GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χωμάτινες εξορμήσεις (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Σαββατο 23/1 στο δρομο με τις λασπες Part II (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=8869)

wet & dirty 24-01-2010 22:58

Απάντηση: Σαββατο 23/1 στο δρομο με τις λασπες Part II

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Mits70 ( 118919)
Εισαι πολυ ευγενικο παιδι Danny. Εγω θα ελεγα οτι λεει @&$&@$&?. Αντε με εκανες να πω βρωμικες λεξεις.:sm7:

βασικα να σας πω τι μου αρεσει στην ολη φαση????οτι απο την πρωτη βολτα που σκαει καποιος στην παρεα αμεσως μπαινει στην λογικη της ομαδας σε μεγαλο βαθμο!!!!Μιτσαρα να εισαι καλα φιλε σε περιμενω στην επομενη με το κατσικακι σου ετοιμο για μαχη!!!!

Mits70 24-01-2010 23:02

Εσο ετοιμος λεμεεεεε

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 24-01-2010 23:07

Τέλεια τα βιντεάκια ...

Τα "χάζεψα" 2 φορές .....http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif

Οι λήψεις μου θύμησαν κάτι σε ....... WRC ....:D

danaos 25-01-2010 00:07

THANKS Νικολα για τα καλα σου λογια!!!

danaos 25-01-2010 00:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty ( 118921)
βασικα να σας πω τι μου αρεσει στην ολη φαση????οτι απο την πρωτη βολτα που σκαει καποιος στην παρεα αμεσως μπαινει στην λογικη της ομαδας σε μεγαλο βαθμο!!!!Μιτσαρα να εισαι καλα φιλε σε περιμενω στην επομενη με το κατσικακι σου ετοιμο για μαχη!!!!

Φιλε ετσι ειναι το βουνο για να επιβιώσεις θελει ομαδικο πνευμα και να σκεφτεσε πολυ τον αλλον!!

Δεν εχει καμια σχεση με το ταξιδι στην ασφαλτο χωρις φυσικα να θελω μιώσω τα ασφαλτινα ταξιδια καθολου. Προς θεου.

wet & dirty 25-01-2010 00:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από danaos ( 118951)
Φιλε ετσι ειναι το βουνο για να επιβιώσεις θελει ομαδικο πνευμα και να σκεφτεσε πολυ τον αλλον!!

Δεν εχει καμια σχεση με το ταξιδι στην ασφαλτο χωρις φυσικα να θελω μιώσω τα ασφαλτινα ταξιδια καθολου. Προς θεου.

βασικα φιλε το βουνο θελει 3 πραγματα...ομαδικο πνευμα οπως ειπες πειθαρχια και παιδία!!!!και αυτο που
μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενα ατομο που δεν γνωριζαμε απο την πρωτη βολτα εχει ενταχθει στην ομαδα απο μονος του!!!υπαρχει χημεια σου λεω!!!!;);)

danaos 25-01-2010 00:22

Πολυ σωστα ο Δημητρης εχει δειξει "χαρακτηρα" οταν ταξιδευαμε παρεα πριν καιρο...ειμαι πολυ χαρουμενος που ξανα βρεθηκαμε

Mits70 25-01-2010 00:36

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Η χημεια οντος υπαρχει γιατι ολοι βαζουμε το καλο της παρεας. Δεν μπορω να πω οτι δεν προβληματιστικα για το να αποφασισω να μπω στην βολτα και αυτο γιατι το επιπεδο και των δυο σας οδηγικα ειναι πολυ υψηλο. Παρ' oλα αυτα με κανατε να νιωσω σαν να ειχαμε παει μαζι παρα πολλες βολτες με την απλοτητα σας και το χιουμορ σας και το ομαδικο πνευμα σας. Για αλλη μια φορα να σας ευχαριστησω:hmmm:

danaos 25-01-2010 00:42

Δημητρη να εισαι καλα ευχαριστουμε πολυ.
Δεν παμε για αγωνες φιλε.
Παμε για την παρεα.
Αυτο που μετραει ειναι να απολαύσεις την διαδρομη τις ομορφιες του βουνου την "περιπετεια" με ανθρωπους που στην δυσκολη στιγμη θα ειναι διπλα σου.

wet & dirty 25-01-2010 00:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από danaos ( 118958)
Δημητρη να εισαι καλα ευχαριστουμε πολυ.
Δεν παμε για αγωνες φιλε.
Παμε για την παρεα.
Αυτο που μετραει ειναι να απολαύσεις την διαδρομη τις ομορφιες του βουνου την "περιπετεια" με ανθρωπους που στην δυσκολη στιγμη θα ειναι διπλα σου.

ετσι ακριβως!!!!:sm8::sm8:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:21.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!