![]() |
Απάντηση: Σε κρίσιμη κατάσταση τα παιδιά που παρασύρθηκαν από μοτοσυκλ
"παιδί"
αν είναι να μην τον πάμε δικαστήριο να τον κάνουμε απλά "ντα" και τιμωρία στο δωμάτιο του |
Απόσπασμα:
++++++++++++++ 1200:re25: |
Απόσπασμα:
Πολύ καλή άποψη αλλά δεν ξέρω αν αυτά τα δίδυμα παιδιά ήταν οι δικοί μου δίδυμοι γιοι που έχω αν θα σκεπτόμουνα με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω τι βαθμού έγκλημα είναι, αλλά δεν τον απαλλάσσει από την εγκληματική αδιαφορία που έδειξε. |
Παιδιά ο νέος είχε παραβατική συμπεριφορά ούτως ή άλλως. Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα πρωτίστως και με ανασφάλιστο όχημα. Θα έπρεπε να είχε συνείδηση ότι αν εμπλακεί σε ατύχημα ή θα τον μαμούσαν ή θα έπρεπε να την κάνει. Κι αυτό έκανε όταν ήρθε η κακή ώρα.
Καμία δικαιολογία. |
Να πω και το άλλο. Πολλά από αυτά τα "παιδιά" (και το λέω ΚΑΡΑ-ειρωνικά βέβαια) θεωρούν ότι έχουν πιάσει και τον παπά από τα...
ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είναι εκεί που είναι. Για να τα λέμε όλα. |
Απόσπασμα:
|
Τελικώς υπάρχει ενημέρωση για την τύχη των 2 παιδιών και της μητέρας τους ?
|
Απόσπασμα:
:ye36:200 Κυκλοφορούν πολλοί χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια γιατί δεν τους πάει το μυαλό στο κακό. Αγνοούν τις στατιστικές υπέρ τους και να τα αποτελέσματα |
Απόσπασμα:
Μήπως έδρασε κιόλας κατά το hit n' run. Χωρίς να υπονοώ ότι τους μαθαίνουν κάτι τέτοιο κιόλας για την καθημερινή τους κοινωνικότητα. Καμία δικαιολογία για την ηλικία πάντως. |
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας των δίδυμων παιδιών που είχε παρασύρει, μαζί με τη μητέρα τους, 12 μέρες, πριν με τη μηχανή του υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού επί των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας. Το κοριτσάκι, 7 ετών, έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ το αγοράκι διέφυγε τον κίνδυνο και σήμερα αναμενόταν να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο 22χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, όπως ανέφεραν μάρτυρες, είχε τραυματίσει έναν ποδηλάτη και ανέπτυξε ταχύτητα ώστε να εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη και να τραυματίσει σοβαρά τη μητέρα με τα δύο παιδιά της. O νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 15.000 ευρώ και με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. . |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!