![]() |
Απάντηση: ΡΟΔΟΠΗ.......
Απόσπασμα:
Εσύ λες ένα μέσα και τελειώνεις... Εγώ πρέπει τώρα να βγάλω τα μάτια μου να γράψω το nickname σου....:sm7: |
Υπό την αίρεση των ακραίων καιρικών φαινομένων, αλλά για να έχουμε και ένα μπούσουλα που κινούμαστε, θα σας παρακαλούσα να δηλώσετε τη συμμετοχή σας..
Η δήλωση σας είναι μη δεσμευτική, ωστόσο, θα ήθελα να δηλώσουν αυτοί που πραγματικά είναι αποφασισμένοι να έρθουν.... εκτός απροόπτου βέβαια... Συμμετοχές... 1. Teo71 2. Moby_gr (μονός) 3. nikos-x (διπλός) 4. Frits & Xanthi 5. Dent (Κώστας & Νατάσα) 6. Babisadve (Μπάμπης & Λινούλα) 7. N4pSt3R (Ουφ το έγραψα) |
μεσα μονος. οσο για το καιρο αν στραβωσει τοσο πολυ κανουμε την βολτα της κυριακης που εχεις στο προγραμμα με καποιες παραλαγες. και μια φωτο απο λιμνη dospat.http://img513.imageshack.us/img513/6...ria2010221.jpg
|
Απόσπασμα:
Ανθρωπε μου... Επί της ευκαιρίας να ευχαριστήσω και δημόσια τον man gs και τον paschalis για την πολύτιμη βοήθεια τους στον καταρτισμό των διαδρομών της εκδρομής... Thanks |
Υπό την αίρεση των ακραίων καιρικών φαινομένων, αλλά για να έχουμε και ένα μπούσουλα που κινούμαστε, θα σας παρακαλούσα να δηλώσετε τη συμμετοχή σας..
Η δήλωση σας είναι μη δεσμευτική, ωστόσο, θα ήθελα να δηλώσουν αυτοί που πραγματικά είναι αποφασισμένοι να έρθουν.... εκτός απροόπτου βέβαια... Συμμετοχές... 1. Teo71 2. Moby_gr (μονός) 3. nikos-x (διπλός) 4. Frits & Xanthi 5. Dent (Κώστας & Νατάσα) 6. Babisadve (Μπάμπης & Λινούλα) 7. N4pSt3R (Ουφ το έγραψα) 8. man gs (μονός) |
teo να ειμαστε ολοι καλα και καλη δυναμη στη διοργανωση της εκδρομης.και μια τελευταια φωτο για αυτους που το σκεφτονται ακομη.http://img80.imageshack.us/img80/530...ria2010014.jpg
|
monos alla sigoyra tha xero th teleftea evdomada
:sm1::sm1::sm1: |
Κατάλαβα!!!Πάλι καλά πείρα τα TR91 γιατί με τα πάλια δεν θα με έβλεπά καλά!!!
|
Απόσπασμα:
|
Μεσιμεράκι ή απόγευμα έχω υποχρέωση!!!
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:57. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!