GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ταξίδια στο εξωτερικό (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12060)

aeriko 13-07-2010 18:19

Απάντηση: Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 184289)
Υπάρχουν διαφορές που θέλουν ανάλυση όμως...

Jefe

Τις όποιες διαφορές θεωρώ ότι τις γνωρίζω, σπουδαγμένος γαρ προς στα μέρη αυτά. Μα πιο πολύ φίλε μου μιλάω για την φύση, τις πόλεις και τον σεβασμό που έδειξαν οι χώρες αυτές απέναντί τους.

skippybi 13-07-2010 20:46

καλό ταξίδι παίδες(για το επόμενο) και αναμένουμε πάλι ανταπόκριση...:sm7::sm7:

Jefe 13-07-2010 22:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 184350)
Τις όποιες διαφορές θεωρώ ότι τις γνωρίζω, σπουδαγμένος γαρ προς στα μέρη αυτά. Μα πιο πολύ φίλε μου μιλάω για την φύση, τις πόλεις και τον σεβασμό που έδειξαν οι χώρες αυτές απέναντί τους.

Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε μου! Οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης, έχουν σεβαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την φύση, όπως τις πόλεις κ χωριά που ζούν. Σε αντίθεση με εμάς, που δεν σεβόμαστε....σχεδόν τίποτα! Όχι όλοι όμως. Υπάρχουν κ κάποιοι που αντιστέκονται, αλλά δυστυχώς τους αφανίζει η λαίλαπα των ασεβών...

Jefe

saitman 13-07-2010 22:20

καλως ηρθατε Θαναση και Βανα!καλη ξεκουραση!

Jefe 13-07-2010 22:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 184426)
καλως ηρθατε Θαναση και Βανα!καλη ξεκουραση!

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Που ξεκούραση όμως? Ακόμα κ η μοτό, μου πήρε 3,5 ώρες μέχρι να την συνεφέρω λίγο από την βρωμιά που είχε! Μου έχουν μείνει κάτι πίσσες ακόμη, κ ο κινητήρας θέλει λίγο ακόμη ξεβρώμισμα. Άς μην μιλήσω για δουλειές που πρέπει να τις φέρουμε στα ίσα τους μετά από 25 ημέρες ταξίδι...

Jefe

gsmaniac 13-07-2010 23:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 184452)
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Που ξεκούραση όμως? Ακόμα κ η μοτό, μου πήρε 3,5 ώρες μέχρι να την συνεφέρω λίγο από την βρωμιά που είχε! Μου έχουν μείνει κάτι πίσσες ακόμη, κ ο κινητήρας θέλει λίγο ακόμη ξεβρώμισμα. Άς μην μιλήσω για δουλειές που πρέπει να τις φέρουμε στα ίσα τους μετά από 25 ημέρες ταξίδι...

Jefe

σιγα μη σας λυπηθουμε κιολας......που λειψατε 25 ημερες:cool::cool::cool::D

Jefe 14-07-2010 01:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 184458)
σιγα μη σας λυπηθουμε κιολας......που λειψατε 25 ημερες:cool::cool::cool::D

:sm7::sm7::sm7:

Jefe

pkar 14-07-2010 10:08

Καλώς ορίσατε γεμάτοι εμπειρίες...
Σας ζηλεύω όσο δεν φαντάζεστε !!!!
:sm8:

GEO_K 14-07-2010 10:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 184452)

Jefe

χαλαλι Θανο!!!! με το καλο και το επομενο!!!!

teo71 14-07-2010 10:24

Καλώς Ωρίσατε..

Πάντα τέτοια...

morfeas 14-07-2010 10:45

Καλώς ώρίσατε παίδες , καταπληκτικό ταξίδι , καταπληκτική περιγραφη!
Πάντα όρθιοι και ταξιδιάριδες!:sm4:

Jefe 14-07-2010 10:47

Αγαπητοί συνφορουμίτες, το Σάββατο (10/7), αφήσαμε την Λιουμπλιάνα, κ βγήκαμε στον δρόμο γιά Ανκόνα, για να μπούμε στο πλοίο. Είχαμε 590 km μπροστά μας. Έπρεπε στις 15:00 να έχουμε φτάσει στον προορισμό μας.
Πρωί-πρωί, λοιπόν ξεκινήσαμε...

http://a.imageshack.us/img12/1820/dsc03252kp.jpg

Με το που βγήκαμε στον αυτοκινητόδρομο, βρήκαμε το απίστευτο μποτιλιάρισμα! Είχαν βγεί κ οι Σλοβένοι στον δρόμο για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους ή γιά να πάνε για μπάνιο πρός το Πιράν ή την Ίζολα, δύο φανταστικούς κολπίσκους στην Αδριατική, τους οποίους έχω επισκεφτεί στο παρελθόν. Η ακτογραμμή της Σλοβενίας στην Αδριατική είναι περιορισμένη σε πολύ λίγα χιλιόμετρα, ίσως κοντά στα 15 με 20.

http://a.imageshack.us/img375/1643/dsc03257z.jpg

Αφού φάγαμε την κίνηση στο κεφάλι, κ αφού άρχισα να αγχώνομαι για το άν θα φτάσουμε έγκαιρα στον προορισμό μας, μπήκαμε Ιταλία...

http://a.imageshack.us/img19/4321/dsc03261fo.jpg

Στα Ιταλικά διόδια είδαμε ουρά χιλιομέτρων στο αντίθετο ρεύμα προς Σλοβενία....

http://a.imageshack.us/img195/415/dsc03275vv.jpg

Η απαραίτητη στάση σε Autogrill για τον espresso μας....

http://a.imageshack.us/img31/590/dsc03291ub.jpg

Η μοτό κατάφορτη.....

http://a.imageshack.us/img339/8554/dsc03290f.jpg

Μετά από κοπιαστικό ταξίδι, λόγω της τρομερής κίνησης στους Ιταλικούς αυτοκινητόδρομους, φτάσαμε στην ώρα μας στην Ανκόνα...

http://a.imageshack.us/img687/8660/dsc03299j.jpg

Η Ανκόνα έχει τις δικές της ομορφιές, αλλά πάντα την προσπερνάμε βιαστικοί. Είτε όταν αποβιβαζόμαστε από το πλοίο, για να φύγουμε πρός τον προορισμό μας, είτε όταν τρέχουμε να προλάβουμε να επιβιβαστούμε στο πλοίο....

http://a.imageshack.us/img202/7648/dsc03318p.jpg

Στο λιμάνι, κ ενώ περίμενα να επιβιβαστώ, γνώρισα τον Μάριο, έναν Ιταλό με μια 1200GS, ο οποίος πήγαινε για διακοπές στην Νάξο με την σύζυγό του. Πρίν λίγες μέρες, είχε μόλις γυρίσει από ένα ταξίδι δύο μηνών από Ιταλία στην Ν. Αφρική! Ταξίδεψε με ένα Transalp, μαζί με άλλες εννέα μοτό, κ το ταξίδι καλύφθηκε από σπόνσορες....

http://a.imageshack.us/img685/3766/dsc03335w.jpg

Οι γείτονες Τούρκοι, είχαν κατακλύσει όλους τους κοινόχρηστους χώρους στο πλοίο (δεν είχαν καμπίνα) κ η κατάσταση δεν ήταν ευχάριστη... το πλοίο άργησε να τελειώσει την φόρτωση με αποτέλεσμα να καταπλεύσει αργά στην Ηγουμενίτσα κ ώς συνέπεια θα αργούσε να καταπλεύσει κ στην Πάτρα. Έτσι κατεβήκαμε Ηγουμενίτσα, πήραμε την Εγνατία οδό....

http://a.imageshack.us/img130/4038/dsc03337o.jpg

κ ταξιδέψαμε μέχρι το Ρίον με την μοτό.... την ακούραστη...

http://a.imageshack.us/img704/686/dsc03344dj.jpg

Jefe

sakis7 14-07-2010 11:41

ένα απο τα καλύτερα ταξίδια που έχω δει και ακούσει μέχρι στιγμής.. να είστε καλά και να οργανώσετε το συντομότερο δυνατό το επόμενο!
ευχαριστούμε για τις υπέροχες εικόνες που μοιραστήκατε μαζι μας..
καλή συνέχεια σε ο,τι κάνετε..

Υ.Σ. περιττό να πω οτι έχω σκάσει απο τη ζήλια..(με την καλή έννοια):D

alexat 14-07-2010 14:19

Μπράβο παιδιά. Και για το ταξίδι και για το φωτο - ρεπορτάζ.
:sm5:

manousos 14-07-2010 17:50

καλως ηρθατε και στο επομενο με καλο.;);)

oneafter909 14-07-2010 22:45

Να περάσετε τέλεια!!! και να σκέφτεστε και όλους εμάς που θέλαμε να είμαστε μαζί σας αλλά δεν μπορούμε..

Syvaris 14-07-2010 23:33

και ναι φίλοι μας και νοητοί μας συνταξιδευτές φτάσαμε στο τέλος αλλά..

Σα βγεις στην πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι ναναι μακρύς ο δρόμος
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις
....
Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
καλύτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει.
...
Κι αν πτωχική τη βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.
Ετσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν. (Καβάφης)

Να κλείσω και γω έτσι, να ευχαριστήσω και γω εσάς για την υποστήριξη, να υποσχεθώ νέες περιπέτειες σύντομα, αλλά να ευχαριστήσω κυρίως τον οδηγό μου Jefe για την "όλο και πιο απλόχωρη παλαίστρα" που λέει και ο Καζαντζάκης.

Syvaris;)

Dionisis 14-07-2010 23:53

πολυ ωραιο ταξιδι φιλαρακι μαζι σου ταξιδεψα και εγω αντε και στο επομενο σου ευχομαι τα καλυτερα.....

gsmaniac 15-07-2010 12:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Syvaris ( 184866)

....
...

Να κλείσω και γω έτσι, να ευχαριστήσω και γω εσάς για την υποστήριξη, να υποσχεθώ νέες περιπέτειες σύντομα, αλλά να ευχαριστήσω κυρίως τον οδηγό μου Jefe για την "όλο και πιο απλόχωρη παλαίστρα" που λέει και ο Καζαντζάκης.

Syvaris;)

να τον χαιρεσαι και να τον προσεχεις.....;)
γιατι η γυναικα απο 2 πραγματα ξεχωριζει....το 1 ειναι οτι προσεχει τον αντρα της:D:D

GEO_K 15-07-2010 12:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 185043)
να τον χαιρεσαι και να τον προσεχεις.....;)
γιατι η γυναικα απο 2 πραγματα ξεχωριζει....το 1 ειναι οτι προσεχει τον αντρα της:D:D

:sm7::sm7::sm7:

DoctorAbo 15-07-2010 20:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Syvaris ( 184866)

....
...

Syvaris;)

Σας γνώρισα μέσα από αυτό το ταξίδι. Ξεκινώντας σας ευχήθηκα Vaya con Dios και τώρα που επιστρέψατε καλά και γεμάτοι με εμπειρίες σας εύχομαι ... Να είστε γεροί και όντως, τα πιο όμορφα ταξίδια να είναι μπροστά.

Σας ευχαριστώ που με ταξιδέψατε . :sm8:

Wicked_GS 16-07-2010 18:40

Μπραβο σας παιδια!!!! Ελπιζω να αποκομισατε τις καλυτερες εμπειριες!!!
Το βασικοτερο ειναι οτι πηγατε και ηρθατε υγιεις!!! .........................
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!

Jefe 16-07-2010 21:52

Αγαπητοί συνφορουμίτες, θα ήθελα σιγά-σιγά να μοιραστώ κάποιες εικόνες που έχω στο μυαλό μου από το ταξίδι, κ επίσης κάποια πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Ένα απ' αυτά ήταν τα ποδήλατα.Δεν αναφέρομαι όμως στην "παλιοσυνήθεια" των Βορειοευρωπαίων να κυκλοφορούν με τα ποδήλατα τους μέσα στις πόλεις τους....:D Αναφέρομαι στους ποδηλάτες που έβλεπα πρός το Βόρειο Ακρωτήρι. Τους έβλεπα με φορτωμένα τα ποδήλατά τους, άντρες ή ζευγάρια σε δρόμους δύσκολους, ανηφοριές κ κατηφοριές, με βροχή κ να φοράνε αδιάβροχα κ να ποδηλατούν.... Σε ορισμένες περιπτώσεις να φυσά δυνατός αέρας, κ να τους βλέπεις να συνεχίζουν... Επίσης να τους βλέπεις μέσα στα τούννελ... Είδα ποδηλάτες με ποδήλατα στύλ "κάθομαι σε πολυθρόνα κ ποδηλατώ", κ να πηγαίνουν... Τους είδα στην Νορβηγία κ στην Φινλανδία. Όλοι αυτοί είχαν σαν στόχο το Βόρειο Ακρωτήρι!

Jefe

panGS 17-07-2010 01:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 185818)
Αγαπητοί συνφορουμίτες, θα ήθελα σιγά-σιγά να μοιραστώ κάποιες εικόνες που έχω στο μυαλό μου από το ταξίδι, κ επίσης κάποια πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Ένα απ' αυτά ήταν τα ποδήλατα.Δεν αναφέρομαι όμως στην "παλιοσυνήθεια" των Βορειοευρωπαίων να κυκλοφορούν με τα ποδήλατα τους μέσα στις πόλεις τους....:D Αναφέρομαι στους ποδηλάτες που έβλεπα πρός το Βόρειο Ακρωτήρι. Τους έβλεπα με φορτωμένα τα ποδήλατά τους, άντρες ή ζευγάρια σε δρόμους δύσκολους, ανηφοριές κ κατηφοριές, με βροχή κ να φοράνε αδιάβροχα κ να ποδηλατούν.... Σε ορισμένες περιπτώσεις να φυσά δυνατός αέρας, κ να τους βλέπεις να συνεχίζουν... Επίσης να τους βλέπεις μέσα στα τούννελ... Είδα ποδηλάτες με ποδήλατα στύλ "κάθομαι σε πολυθρόνα κ ποδηλατώ", κ να πηγαίνουν... Τους είδα στην Νορβηγία κ στην Φινλανδία. Όλοι αυτοί είχαν σαν στόχο το Βόρειο Ακρωτήρι!

Jefe

Την ίδια εντύπωση είχε κάνει και σε μας...
Μιλάμε πως είναι πάρα πολλοί...

Jefe 17-07-2010 01:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από panGS ( 185856)
Την ίδια εντύπωση είχε κάνει και σε μας...
Μιλάμε πως είναι πάρα πολλοί...

Ήταν απίστευτο το θέαμα! Αλλά κι αυτοί ήθελαν να κατακτήσουν κάτι με όλο αυτόν τον αγώνα τους! Ήρωες!

Jefe

Jefe 19-07-2010 11:00

Φίλοι μου, καλημέρα κ καλή εβδομάδα! Θα ήθελα να προσθέσω δύο προβληματάκια που αντιμετώπισε η Βάνα από θέμα εξοπλισμού αναβάτη. Το ένα ήταν η ζελατίνα του κράνους της ( BMW System-5 ), η οποία άρχισε να.... ξεφλουδίζει κ να δυσκολεύει την ορατότητά της! Την ζελατίνα την αντικατέστησε στην αντιπροσωπεία της BMW στο Ελσίνκι όπου άλλαξα λάδια πρός 60€. Το δεύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε από τις μπότες που αγόρασε ( REV'IT Cosmo) πρίν το ταξίδι, για να είναι αδιάβροχες. Mετά από μια καλή βροχόπτωση στο Ακρωτήρι, έμπασε νερά η δεξιά της μπότα, κ κοκκάλωσε η κακομοίρα λόγω ότι την συγκεκριμένη μέρα είχε 3 βαθμούς Κελσίου! Με την επιστροφή μας στην Ελλάδα, απευθυνθήκαμε στην εταιρεία, τις επιστρέψαμε, κ περιμένουμε να τις αντικαταστήσουν.

Jefe

gsmaniac 19-07-2010 16:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 186657)
Φίλοι μου, καλημέρα κ καλή εβδομάδα! Θα ήθελα να προσθέσω δύο προβληματάκια που αντιμετώπισε η Βάνα από θέμα εξοπλισμού αναβάτη. Το ένα ήταν η ζελατίνα του κράνους της ( BMW System-5 ), η οποία άρχισε να.... ξεφλουδίζει κ να δυσκολεύει την ορατότητά της! Την ζελατίνα την αντικατέστησε στην αντιπροσωπεία της BMW στο Ελσίνκι όπου άλλαξα λάδια πρός 60€. Το δεύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε από τις μπότες που αγόρασε ( REV'IT Cosmo) πρίν το ταξίδι, για να είναι αδιάβροχες. Mετά από μια καλή βροχόπτωση στο Ακρωτήρι, έμπασε νερά η δεξιά της μπότα, κ κοκκάλωσε η κακομοίρα λόγω ότι την συγκεκριμένη μέρα είχε 3 βαθμούς Κελσίου! Με την επιστροφή μας στην Ελλάδα, απευθυνθήκαμε στην εταιρεία, τις επιστρέψαμε, κ περιμένουμε να τις αντικαταστήσουν.

Jefe

η ζελατινα,ξεφλουδισε απο την μεσα πλευρα;;;;
αν ναι,μαλλον ειχε πλυθει με καποιο δυνατο υγρο για τζαμια;;;;

Jefe 19-07-2010 18:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 186764)
η ζελατινα,ξεφλουδισε απο την μεσα πλευρα;;;;

αν ναι,μαλλον ειχε πλυθει με καποιο δυνατο υγρο για τζαμια;;;;

Η ζελατίνα ξεφλούδισε μόνο από την μέσα πλευρά. Είχε πλυθεί μόνο με νερό κ ίσως 2-3 φορές με σαπουνάδα από υγρό πιάτων.

Jefe

Jefe 20-07-2010 09:56

Φίλοι μου καλημέρα! Μου έτυχε ένα περιστατικό κατά την διάρκεια της παραμονής μου στην Μπρατισλάβα που αξίζει να το αναφέρω. Στην επιστροφή μου στο ξενοδοχείο μετά από μια βόλτα στην πόλη, συνάντησα έναν Άγγλο έξω από το ξενοδοχείο, τον Adrian, με την μοτό του.

http://img838.imageshack.us/img838/9026/dsc03016.jpg

Αφού συστηθήκαμε, μου είπε πως κάνει ένα ταξίδι, που ξεκίνησε από το Cardiff της Αγγλίας, κάνει έναν γύρο στην Ευρώπη, κ καταλήγει πάλι στο Cardiff. Μου είπε ότι κάνει αυτό το ταξίδι πρός όφελος μικρών άρρωστων παιδιών. Ανεπάγγελτος, έχει χρόνια να δουλέψει, κάνει αυτό το ταξίδι χωρίς χορηγούς, χωρίς να έχει χρήματα, σταματάει σε ξενοδοχεία, βενζινάδικα, εστιατόρια, κ αφού τους εξηγεί τον λόγο του ταξιδιού του, ζητάει δωρεάν διαμονή, φαγητό ή βενζίνη. Μου είπε ότι στην πίσω βαλίτσα της μοτό είχε δώρα για τα μικρά παιδιά στα νοσοκομεία που επισκεπτόταν.... Μου επίσης ότι κατά την διαδρομή του, μπήκε στην Πράγα για μισή ώρα, έβγαλε φωτό κι έφυγε... Με άφησε με την απορία άν επισκέφτηκε κάποιο νοσοκομείο εκεί. Στην Μπρατισλάβα έφτασε αργά το απόγευμα κ θα έφευγε νωρίς-νωρίς το επόμενο πρωί. Επίσκεψη στο νοσοκομείο? Με ρωτούσε άν έχω επισκεφτεί την Κροατία (πράγμα που έχω κάνει), κ ήθελε να μάθει για κάποιες λίμνες που είναι σε διαφορετικά επίπεδα για να τις επισκεφτεί... Μου έδωσε κ την κάρτα που έχει τυπώσει γι'αυτό το ταξίδι, η οποία έχει κ την ιστοσελίδα του www.charityride.eu .
Μου φάνηκε πολύ μούφα η όλη ιστορία βρέ παιδιά....

Jefe

GEO_K 20-07-2010 10:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 187095)
Φίλοι μου καλημέρα! Μου έτυχε ένα περιστατικό κατά την διάρκεια της παραμονής μου στην Μπρατισλάβα που αξίζει να το αναφέρω. Στην επιστροφή μου στο ξενοδοχείο μετά από μια βόλτα στην πόλη, συνάντησα έναν Άγγλο έξω από το ξενοδοχείο, τον Adrian, με την μοτό του.

http://img838.imageshack.us/img838/9026/dsc03016.jpg

Αφού συστηθήκαμε, μου είπε πως κάνει ένα ταξίδι, που ξεκίνησε από το Cardiff της Αγγλίας, κάνει έναν γύρο στην Ευρώπη, κ καταλήγει πάλι στο Cardiff. Μου είπε ότι κάνει αυτό το ταξίδι πρός όφελος μικρών άρρωστων παιδιών. Ανεπάγγελτος, έχει χρόνια να δουλέψει, κάνει αυτό το ταξίδι χωρίς χορηγούς, χωρίς να έχει χρήματα, σταματάει σε ξενοδοχεία, βενζινάδικα, εστιατόρια, κ αφού τους εξηγεί τον λόγο του ταξιδιού του, ζητάει δωρεάν διαμονή, φαγητό ή βενζίνη. Μου είπε ότι στην πίσω βαλίτσα της μοτό είχε δώρα για τα μικρά παιδιά στα νοσοκομεία που επισκεπτόταν.... Μου επίσης ότι κατά την διαδρομή του, μπήκε στην Πράγα για μισή ώρα, έβγαλε φωτό κι έφυγε... Με άφησε με την απορία άν επισκέφτηκε κάποιο νοσοκομείο εκεί. Στην Μπρατισλάβα έφτασε αργά το απόγευμα κ θα έφευγε νωρίς-νωρίς το επόμενο πρωί. Επίσκεψη στο νοσοκομείο? Με ρωτούσε άν έχω επισκεφτεί την Κροατία (πράγμα που έχω κάνει), κ ήθελε να μάθει για κάποιες λίμνες που είναι σε διαφορετικά επίπεδα για να τις επισκεφτεί... Μου έδωσε κ την κάρτα που έχει τυπώσει γι'αυτό το ταξίδι, η οποία έχει κ την ιστοσελίδα του www.charityride.eu .
Μου φάνηκε πολύ μούφα η όλη ιστορία βρέ παιδιά....

Jefe

:hmmm::hmmm::hmmm:
τι αλλο θα ακουσουμε.....

vaskoukou 20-07-2010 10:07

Εμενα μου βρωμαει!!!

vincet 20-07-2010 10:08

βρε μηπως ηταν και Ελληνας ? :sm7::sm7:

vaskoukou 20-07-2010 10:09

Ηθελα να το πω αλλα φοβηθηκα μηπως με παραξηγησουν!!!

ntinopoulos 20-07-2010 10:28

θαναση δε πιστευω να σε <<δαγκωσε>>!!!:)

Jefe 20-07-2010 11:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 187109)
θαναση δε πιστευω να σε <<δαγκωσε>>!!!:)

Ούτε κατά διάννοια, δεν μου πέρασε από το μυαλό....

Jefe

Jefe 21-07-2010 21:41

Ένα πράγμα που μου έκανε άσχημη εντύπωση, ήταν ότι ενώ όλοι οι μοτοσυκλετιστές ( κ ήταν πάρα πολλοί ) χαιρετούσαν, οι χαρλεάδες, δεν κουνούσαν βλέφαρο.... Οδηγούσαν, σαν να μην έβλεπαν άλλες μοτό. Μπορώ να πώ ότι μου κακοφάνηκε! Όχι ότι με πήραν κ τα κλάματα, αλλά ήταν αυτό που είπα κ στην αρχή, ότι μου έκανε άσχημη εντύπωση!

Jefe

gemara 21-07-2010 22:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 187751)
Ένα πράγμα που μου έκανε άσχημη εντύπωση, ήταν ότι ενώ όλοι οι μοτοσυκλετιστές ( κ ήταν πάρα πολλοί ) χαιρετούσαν, οι χαρλεάδες, δεν κουνούσαν βλέφαρο.... Οδηγούσαν, σαν να μην έβλεπαν άλλες μοτό. Μπορώ να πώ ότι μου κακοφάνηκε! Όχι ότι με πήραν κ τα κλάματα, αλλά ήταν αυτό που είπα κ στην αρχή, ότι μου έκανε άσχημη εντύπωση!

Jefe

Διαπιστωμένο και από εμένα αυτό.

pantam 21-07-2010 23:49

Η εμπειρία που έχω να καταθέσω παντως είναι οτι στο πρώτο μου ταξίδι με την παλιά μου f650 στην Πάργα, σε όλο τον δρόμο με κοιτούσαν "καπως" οι "γρήγοροι" με τα fazer και οι "άνετοι" με τα varadero και τα GT. Εγώ πάντως ένιωθα μεγάλη χαρά που τους επαιζα τα φώτα και σήκωνα χέρι είτε ήταν στο απέναντι είτε στο δικό μου ρεύμα.
Μια παρέα με καμια 25αριά χάρλευ, που πέρασε απο το απέναντι ρεύμα με χαιρετήσαν όλοι. Ως και οι συνεπιβάτες.

skippybi 21-07-2010 23:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pantam ( 187777)
Η εμπειρία που έχω να καταθέσω παντως είναι οτι στο πρώτο μου ταξίδι με την παλιά μου f650 στην Πάργα, σε όλο τον δρόμο με κοιτούσαν "καπως" οι "γρήγοροι" με τα fazer και οι "άνετοι" με τα varadero και τα GT. Εγώ πάντως ένιωθα μεγάλη χαρά που τους επαιζα τα φώτα και σήκωνα χέρι είτε ήταν στο απέναντι είτε στο δικό μου ρεύμα.
Μια παρέα με καμια 25αριά χάρλευ, που πέρασε απο το απέναντι ρεύμα με χαιρετήσαν όλοι. Ως και οι συνεπιβάτες.

τί φόραγες;;;:D:D

πέρα από την πλάκα, η περίπτωσή σου ήταν μια εξαίρεση που δυστυχώς επιβεβαιώνει τον κανόνα...:rolleyes:

pantam 22-07-2010 00:43

Όχι δερμάτινο και απο πάνω δερμάτινο τζίν πάντως :D

Έχω και άλλα περιστατικά τώρα που το σκεύτομαι αλλά θα φύγουμε off topic;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:19.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!