![]() |
Απάντηση: Η βόλτα του Τάκη
:sm8::sm8: |
Μπράβο παιδιά, είστε άπαιχτοι ! :sm2::sm2::sm2:
|
Μπράβο στην ομάδα πάντα να κάνετε τόσο όμορφες διαδρομές όσο και η Κρήτη . :sm5::sm8::sm8: |
Ωραία τα παληκάρια.
Πάντα τέτοια. Εύχομαι γρήγορα το επόμενο. |
Μάγκες τέλεια εκδρομή, ακόμα τελειότερο το ρεπορτάζ.
Όσο για μένα που μου προτάθηκε αλλά δε μπορούσα και δεν ακουλούθησα... |
Από τις καλές βόλτες που έχουμε πάει (δεν ξέρω βέβαια αν έχουμε και κακές... :D). Καλή παρέα, τέλεια μέρη, ανώδυνη πτώση (αν δεν φόραγα εγώ και η μηχανή τον εξοπλισμό θα είχαμε θέμα..), τέλεια παρουσίαση!
Να μη σχολιάσω καλύτερα για το ό,τι μπήκε στο μυαλό μου ο Markas και διάβαζε τις σκέψεις μου πώς θα βρω τρόπο να καθυστερήσω για να γλιτώσω τον Κόφινα... :sm7: Τα βιντεάκια ο άχρηστος δεν τα έχω φτιάξει ακόμα :o.. Θα το κάνω και θα τα αναρτήσω εδώ. Γιώργη (Slane) να πεις πως δεν στο είπαμε... |
Όταν ξεκινάει θέμα με οδοιπορικό από τους κουζουλούς της Κρήτης, όλοι ξέρουμε ότι μέχρι να τελειώσει θα μας τρέχουν τα σάλια. Τι άλλο να πει κανείς...
+800 :sm5: |
Ομορφη πούναι η Κρήτη...
και μεγάλη... και τι όμοτφα βουνά, αν και γυμνά έχουν μια ομορφάδα... Αιντε να δούμε πότε θα καμνει ξαστεριά:) Παιδια μερσί για την πολύ χορταστικη παρουσίαση:D κ στα επομενα γρηγορα:) |
http://bobtailliebhaber.de/vb/images/smilies/bravo3.gif ...για το ωραίο παρεάκι σας ... http://bobtailliebhaber.de/vb/images/smilies/bravo3.gif ...για τις γεμάτες περιπέτεια εξορμήσεις που μοιράζεστε μαζί μας ... ...για τις πανέμορφες φωτογραφίες της πολυαγαπημένης μου Κρήτης...;) ...να 'στε πάντα γεροί να κάνετε τέτοιες εξορμήσεις... |
Που πάτε ορέ;
Για να φάτε και να ντερλικώσετε, έπρεπε να πιάσετε τα βουνά; Πως μπορείτε και συνδυάζεται καθαρό αέρα και σκόνη; Πως γίνετε να "λασπώνεσαι" και να χαμογελάς; . . . :sm8: Τον Τακούλη μας και τα μάτια σας, εεε; Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!