GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ταξίδια στο εξωτερικό (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Στο Magadan, μεσω ...Μογγολιας ! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=41749)

nkavoura1970 30-06-2013 12:37

Απάντηση: Στο Magadan, μεσω ...Μογγολιας !

Τερμα η μπαταρια λεει το μαραφετι. Τα ξαναλεμε με την πρωτη ευκαιρια.

siraxanz 30-06-2013 12:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nkavoura1970 ( 916606)
Εκει ειναι που σας ζηλευω. Πας στην αντιπροσωπεια της βμω στην πρωτευουσα, βαζουν το μηχανακι στον "εγκεφαλο", παραγγελνουν απο το μοναχο τα απαραιτητα και σε τρεις μερες συνεχιζεις. Ψυχραιμια μονο χρειαζεται και μια καλη πιστωτικη καρτα. Ακομα και η αισθηση την οποια κουβαλαω εδω και χρονια "ελα μωρε, οπου χαλασει το φρεεγουιντ το παραταω και φευγω" ουτοπια ειναι. Η ρωσικη ντεκλαρατσια καταγραφεται ηλεκτρονικα πλεον (βγαινει ενα αυτοκολλητο, σαν μπαρ κοουντ ενα πραγμα) και νομιζω δεν θα ειναι ευκολο να βγεις απο τη χωρα χωρις το οχημα για το οποιο εκανες τη δηλωση της προσωρινης εισοδου.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nkavoura1970 ( 916608)
Αλλα και στη μογγολια ηταν αναλυτικη η διαδικασια δηλωσης της μοτοσυκλετας (με αριθμο πλαισιου και στις δυο χωρες) και μαλιστα το χαρτι που μου δωσανε ειχε δεκαημερη διαρκεια (και μου το τονισαν ιδιαιτερα) αν και η βιζα μου ηταν μηνιαια. Βεβαια πριν απο χρονια στη ρωσια ειχα χασει (!!!!!) τη ντεκλαρατσια. Τακτοποιηθηκε το θεμα στα ρωσο-ουκρανικα συνορα με 30 δολλαρια. Τωρα τι να σας πω, μια δοκιμη θα σας πεισει... Ασχετο: το αλλο χαρτι που σου δινουν οι ρωσοι η εμιγκρατσια εμαθα φετος οτι ειναι πολυ σπουδαιοτερο.

Πολύ ζουμερές πληροφορίες....

Με βαθειά νοήματα :D

Αχ ρε Νικόλα..... μας έχεις στείλει άπατους...:re25::ye32::ye30::ye02:

siraxanz 30-06-2013 12:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nkavoura1970 ( 916609)
Τερμα η μπαταρια λεει το μαραφετι. Τα ξαναλεμε με την πρωτη ευκαιρια.

Μακάρι!:)

italos 30-06-2013 13:14

πω ρε φιλε!!! τι μας εκανες κυριακατικα!!!!

nikos-x 30-06-2013 13:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nkavoura1970 ( 916584)
Δεν ειχα σκοπο να το κανω ο κυριος γιωργος με το τζι ες 1200 απο την κοζανη με επεισε...

Εκείνος ο τρανός που έχει μια βαλίτσα;
Γιώργη, να 'σαι καλά που έφερες τέτοια "αναστάτωση" στις οθόνες των υπολογιστών μας.
Κι εγώ, σαν "ευχαριστώ", τη Δευτέρα θα σου στείλω το σφυχτηράκι του Πέτρου. :p
Νικόλα καλούς δρόμους και περιμένουμε το πλούσιο φωτογραφικό σου υλικό από τα ταξίδια σου σε πολλές από τις μεριές αυτού του πλανήτη, όχι τόσο για τις εικόνες, αλλά περισσότερο για να απολαύσουμε τον τρόπο γραφής σου. :re25:

bmwgogagis 30-06-2013 14:13

Νίκο σε περιμένουμε με λαχτάρα να μας πεις εντυπώσεις από κοντά και να δούμε τις ατέλειωτες φωτογραφίες που μας δείχνεις κάθε φορά
Μεγαλε!!!!!!!

Sent by george via Tapatalk

panagiotis.farmer 30-06-2013 15:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nkavoura1970 ( 916594)
Σαν πολυ ανετος, πολυ κουλ να ακουγομαι και δεν μου παει. Καιρος να συστηθω λοιπον σημερα δευτερη μερα στην παρεα. Για να μην καλλιεργειται καμια εικονα κιβδηλη για την παρτη μου δυο λογια μονο να πω. Εντουρας της πλακας ειμαι, ωραια με 23 χρονια εμπειρια, απο τα χρονια του εναλλακτικου. Ενα ντι αρ 350 αρ ειναι το καλο μου το μηχανακι (το κυριακατικο) με το οποιο εχω τρεξει απειρους αγωνες. Τερματιζω (σχεδον) παντα τελευταιος με μπολικο καπελο αλλα παντα μεσα στο χρονο.

Μια παρενθεση.....απο που εχεις παρει το DR??
Καλη συνεχεια!!

visavisk 01-07-2013 01:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από bmwgogagis ( 916634)
Νίκο σε περιμένουμε με λαχτάρα να μας πεις εντυπώσεις από κοντά και να δούμε τις ατέλειωτες φωτογραφίες που μας δείχνεις κάθε φορά
Μεγαλε!!!!!!!

Sent by george via Tapatalk

Γιωργο Ενοειτε οτι όταν έρθει ο Νικος με το καλο βαζω τους καφεδες και οτι αλλο θέλετε για να ακούσουμε ολοι μαζι για το ταξίδι.

nordkapp 01-07-2013 03:43

Kαλη συνεχεια Νικο:re25:

mAthosalas 01-07-2013 04:00

Ταξιδαρα!Καλη συνεχεια...:re25:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:32.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!