GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ΙΚΕΑ και η αντιδραση των Εργαζομενων στις μειωσεις... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=36419)

yars 02-12-2012 20:57

Απάντηση: ΙΚΕΑ και η αντιδραση των Εργαζομενων στις μειωσεις...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X ( 803851)
Το να χαρακτηρίζονται οι εργοδότες αφεντικά γίνεται..............είτε από υποδουλωμένο εγκέφαλο και πνεύμα (η χειρότερη μορφή)

Υπερβολικό σε ακούω. Και αυτό σημαίνει οτι ή έχεις φάει πολύ "ξύλο" (δεν κυριολεκτώ;)) από τον εργοδότη σου (αφεντικό) ή είσαι εσύ αφεντικό και προσπαθείς να το υποβαθμίσεις.
ps (πάντα φιλικά και στα όρια του γραπτού λόγου και όχι του προφορικού)

ntinopoulos 02-12-2012 22:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yars ( 804524)
Υπερβολικό σε ακούω. Και αυτό σημαίνει οτι ή έχεις φάει πολύ "ξύλο" (δεν κυριολεκτώ;)) από τον εργοδότη σου (αφεντικό) ή είσαι εσύ αφεντικό και προσπαθείς να το υποβαθμίσεις.

Μπορει μα διάβασε πρόσφατα την καλύβα του μπαρμπαθωμα και να ναι επηρεασμένος...:lo19:

IOTH1X 04-12-2012 12:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από billy the kid ( 803880)
Επειδή αυτό που έγραψες σχετικά με τα σκυλιά και τα αφεντικά πολύ μου άρεσε, σου αφιερώνω αυτό το βιντεακι. Καλό είναι να το δουν όλοι..
Ilha das Flores / Νησί των Λουλουδιών / Isle of Flowers - YouTube

Ωραίο το βίντεο. Σκληρό και δυστυχώς ρεαλιστικό

Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει μέλος του συγκεκριμένου forum(πόσο μάλλον συμμετέχοντες σε αυτό το thread) που ανήκουν στην 'δυστυχώς υπάρχουσα στο κόσμο' τελευταία κατηγορία.

IOTH1X 04-12-2012 12:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yars ( 804524)

Είμαι από τους τυχερούς που και σαν υπάλληλος εισέπραξα αυτό που πίστευα ότι άξιζα και σαν συμπεριφορά και σαν απολαβές. Ως προϊστάμενος αντιμετώπισα τους υπόλοιπους με σεβασμό και σήμερα ως εργοδότης προσπαθώ να είμαι δίκαιος και να αντιμετωπίζω τους εργαζόμενους ως ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειες τους (ότι ακριβώς κάνω και εγώ δηλαδή) και όχι ως υποκείμενα.

Παρόλα αυτά Ουδείς τέλειος....

IOTH1X 04-12-2012 12:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 803906)
Φιλαρακο πήγαινε να δεις αν ερχομαι,που πας να μας κανεις κήρυγμα παίζοντας με τις λέξεις...:rolleyes:
Κάποιου του έδειχναν ένα δέντρο κι αυτός κοίταγε το ...δάχτυλο!:rolleyes:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 804607)
Μπορει μα διάβασε πρόσφατα την καλύβα του μπαρμπαθωμα και να ναι επηρεασμένος...:lo19:

Φίλε 'ntinopoulos'
Είναι εκπληκτική η ευκολία με την οποία επιτίθεσαι σε κάποιον, με τον οποίο δεν έχουν συναντηθεί ποτέ οι μοτοδρόμοι σας και δεν γνωρίζεις ούτε εξ όψεως.
Θα μου πεις έκανα το λάθος να έχω διαφορετική άποψη από εσένα.
ΟΚ συμφωνώ.
Στην δημοκρατία του ή συμφωνείς (είσαι Έλληνας) ή θα σε Μαμήσω όλα επιτρέπονται

Φαντάσου αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν εξουσία στα χέρια τους και να γίνουν "ΑΦΕΝΤΙΚΑ" θα μας γ@μήσ@υν.

Υ.Σ. Αν έχεις κανένα καλό βιβλίο να μου προτείνεις πολύ ευχαρίστως.

ntinopoulos 04-12-2012 13:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X ( 805279)
Φίλε 'ntinopoulos'
Είναι εκπληκτική η ευκολία με την οποία επιτίθεσαι σε κάποιον, με τον οποίο δεν έχουν συναντηθεί ποτέ οι μοτοδρόμοι σας και δεν γνωρίζεις ούτε εξ όψεως.
Θα μου πεις έκανα το λάθος να έχω διαφορετική άποψη από εσένα.
ΟΚ συμφωνώ.
Στην δημοκρατία του ή συμφωνείς (είσαι Έλληνας) ή θα σε Μαμήσω όλα επιτρέπονται

Φαντάσου αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν εξουσία στα χέρια τους και να γίνουν "ΑΦΕΝΤΙΚΑ" θα μας γ@μήσ@υν.

Υ.Σ. Αν έχεις κανένα καλό βιβλίο να μου προτείνεις πολύ ευχαρίστως.

καμια επιθεση φιλε μου!;)
απλα ξεκαθαρη δηλωση πληρους διαφωνιας με τον τροπο που προσεγγιζεις το θεμα!:)
στην εποχη μας ως αφεντικα χαρακτηριζονται οι εργοδοτες...
εκτος αν στην προηγουμενη ζωη σου ζουσες σε προγενεστερο αιωνα και ησουν σκλαβος η ...ειλωτας,οποτε παρερμηνευσες και θιχτηκες!:p

Giof 04-12-2012 14:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X ( 805274)
Είμαι από τους τυχερούς που και σαν υπάλληλος εισέπραξα αυτό που πίστευα ότι άξιζα και σαν συμπεριφορά και σαν απολαβές. Ως προϊστάμενος αντιμετώπισα τους υπόλοιπους με σεβασμό και σήμερα ως εργοδότης προσπαθώ να είμαι δίκαιος και να αντιμετωπίζω τους εργαζόμενους ως ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειες τους (ότι ακριβώς κάνω και εγώ δηλαδή) και όχι ως υποκείμενα.

Παρόλα αυτά Ουδείς τέλειος....

+ 1200

clear 05-12-2012 01:25

''Δυστυχώς'' και εγώ υπάλληλος είμαι. Φροντίζω όμως, να κάνω την δουλειά μου τόσο καλά, όσο δεν μπορεί κανείς άλλος.
Έχω αναγκάσει το ''αφεντικό'' μου να μην μπορεί να έχει τα ίδια κέρδη χωρίς εμένα. Τον έχω αναγκάσει να με κρατήσει και να με προστατέψει από την κρίση και να μου μου δίνει λόγο για την πορεία της εταιρείας. Όλα αυτά τα έκανα με εργασία, σπουδές και 14ώρα καθημερινής δουλειάς. Δεν χρειάστηκε ποτέ να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι, να συσπειρωθώ με κανένα κομματόσκυλο και να ενωθώ με κανέναν ''αδύναμο και φτωχό'' για να πάρω αυτό που μου αξίζει.

Τώρα κάποιοι ονειρευτείτε αγώνες,οδοφράγματα και αναθέματα,ίσως αυτό να είναι το ταλέντο σας. Ο καθένας εκεί που μπορεί.

ortho 05-12-2012 14:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από clear ( 805701)
''Δυστυχώς'' και εγώ υπάλληλος είμαι. Φροντίζω όμως, να κάνω την δουλειά μου τόσο καλά, όσο δεν μπορεί κανείς άλλος.
Έχω αναγκάσει το ''αφεντικό'' μου να μην μπορεί να έχει τα ίδια κέρδη χωρίς εμένα. Τον έχω αναγκάσει να με κρατήσει και να με προστατέψει από την κρίση και να μου μου δίνει λόγο για την πορεία της εταιρείας. Όλα αυτά τα έκανα με εργασία, σπουδές και 14ώρα καθημερινής δουλειάς. Δεν χρειάστηκε ποτέ να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι, να συσπειρωθώ με κανένα κομματόσκυλο και να ενωθώ με κανέναν ''αδύναμο και φτωχό'' για να πάρω αυτό που μου αξίζει.

Τώρα κάποιοι ονειρευτείτε αγώνες,οδοφράγματα και αναθέματα,ίσως αυτό να είναι το ταλέντο σας. Ο καθένας εκεί που μπορεί.

Αν δεν είχες βάλει τη τελευταία φράση θα είχες γράψει ένα πάρα πολύ καλό σχόλιο!

bil69 05-12-2012 14:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 805859)
Αν δεν είχες βάλει τη τελευταία φράση θα είχες γράψει ένα πάρα πολύ καλό σχόλιο!

Και όμως. Για ξανασκέψουτο.Αυτό τα λέει όλα για τους δήθεν:ye33:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:25.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!