγνώμη που διακόπτω αλλά για να καταλάβω... η σέλα είναι οκ για το καθαρόαιμο με τις 19 /17 χυτές ζάντες που πήρα αλλά φταίει:
.....................................................................................................

Με συγχωρεις αλαλ ποιο 800αρι εχεις? Γιατι εγω ξερω οτι το F 800 GS εχει ζαντες 21'' εμπρος και 17'' πισω!
Μηπως εχεις το F 650 GS με 19'' εμπρος και 17'' πισω? Με μπερδεψες!!!
Αυτες οι δυο ειναι δυο ιδιες μοτοσυκλετες αλλα και τοσο διαφορετικες μεταξυ τους!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:11.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!