![]() |
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Ρε παιδια..τι επίθεση ήταν αυτή πρωινιάτικα??:hmmm:
Πήρα να κλείσω για το διαμονητήτιο και άρχησε να μου λέει διάφορα..ότι είμαστε πάνω απο 5 άτομα στην ομάδα..και απο που τηλεφωνώ..ποιοι είναι οι άλλοι της όμαδας μου και διάφορα κουλά Η πρώτη εντύπωση πάντως είναι άκρως αρνητική:(:(:( |
Απόσπασμα:
Παίδες... δεν ξέρω για εσάς... αλλά δεν απαντάει καμία Μονή και σε καμία ώρα...:hmmm::hmmm: |
ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΠΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ-ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
|
Απόσπασμα:
Αστειεύεσαι??? Μιλάμε από τις 10-τώρα καλώ σε 5 Μονές... πάνω από 100-150 τηλέφωνα εχω κάνει...:hmmm::hmmm::hmmm: Και απ΄οτι κατάλαβα, όταν δείχνει κατειλημμένο είναι γιατί κάποιος άλλος έχει καλέσει και αναμένει στο ακουστικό χωρίς αποτέλεσμα... |
Απόσπασμα:
Κωστα τα ιδια τρβηξα το Σαββατο-Θα επιμεινω Μιας και ειμαστε ιδιεσ μερες ξεκινα απο τις Μονεσ που εκλεισα-Ηταν οι μονεσ που απαντησαν |
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΓΚΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ???:hmmm:
|
:sm7::sm7::sm7:
Απόσπασμα:
|
Αδερφια πηρα τηλ αλλα τιποτα θα προσπαθησω παλι αν εχετε νεοτερο γραψτε....
|
Απόσπασμα:
Κι εγώ τα ίδια και χθες και προχθές...:hmmm::hmmm: |
Παιδια επειδη πρεπει να δουλεψω εγκαταλειπω και θα συνεχισω αργοτερα η αυριο. Πανω απο δυο ωρες και απειρα τηλεφωνηματα τζιφος.
|
Απόσπασμα:
Εχω κάνει τόσα, ώστε να πω ότι εγκαταλείπω και να πάω κάποια άλλη φορά εκτός forum...:hmmm::hmmm: Τελοσπάντων, θα προσπαθήσω ξανά και βλέπουμε...:hmmm: |
Μόλις μίλησα με Γραφείο Προσκυνητών και ζητησα εκδοση διαμονητηρίου στις 18 Απριλιου 2012 ημερα Τετάρτη κ ωρα 06.30 πρωινη.
Αυτά προς ενημερωση των διοργανωτών |
Παραθετω την λιστα με το ονομα μου στην ομαδα
Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 ..................... 21/04 ..................... Η ομάδα αποτελείται από: α. TARKAS β. αδερφός TARKA, γ. KOSTAS KYRIAKOS δ. KΟSTAS KYRIAKOS FILOS ε. Εδώ παρακαλώ να συμμετασχει κάποιος έμπειρος από το Όρος ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 ................. 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 ................. 21/04 ................. Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. siraxanz γ. .......? δ. .......? ε. .......? ___________________________________________________ 3. ............... 18/04 ............... 19/04 ............... 20/04 ............... 21/04 ............... Η ομάδα αποτελείται από: α. .......? β. .......? γ. .......? δ. .......? ε. .......? _________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 .................. 21/04 .................. Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. ........? γ. ........? δ. ........? ε. ........? _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 ................ 21/04 ................ Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. ........? γ, ........? δ. ........? ε. ........? ___________________________________________________ 4. ................ 20/04 ................ 21/04 ................ Η ομάδα αποτελείται από: α. ........? β. ........? γ. ........? δ. ........? ε. ........? _____________________________________________________ [/QUOTE] |
Απόσπασμα:
Νίκο σε παρακαλώ όπως με αλλάξεις από 18/4 που είχα δηλώσει στην αρχή σε 20/4. Ο φίλος μου ο kperi τελικά δεν μπορεί να ακολουθήσει αρα διαγράψτε τον. Ευχαριστώ :) |
Απόσπασμα:
Για δώσε λεπτομέρεια, που τηλεφώνησες; Και νομίζω ότι είσαι ακόμη στη φάση της έγκρισης εισόδου για 18/04. Δεν είσαι υπεύθυνος κάποιας ομάδας, για να πάρεις σε μοναστήρι και να ζητήσεις φιλοξενία. Ζητάς ατομική έγκριση εισόδου γενικά στο Όρος, κι όχι μοναστήρι σ' αυτό το τηλέφωνο. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, πάρε με τηλέφωνο. Θα το περάσω στο προφίλ μου. Εν τέλει, έκλεισες;;; |
Λίστα συμμετεχόντων
Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04 1. Arkas 2. Black_Shadow 3. evan400f 4. pirate 5. TARKAS 1 6. TARKAS 2 7. george-k1 8. kostasx 9. peterv 10. peterv junior (Γιάννης) 11. siraxanz 12. kostaskyriakos 13. φίλος του kostaskyriakos 14. vpentza 15. nanoshophellas 16. φίλος 1 nanoshophellas 17. φίλος 2 nanoshophellas 18. soxos 29. victorakos 20. ............... Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04 1. XCHALLENGE 2. THANOSG 3. ARGI 4. Akis 5. jimmis varda 6. CPretenteriS 7. syan 8. SenseiG 9. egefalikos 10. BILLY IDOL 11. nmamadakkar 12. Stathis G (?) 13. kbg 14. MARK 15. sagini.sail 16. Εftixis 17. Δημήτρης (φίλος Ευτύχη) 18. Vagelis Gar 19. -DΗMΗTRΗS- 20. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 21. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ 22. N.GS 23. ..................................... ;) |
@ Fuji...
Νίκο..δεν έκανα τίποτα παραπάνω απο τον τυφλοσουρτη που ανέβασες παραπάνω.Πήρα στο τηλ. που αναφέρεις..πάτησα την επιλογή 4..απαντάει ο τύπος και με το που του λέω για διαμονητήριο στις 18/04..μόνο που δεν βγήκε απο το ακουστικό να μου τις ρίξει..άστα Πήρα μόνο για διαμονητήριο και για τίποτα άλλο..τι να πω Με τα πολλά του έδωσα τα στοιχεία μου,του είπα για το πρωινό καραβάκι και μόλις τελείωσε την δεύτερη επίθεση/ανάκριση μου είπε ένα ξερό "εντάξει":hmmm::hmmm::hmmm: Λέω τις επόμενες ημέρες να ξανακαλέσω για επιβεβαίωση.. |
Επιμένω να ρωτάω ΠΟΥ αλλού να κλείσω ρε παιδιά ?
Δεν γνωριζω για αποστάσεις και τις μονές που γειτνιάζουν με τη Σιμονώπετρα που μου προτάθηκε να κλείσω και το έκανα....δε λέει να γυρνάμε σαν την άδικη κατάρα..... Επικροτώ τη κίνηση του Χάρη να "γραφτεί" σε 5άδα αφού πρέπει να κινηθούμε ανάλογα με τις επιθυμίες των 5 που θα συνυπάρξουν τόσες μέρες... Συνεχίζω να επιθυμώ ένα από τα 3 επόμενα μέλη της 5άδας να έχει ξανακάνει επίσκεψη στο Όρος να μας μεταφέρει την εμπειρία του Φιλικά πάντα εεεεε.... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όσο για την παρουσία ατόμου με εμπειρία, απ' ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχουν πολλά παιδιά. Οι περισσότεροι ανεβαίνουν για πρώτη φορά. Όταν θα πλησιάσει η ώρα, θα συζητήσουμε λεπτομέρειες, μην ανησυχείς. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Βασίλη μου, οι αποστάσεις με τα πόδια (εάν εννοείς αυτό), είναι της τάξεως 1,30 με 2.30 ώρες από Μονή σε Μονή.... Θέλετε να κάνετε ποδαρόδρομο, καλός... Εαν όχι, τότε με τα καραβάκια πας σε όποια Μονή θες... Το μόνο θέμα είναι, ότι πρέπει να συντονιστείς λίγο με τα δρομολόγια... Είπαμε θα προσανατολιστούμε προς Ι.Μονές Δοχειαρίου, Γρηγορίου, Διονυσίου και τέλος Παύλου... Καταλαβαίνεις ότι είναι αδύνατον, να είμαστε όλοι μαζί, σε κάποια παρέα.... Εύχομαι να σε βοήθησα... ;););) |
Βασίλη, η απάντησή σου είναι στο 339. Συν τα του ARGI. ;)
|
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ-ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ
ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ 5ΑΔΑ ΣΤΙΣ 20/04 ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΙ 21/04 ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΟΥ. ΑΡΑ Η 5ΑΔΑ ΤΗΣ 18/04 ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 20/04 ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΟΥ. ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Ο 50ς ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΔΑΣ ΓΙΑ 18-19/04 ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ (ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΛΛΑ ΣΑΓΗΝΕΨΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.:D ΝΙΚΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΝΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΜΟΝΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΩΣΤΑ ΝΙΚΟ????) |
ΛΟΙΠΟΝ!
Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγοριου 21/04 Αγιου Παυλου Η ομάδα αποτελείται από: α.TARKAS β. αδερφός TARKA, γ. kostawKyriakos δ. KostasKyriakow φιλος ε. .........?(ενας εμπειρος pls?) ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 ................. 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 ................. 21/04 ................. Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. .......? γ. .......? δ. .......? ε. .......? ___________________________________________________ 3. ............... 18/04 ............... 19/04 ............... 20/04 ............... 21/04 ............... Η ομάδα αποτελείται από: α. .......? β. .......? γ. .......? δ. .......? ε. .......? _________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 .................. 21/04 .................. Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. ........? γ. ........? δ. ........? ε. ........? _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 ................ 21/04 ................ Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. ........? γ, ........? δ. ........? ε. ........? ___________________________________________________ 4. ................ 20/04 ................ 21/04 ................ Η ομάδα αποτελείται από: α. ........? β. ........? γ. ........? δ. ........? ε. ........? _____________________________________________________ [/QUOTE] |
Εμένα δυστυχώς δεν ήταν γραφτό μου να είμαι σ´ αυτή την επίσκεψη...:( για επαγγελματικούς λόγους...
Πριν λίγο ενημερωθήκαμε γραπτώς από δημόσιο οργανισμό στα Βαλκάνια ότι θα προχωρήσουν σε διγωνισμό στις αρχές Απριλίου με κατάθεση στις αρχές Μαίου... πράγμα που σημαίνει οτι θα πνιγόμαστε εκείνες τις ημέρες... :hmmm::hmmm: Νίκο, το σίγουρο είναι οτι θα πρέπει να με βγάλεις από ομαδαρχη... Αυτό που σκέφτομαι είναι να κρατήσω το Διαμονητήριο μέχρι λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη και αν τα καταφερω κ´ εχει προχωρησει η δουλειά, ψαχνω για διαμονη και αν βρω έχει καλώς... Ή μηπως πρεπει να ακυρώσω την επίσκεψή μου ώστε να μην τη στερήσω από κάποιον άλλο...;;; Σε κάθε περίπτωση, αν τελικώς δεν τα καταφερω αυτή τη φορά, θα κάνω την επίσκεψή μου αυτόνομα (μέσα στο καλοκαιρι) με κάποιον άλλο που πιθανώς να μην τα καταφέρει τωρα... Νίκο πες μου τι να κανω με το Διαμονητήριο... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Όσο για το 5ο μέλος της ομάδας, μην αγχώνεσαι. Είναι απλούστατα τα πράγματα. Όταν πλησιάσει η ώρα θα τα πούμε. Προτείνω να μπει όποιος θέλει. Ο siraxanz ίσως; ;) |
Απόσπασμα:
Κωστή, το κρατάς, και τη Μεγάλη Εβδομάδα που θα ξέρεις τι γίνεται ακριβώς με τη δουλειά σου, παίρνεις ξανά στο γραφείο προσκυνητών, κι ακυρώνεις. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. :) |
Απόσπασμα:
Πέραν της πλάκας, δε μου ξανάτυχε τέτοια αντιμετώπιση. Συνήθως είναι από τυπικοί, έως ευγενέστατοι. Τεσ - πα. Όλα καλά. Πες μου τώρα κάτι άλλο, θα μπορούσες να μπεις ομαδάρχης, και να αναλάβεις να κλείσεις και μοναστήρια; |
Απόσπασμα:
Για παλεψε το λιγο......:(:(:( |
Απόσπασμα:
Άκη, μιας και σε βρήκα παρόντα, θες να μπεις ομαδάρχης και να πάρεις τηλ σε Γρηγορίου για 20/04 και Αγίου Παύλου για 21/04, και να ζητήσεις φιλοξενία για 5 άτομα; :) |
Απόσπασμα:
|
Νικόλα / Άκη, να είστε σίγουροι ότι θα το παλέψω φιλαράκια !!! :hmmm:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Καταρχήν να πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο και τα άλλα παιδιά για την προσπάθεια και να πω πως δυστυχώς δεν θα μπορέσω ούτε εγώ ούτε ο φίλος μου ο Δημήτρης να ακολουθήσουμε Οι λόγοι έχουν μα κάνουν με δυσκολίες λόγω συνεδρίου που θα γίνει εκείνες τις μέρες στην Θεσσαλονίκη και θα έχω τρεχάματα
Σε όλους σας εύχομαι ευόδωση της προσπάθειας και να ανάψετε και ένα κεράκι και για εμάς . Και πάλι σας ευχαριστώ |
Απόσπασμα:
|
Για να δούμε, πως διαμορφώθηκαν οι συμμετοχές.
Λίστα συμμετεχόντων Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04 1. Arkas 2. Black_Shadow 3. evan400f 4. pirate 5. TARKAS 1 6. TARKAS 2 7. george-k1 8. kostasx 9. peterv 10. peterv junior (Γιάννης) 11. siraxanz 12. kostaskyriakos 13. φίλος του kostaskyriakos 14. vpentza 15. nanoshophellas 16. φίλος 1 nanoshophellas 17. φίλος 2 nanoshophellas 18. soxos 29. victorakos 20. ............... Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04 1. XCHALLENGE 2. THANOSG 3. ARGI 4. Akis 5. jimmis varda 6. CPretenteriS 7. syan 8. SenseiG 9. egefalikos 10. BILLY IDOL 11. nmamadakkar 12. Stathis G (?) 13. kbg 14. MARK 15. Vagelis Gar 16. -DΗMΗTRΗS- 17. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 18. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ 19. N.GS 20. ..................................... ;) |
Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων έχει εξασφαλίσει την είσοδό της. Μένει να τρέξουμε τις διανυκτερεύσεις μας. Αύριο θα τολμήσω να έρθω σε επαφή με μερικούς φίλους συμμετέχοντες, για να δούμε λίγο πιο συστηματικά την εξασφάλιση της φιλοξενίας μας.
Επίσης, ας συμπληρώσουν κάποιοι φίλοι και την 5άδα με τον Βασίλη (vpentza), που ήδη έχει εξασφαλίσει μια αξιόλογη Μονή, την Σιμωνόπετρα. |
Απόσπασμα:
:eek::eek: Κρίμας ρε Κρητίκαρε... ! Κρίμας,, που δεν θα σε έχουμε στην παρέα μας... :(:(:( |
Νικόλα, επειδή πραγματικά το θέλω πολύ και όπως είπα θα το παλέψω, έκανα τις επικοινωνίες μου και προχώρησα σε κρατήσεις ως ακολούθως:
CPretenteriS: 20/04 I.M. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (5 άτομα) 21/04 Ι.Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (5 άτομα) Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. Syan γ. ........? δ. ........? ε. ........? Οπότε με αφήνεις προς το παρόν μέσα στη λίστα και 1 εβδομάδα πριν θα ενημερώσω. Ελπίζω να τα καταφέρω... :);) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:28. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!