GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26568)

xurxes 13-12-2011 11:20

Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar ( 543699)
Προσωπικά δεν θέλω να βαφούν (μιας και οι συγκεκριμένες που γίνονται είναι για τη γριά μου χαχαχαχα) αλλά αν ήταν να υπάρξει βαφή τότε ναι θα ήταν ηλεκτροστατική, ναι θα ήταν μαύρη, δεύτερη επιλογή μπλε, τρίτη κίτρινη και τελευταια θα ήταν η πορτοκαλί :D:D:D

μήπως αυτό θέλαμε να ακούσουμε...;;;!!!!:p

geopoumid 13-12-2011 18:36

για την στεγανοποιηση τουσ στο καπακι εαν σας ενδιαφερει στο κεντρο κατεργασιας που δουλευω με τεφλον εκανα το περιγραμα τισ βαλιτσας κια μια πατουριτσα οπου θηκιασε μεσα λαστιχακι στρογγυλο και στην συνεχεια οπωσ στραντζαρατε ενα χειλακι ολο το frame πιρτινοθηκε επανω και κλεινοντας το καπακι παταει επανω στο λαστιχο

τα λεεω τελειως πληροφοριακα παιδια χωρις και καλα να το κανεται αλλα εαν δειτε πχ touratech exei ena frame στρατιωτικου τυπου οπου τακιαζει το καπακι και δεν μπαινει νερο...:):)

phoenix 13-12-2011 19:26

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ:cool::cool::cool::cool::cool:

efthimis petroupoli 13-12-2011 22:51

πολλα πολλα μπραβο σε οσους μερακληδες ασχολουνται με αυτο το project! αν ανοιξει καμια λιστα για ομαδικη εννοειτε οτι ενδιαφερομαι και εγω και οπως ειδα πιο πανω υπαρχουν και αλλοι φιλοι που θελουν για το 8οο και αν χρειαστει να βαλουμε και εμεις ενα χερακι βρε αδερφε :)

siraxanz 14-12-2011 06:39

Καλό το αποτέλεσμα:)

java 15-12-2011 13:59

Εννοείται οτι υπάρχει ενδιαφέρον και για το f800GS;););)

Μπράβο παιδιά! Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα Μπράβο Μπράβο και πάλι Μπράβο για την προσπάθεια!!!

apotolo 17-12-2011 00:09

Εύγε!

Mariosg 17-12-2011 01:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 541345)
ωραία δουλεια...

τα 2 χιλιοστα ειναι του ματς..

δε νομιζω χαρη το 1,5 ειναι λυγο

GAGARIN 17-12-2011 08:58

δες και δω για κλειδαριες

BURG Lock Options :: BURG – Bestes für Schliesysteme. - the best in lock options.

Locks | Door Locks | Euro Locks | Rim Locks | Gate Locks | Pad Locks | Vehicle Locks | Marine Locks | Temporary Locks

konstantinos2310 17-12-2011 12:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 543688)
KTM??? :D:D

Γιατί ρε????????:p:p:p

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΤΜ???????

:p:p:p

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:14.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!