GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   GS Forum - Road & Enduro Training (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=72)
-   -   GS Forum Road Training - Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 - Πίστα Μεγάρων !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=39727)

saitman 12-05-2013 11:16

Απάντηση: GS Forum Road Training - Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 - Πίστα Μεγάρων !!!

μπραβο στο forum!!μακαρι να μπορουσα να ερθω!!

asotosios 13-05-2013 10:26

Καλημερα και Καλη εβδομαδα και απο εδω...

Εγινε η Καταθεση στην Eurobank (οποτε λογικα θα το δει ο Νικος αμεσα)

Παμε για βρουμ Βρουμ...!!!:):D

teo71 14-05-2013 10:55

Αισθανομαι την ανάγκη να πω 2 πράγματα για τα μαθήματα μοτοσικλέτας από προσωπική εμπειρία..

Οταν ήμουν τελείως άσχετος και έκανα το 1ο ασφάλτινο μάθημα, αισθάνθηκα ότι ανακάλυψα έναν καινούριο κόσμο.. Ο τρόπος που καθόμουν στη μηχανή, το πως έβαζα το σώμα μου στις στροφές, το που κοίταζα, όλα άλλαξαν και διαπίστωσα ότι όλα γινόντουσαν πιο απλά και πιο εύκολα..

Στο 1ο χωμάτινο μάθημα, δεν πίστευα ότι εγω πήγαινα έτσι την μηχανή στο χώμα, και στο τέλος της ημέρας είχα ζωγραφισμένο στο πρόσωπο μου ένα ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας..

Εκτοτε έκανα πολλά χωμάτινα και ασφάλτινα μαθήματα, και πάντοτε είχα, τελειώνοντας η μέρα, την αίσθηση ότι έμαθα κάτι επιπλέον, ότι έγινα καλύτερος οδηγός και ότι τα χρήματα μου δεν πήγαν χαμένα..

Ετσι πάντα προτρέπω με πάθος, φίλους και γνωστούς, όποτε πετυχαίνουν μαθήματα οδήγησης και μπορούν, να μην τα χάνουν..

Είπα να κάνω το ίδιο και τώρα, σε όλους εσάς, που ίσως να έχετε αναστολές και ενδοιασμούς για το αν θα συμμετάσχετε ή όχι στο συγκεκριμένο μάθημα..

Κάντε το...

Θα γίνεται καλύτεροι οδηγοί, θα αισθανθείτε ότι τα λεφτά σας πιάσανε τόπο.... Και κυρίως....

Θα το διασκεδάσετε...

Τα λέμε στα Μέγαρα...;)

Arkas 14-05-2013 11:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Thanos67 ( 890759)
Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση,

Παρακαλώ όπως υπολογίσετε και τη δικιά μου συμμετοχή.

Ευχαριστώ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από moby_gr ( 892101)
Κατάθεση οκ,

ευχαριστούμε :ye02:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από todor ( 892525)
κατάθεση απευθείας στην τράπεζα και από εμένα :ha16::ha16::ha16:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giamil ( 892536)
Καταθεση οκ κ απο μενα στην Alpha!

:ye02:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Thomas Ptwmas ( 893015)
Καταθεση ΟΚ σε Alpha Bank απο εμε!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 894115)
Καλημερα και Καλη εβδομαδα και απο εδω...

Εγινε η Καταθεση στην Eurobank (οποτε λογικα θα το δει ο Νικος αμεσα)

Παμε για βρουμ Βρουμ...!!!:):D

Καταθέσεις ok παιδιά !

asotosios 14-05-2013 15:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 894669)

Οταν ήμουν τελείως άσχετος και έκανα το 1ο ασφάλτινο μάθημα, αισθάνθηκα ότι ανακάλυψα έναν καινούριο κόσμο... Ο τρόπος που καθόμουν στη μηχανή, το πως έβαζα το σώμα μου στις στροφές, το που κοίταζα, όλα άλλαξαν και διαπίστωσα ότι όλα γινόντουσαν πιο απλά και πιο εύκολα..

Θα το διασκεδάσετε...

Τα λέμε στα Μέγαρα...;)

Τα ειπες ολα...ακριβως αυτα που θελω να μαθω...απο αυτη την ημερα στα μεγαρα...:re28:

για αυτο ενα ακομα μεγαλο μπραβο για τους διοργανωτες τοσο για την ολη διοργανωση αλλα και για το απιστευτα χαμηλο κοστος συμμετοχης σε μια τετοια διοργανωση...:re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25:

todor 14-05-2013 18:10

Απόσπασμα:

Οταν ήμουν τελείως άσχετος και έκανα το 1ο ασφάλτινο μάθημα, αισθάνθηκα ότι ανακάλυψα έναν καινούριο κόσμο.. Ο τρόπος που καθόμουν στη μηχανή, το πως έβαζα το σώμα μου στις στροφές, το που κοίταζα, όλα άλλαξαν και διαπίστωσα ότι όλα γινόντουσαν πιο απλά και πιο εύκολα..

κι εγώ σ'αυτό ελπίζω καθότι με εμπειρία λιγότερη από χρόνο και κατοχή μεγάλης μηχανής ούτε εξάμηνο...ευελπιστώ να μάθω να το κάνω σωστά!!!είμαι σίγουρος ότι το χαμόγελο που έχω απλά ανεβαίνοτνας στην μηχανή θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο όταν θα ξέρω πως το κάνω καλύτερα και πιο σωστά... :ye33:

stelth1 14-05-2013 22:19

Απόσπασμα:

Αισθανομαι την ανάγκη να πω 2 πράγματα για τα μαθήματα μοτοσικλέτας από προσωπική εμπειρία..

Στο 1ο χωμάτινο μάθημα, δεν πίστευα ότι εγω πήγαινα έτσι την μηχανή στο χώμα, και στο τέλος της ημέρας είχα ζωγραφισμένο στο πρόσωπο μου ένα ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας..

Εκτοτε έκανα πολλά χωμάτινα και ασφάλτινα μαθήματα, και πάντοτε είχα, τελειώνοντας η μέρα, την αίσθηση ότι έμαθα κάτι επιπλέον, ότι έγινα καλύτερος οδηγός και ότι τα χρήματα μου δεν πήγαν χαμένα..

Ετσι πάντα προτρέπω με πάθος, φίλους και γνωστούς, όποτε πετυχαίνουν μαθήματα οδήγησης και μπορούν, να μην τα χάνουν..

Είπα να κάνω το ίδιο και τώρα, σε όλους εσάς, που ίσως να έχετε αναστολές και ενδοιασμούς για το αν θα συμμετάσχετε ή όχι στο συγκεκριμένο μάθημα..

Κάντε το...

Θα γίνεται καλύτεροι οδηγοί, θα αισθανθείτε ότι τα λεφτά σας πιάσανε τόπο.... Και κυρίως....

Θα το διασκεδάσετε...

Τα λέμε στα Μέγαρα...;)

Πολυ σωστα ,οσες φορες μπηκα στην συγκεκριμενη πιστα κ ηταν αρκετες ,παντα εβγαινα με ενα πλατυ χαμογελο!Θα γνωρησετε την αγαπημενη σας καλυτερα στα ορια ,μα πανω απο ολα διασκεδαστε το κ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟ !!!

frits 14-05-2013 23:35

Απόσπασμα:

Θα το διασκεδάσετε...

Τα λέμε στα Μέγαρα...;)

Τώρα μου το έκανες ακόμα πιο δύσκολο....:cr13:.

Επαγγελματικές υποχρεώσεις θα με κρατήσουν μακριά από το training.:hmmm:

Καλό μάθημα σε όλους, πολλά μπράβο σε όσους έτρεξαν και θα τρέξουν για την διοργάνωση.

konnstas 15-05-2013 15:31

λυπαμαι πολυ αλλα δεν θα μπορεσω να διασκεδασω και να μαθω μαζι σας.
ελπιζω την αλλη φωρα να ειμαι ποιο τυχερος με της ημερομηνιες.
να περασεται καλα και ναγυνεται καλυτεροι!!!!!!!!!!!:cr13:

FILOKALI 15-05-2013 17:20

Δημήτρη είμαι μέσα, έβαλα τα χρήματα στην ΑΛΦΑ .
Αν και πτυχιούχος, εχω ξανακάνει, θέλω να το επαναλάβω , για να διορθώνω τα λάθη μου, εν όψει βεβαίως του μεγάλου μας προσεχούς ταξιδιού και όχι μόνο.
Ευχαριστώ

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:02.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!