![]() |
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο ....
|
Απάντηση: ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες ..
Οριστε και απο μενα δυο-τρια ανεκδοτακια που μου εστειλαν και μου αρεσαν...
Ειναι ένας τύπος λοιπόν σε μια ξένη πόλη περαστικός και το βραδάκι μπαίνει σ' ένα καφέ να περάσει λίγο την ώρα του Το καφέ είναι άδειο εκτός από μια κοπέλα "Να της πιάσω κουβέντα", σκέφτεται . . . "Να μην είμαι έτσι μόνος και χαμένος" Την πλησιάζει λοιπόν και τι άλλο πιο έξυπνο να πει? Συστήνεται: "Νίκος Χιόνης" Η κοπέλα δεν μιλάει . . . Αυτός εξακολουθεί να έχει απλωμένο το χέρι του και επιμένει "Νίκος Χιόνης, δεσποινίς. Δεν θα μουχαρίσετε το ονοματάκι σας?" "Άνοιξη", του λέει αυτή "Άνοιξη? Ωωωω εμείς οι δυο ήταν γραφτό να βρεθούμε. Όλος ο κόσμος θα μιλάει για μας! Θα μας γράψουν οι εφημερίδες" Η κοπέλα τον κοιτάζει απορημένη . . . "Μα γιατί . .. ?" προσπαθεί να ρωτήσει Κι αυτός: "Φανταστείτε το πρωτοσέλιδο: Είκοσι πόντοι χιόνι μέσα στην άνοιξη!" Η 19χρονη κόρη ομολογεί στον πατέρα της ότι είναι έγκυος. Φωνές, κακό και μετά από λίγο ξύλο ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμοσύνη να συζητήσουν την κατάσταση. Το Σάββατο το απόγευμα στημένος ο πατέρας στο παράθυρο περιμένει τον προκομμένο να έρθει, οπότε σε κάποια φάση βλέπει μια Φερράρι να στρίβει από τη γωνία, να σταματά μπρός στο σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένα κουστουμαρισμένος νέος με ρολόι γυαλιά και ότι άλλο αξεσουάρ σινιέ και πανάκριβο. Μπαίνει στο σπίτι ο νέος του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα. -"Ακούστε κύριε" λέει ο νέος "για γάμο δεν γίνεται κουβέντα με τίποτε" -"Μα. . ....." -"Όμως αν το παιδί είναι αγόρι του δίνω δύο εργοστάσιά μου, ένα στην Πάτρα (ελαστικών αυτοκινήτων) και ένα στην Λάρισα υδροηλεκτρικό. Του δίνω επίσης τρεις πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια, δύο εξοχικά στη Μύκονο, τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος. Αν είναι κορίτσι, βέβαια, δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια γιατί πως θα τα δουλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστια, και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα. Αν τώρα η κοπέλα αποβάλει..." -"Αν αποβάλει" διακόπτει ο μπαμπάς "στη φέρνουμε και την ξαναπηδάς" Ένας γέρος, φανατικός Παοκτσής, λίγο πρίν πεθάνει, φωνάζει το γιό του και του λέει: - Γιέ μου, θα 'θελα να μου κάνεις μια τελευταία χάρη. - Ό,τι θες πατέρα. - Θα 'θελα να με γράψεις στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού. - Μα τι λες ρε πατέρα; Εμείς στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού; Τόσα χρόνια άρρωστοι Παοκτσήδες; - Σε παρακαλώ παιδί μου. Άκουσέ με. Είναι η τελευταία μου επιθυμία... Τί να κάνει λοιπόν... Τελευταία επιθυμία του πάτερα του ήταν, πήγε. Γυρνώντας... - Εντάξει πατέρα. Σε έγραψα στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού. - Σ' ευχαριστώ παιδί μου. Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. ΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ |
Δυο φίλοι συζητάνε για σεξ :
- Τι γνώμη έχεις εσύ; Ποιος ευχαριστιέται το σεξ πιο πολύ; Ο άντρας ή η γυναίκα; - Ο άντρας. - Είσαι ανόητος. Η γυναίκα το ευχαριστιέται πιο πολύ. - Γιατί; - Να στο εξηγήσω ρε συ. Αν σε τρώει το αυτί σου και βάλεις μέσα το δάκτυλο σου για να το ξύσεις, ποιο ευχαριστιέται πιο πολύ; Το δάκτυλο ή το αυτί; :sm7: |
:sm7::sm7::sm7:
Jefe |
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες ..
Απόσπασμα:
|
|
:sm7::sm7::sm7::sm7: |
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ... Συνέβη στην πλατεία Συντάγματος.
Άνδρας των ΜΑΤ λέει σε γιαγιά: -Κυρία μου, δεν μπορείτε να περάσετε από εδώ. Και η γιαγιά: -Γιατί; έχεις σφουγγαρίσει; |
Απόσπασμα:
:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3: |
:sm7::sm7: |
ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ Τρεις αγαπημένοι φίλοι ένας Ιταλός , ένας Γερμανός κι ένας Πόντιος δουλεύουν σε μία οικοδομή . Μόλις χτυπάει το καμπανάκι για κολατσιό βγάζουν ο καθένας το τάπερ του για να φάνε . Ο Γερμανός λοιπόν βλέποντας το φαγητό που του έχει φτιάξει η γυναίκα του λέει : - Όχι ρε γαμώτο , πάλι λουκάνικο Φρανκφούρτης θα φάω; Αν κι αύριο έχω το ίδιο φαγητό θα πέσω από την οικοδομή να σκοτωθώ ! Ανοίγει και ο Ιταλός τοτάπερ του , βλέπει το σπαγγέτι που του έφτιαξε η γυναίκα του και λέει: -Όχι ρε γαμώτο πάλι σπαγγέτι θα φάω σήμερα; Aν αύριο έχω το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την oικοδομή. Ανοίγει κι ο Πόντιος και βλέπει κι αυτός το κολατσιό του και λέει: -Όχι ρε γαμώτο πάλι σάντουιτς θα φάω σήμερα; αν αύριο είναι το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την οικοδομή να σκοτωθώ ! Την άλλη μέρα δυστυχώς το κολατσιό όλων ήταν το ίδιο οπότε οι τρεις ορκισμένοι φίλοι ένας - ένας με τη σειρά του έπεσαν από την οικοδομή και σκοτώθηκαν. Στην κηδεία η χήρα του Γερμανού οδυρόμενη φώναζε : - " Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου το έλεγες ότι ήθελες άλλο φαγητό να σου φτιάξω ; " Η γυναίκα του Ιταλού κι αυτή κλαίγοντας φώναζε : - " Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου είπες πως είχες βαρεθεί το σπαγγέτι να σου φτιάξω κάτι άλλο ; " Και η γυναίκα του Πόντιου : " Aχ Γιωρίκα μου γιατί ; αχ αντρούλη μου γιατί ; γιατί ; γιατί ; αφού μόνος σου το έφτιαχνες ! " http://www.animated-smileys.com/smil...ys-big-049.gifhttp://www.animated-smileys.com/smil...ys-big-049.gifhttp://www.animated-smileys.com/smil...ys-big-049.gif . |
:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Παει ενας χοντρος σε εναν ραφτη,και ζηταει να του ραψει ενα μπλε υφασματινο παντελονι.Του παιρνει λοιπον τα μετρα ο ραφτης,και του λεει να περασει την επομενη το πρωι να το παρει.
Μετα απο λιγη ωρα παει και ενας αδυνατος και ζηταει απο τον ραφτη και αυτος ενα μπλε υφασματινο παντελονι.Του παιρνει τα μετρα ο ραφτης και του λεει επισης να περασει να το παρει την επομενη το πρωι. Την επομενη λοιπον το πρωι παει πρωτα ο αδυνατος και ζηταει το παντελονι.Μπερδευεται ο ραφτης και του φερνει κατα λαθος του χοντρου που ηταν και αυτο μπλε.Του φανηκε πολυ φαρδυ το παντελονι λοιπον του αδυνατου,και παει να το βαλει οπως ηταν πανω απ'αυτο που φορουσε,το σηκωνει ψηλα μεχρι τις μασχαλες και το αφηνει και πεφτει κατω το παντελονι.. Και του λεει ο ραφτης "μμμ...ωραια σου πεφτει!!!" ΝεύραΝεύραΝεύρα :sm7::sm7::sm7: |
Ένα «τζόβενο» 70 χρονών (και!) είναι στο γυμναστήριο και εξασκείται ελαφρά!
Κάποια στιγμή εμφανίζεται μια εκρηκτική 25άρα με απίστευτο κορμί. Θέλοντας να την εντυπωσιάσει, φωνάζει τον γυμναστή που ήταν εκεί κοντά και τον ρωτάει. -«Σε ποια από τις συσκευές εδώ θα με συμβούλευες να αρχίσω να εξασκούμαι για να εντυπωσιάσω το απίστευτο πλάσμα εκεί κάτω»; Ο γυμναστής ρίχνει μια ματιά στη κοπελιά και κόβει από τη κορυφή ως τα πόδια τον επίδοξο εραστή και του απαντάει. «Στη θέση σας θα δοκίμαζα το ΑΤΜ στην είσοδο» --------------------------------- Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΔΩ ΠΤΗΣΗ 405 ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑ 3000 ΠΟΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩ 300 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΖΗΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΠΤΗΣΗ 405 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ……Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ……… |
Μπαμπά, μπαμπά ο Κωστάκης στο σχολείο με κοροϊδεύει και με λέει γκέι
-Και γιατί δεν τον χτυπάς ρε; -Δε μπορώ, είναι πολύ γλυκούλης..! ΑΝΤΡΑΣ: Είσαι το κορίτσι των ονείρων μου, όμορφη και με χιούμορ.... ΓΥΝΑΙΚΑ: Να με π@δήξεις θες? ΑΝΤΡΑΣ: Ατσαααα....Και έξυπνη..!!! Δασκαλα:-παιδια μου,αμα βρισκατε στο δρομο λεφτα και μυαλο,τι θα περνατε? Τοτος:-τα λεφταααα!! Δασκαλα:-εγω θα επαιρνα το μυαλο.. Τοτος:-ο καθενας παιρνει οτι του λειπει ! -Γιατρέ μου, κάθε βράδυ βλέπω τον ίδιο τρομαχτικό εφιάλτη. Κάποιος με κυνηγά να με σκοτώσει. Τρέχω, τρέχω, τρέχω και φτάνω μπροστά σε μια μεγάλη πόρτα με τεράστια κόκκινη επιγραφή. Σπρώχνω για να ανοίξω την πόρτα, σπρώχνω, ξανασπρώχνω αλλά δεν ανοίγει η ρημάδα! Ο τύπος που με κυνηγά πλησιάζει συνεχώς με το μαχαίρι στο χέρι. Ουρλιάζω στον ύπνο μου και ξυπνώ ιδρωμένος και κατατρομαγμένος. -Μμμμ, ενδιαφέρον. Και δεν μου λέτε, σας παρακαλώ, μήπως θυμάστε τι γράφει η επιγραφή πάνω στην πόρτα; -ΕΛΞΑΤΕ Γιέ μου, κάποιο πουλάκι μου είπε ότι παίρνεις ναρκωτικά... - Πας καλά ρε πατέρα; ΕΣΥ μιλάς με τα πουλάκια, ΕΓΩ παίρνω τα ναρκωτικά; |
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Χτυπάει το τηλέφωνο:
-Ποιος είναι; -Ο power ranger. -Ποιος power ranger? -Ο μπλε! |
:sm7::sm7::sm7: |
Απάντηση: ανεκδοτα 1
|
|
Ένας τύπος προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να του καθίσει να της τον βάλει στα αυτιά:
- Μα τρελάθηκες, Χριστιανέ μου; Τι θέλεις, να κουφαθώ; - Καλά, τι φοβάσαι; Τόσα χρόνια δε θα είχες μουγγαθεί; |
Γιατί το σουτιέν είναι σύμβολο της Δημοκρατίας;
- Γιατί χωρίζει τη δεξιά απο την αριστερά, συγκρατεί τις μάζες, ελκύει το λαό και ξεσηκώνει τα πλήθη! |
Μια ξανθιά επιστρέφει στο σπίτι και ρωτάει τον άνδρα της:
- Γιώργο που είναι τα παιδιά? - Στα Αγγλικά. - George where are the kids? |
Απόσπασμα:
|
|
Λέει κάποιος στον γείτονά του:
- Καλά, χτες άφησες ανοιχτό το παράθυρό σου, και σε είδα που έκανες σεξ με την γυναίκα σου. - Χα, την πάτησες! Χθες δεν ήμουν σπίτι μου! |
Αυτός:-Θα παραγγείλω πίτσα.Θέλεις κάτι να σου παραγγείλω;
Αυτή:-Όχι. Αυτός:-OΚ. Αυτή:-Ή άραγε να παραγγείλω; Αυτός:-Τι να σου παραγγείλω ; Αυτή:-Δεν ξέρω. Αυτός:-Τι δεν ξέρεις; Αν θέλεις κάτι; Αυτή:-Ναι. Αυτός:-Πεινάς; Αυτή:-Δεν έχω ιδέα,μπορεί κάπως.. Αυτός:-Τι σημαίνει κάπως; Αυτή:-Σημαίνει ότι δεν είμαι σίγουρη. Αυτός:-Εγώ όταν πεινάσω το καταλαβαίνω. Αυτή:-Μπορεί να πεινάσω μετά. Αυτός:-Τότε να σου παραγγείλω κάτι. Αυτή:-Και αν δεν πεινάσω; Αυτός:-Τότε μην το φάς. Αυτή:-Μα θα είναι σπατάλη. Αυτός:-Το φυλάς για αύριο. Αυτή:-Και αν δεν έχω όρεξη αύριο για πίτσα; Αυτός:-Η πίτσα τρώγεται πάντα. Αυτή:-Εγώ δεν την τρώω πάντα. Αυτός:-Τότε διάλεξε κάτι άλλο. Αυτή:-Δεν έχω όρεξη για κάτι άλλο τώρα. Αυτός:-Τότε πίτσα. Αυτή:-Όχι. Αυτός:-Επομένως τίποτε. Αυτή:-Αχ! Δεν ξέρω! Αυτός:-Με έχεις τρελλάνει! Αυτή:-Γιατί δεν παραγγέλεις για σένα; Αυτός:-Οπως νομίζεις. Αυτή:-Αλλά πάρε την πίτσα με τα αλλαντικά. Αυτός:-Μα δεν μου αρέσουν τα αλλαντικά. Αυτή:-Εμένα όμως μου αρέσουν. Αυτός:-Νομίζω είπες να παραγγείλω για μένα! Αυτή:-Αυτό να κάνεις. Αυτός:-Και γιατί τότε με αλλαντικά; Αυτή:-Στην περίπτωση που θα πεινάσω όταν έρθει το φαγητό σου. Αυτός:-Ε και; Αυτή:-Νομίζεις ότι θα φάω κάτι που δεν μου αρέσει; Αυτός:-Γιατί να φάς εσύ; Αυτή:-Και γιατί όχι; Αυτός:-Μιά στιγμή! Θα παραγγείλω εγώ για ΜΕΝΑ,κάτι που να μπορείς να φάς ΕΣΥ,ΑΝ πεινάσεις; Αυτή:-Ακριβώς. Αυτός:-Και τι θα φάω εγώ παρακαλώ; Αυτή:-Μα σου είπα,μπορεί να μην πεινάσω! Σημείωση:Το διεθνές δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον απάλλαξε από την κατηγορία της δολοφονίας εν βρασμώ ψυχής και του αναγνώρισε το δικαίωμα της αυτοάμυνας.... http://bikerspirit.net/BS_forum/imag...er_offline.gif http://bikerspirit.net/BS_forum/imag...ons/report.gif http://bikerspirit.net/BS_forum/imag...tons/quote.gif |
Θέλεις να περάσουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο ?
- Ναι, αγάπη μου!! - Οκ!! Τα λέμε από Δευτέρα μωρό μου..!!! |
Αφου αφησαν τον ματαιο τουτο κοσμο,ενας Γερμανος,ενας Γαλλος,και ενας Ελληνας,φτανουν στην πυλη,οπου τους περιμενει ο Αγιος Πετρος.
Για να δουμε λοιπον τι εχουμε εδω....λεει ο Αγιος. Θα σας υποβαλλω σε μια δοκιμασια,και αναλογως την επιτυχια ή οχι,θα δουμε που θα καταληξετε,στην κολαση ή στον παραδεισο.ετσι?? Ενταξει λενε οι ....συχωρεμενοι. Θα πεταξετε στη λιμνη που βλεπουμε μπροστα μας,ο καθενας με τη σειρα απο ενα αντικειμενο,χωρις να μου πειτε τι πεταξατε,θα βουταω εγω μεσα,και αν το βρισκω σε χρονο κατω απο πεντε λεπτα της ωρας,θα πηγαινετε βουρ στην κολαση,ετσι?? Ενταξει λενε ξανα,οι...συχωρεμενοι. Ξεκιναει ο Γερμανος,βγαζει μια ξανθια τριχα,και την αμολαει στη λιμνη...... Βουταει ο Αγιος,περνανε 1,2,3 λεπτα,και αναδυεται με την τριχα στο χερι. Χτυπιεται ο Γερμανος,''δεν εχει τετοια'' του λεει ο Αγιος,οποτε φευγει για κολαση. Συνεχιζει ο Γαλλος,σκεφτεται τι να πεταξει,βγαζει ενα κουμπι απο το πουκαμισο,και το αμολαει και αυτος στη λιμνη.... Βουταει ο Αγιος,περνανε.1,2,3,4, στο πεμπτο λεπτο αναδυεται,και ακολουθει και ο Γαλλος την κατηφορα για κολαση... Ερχεται η σειρα του Ελληνα,και πεταει και αυτος το αντικειμενο στη λιμνη........ http://www.mybike.gr/public/style_em...fault/pray.gif Βουταει ο Αγιος,περνανε 1,2,3,4,5,10,20 λεπτα,βγαινει,ξαναβουταει,περναει μιση ωρα,μια ωρα,ωσπου δεν αντεχει,βγαινει και ρωταει τον Ελληνα... -''Μα για ονομα του παναγαθου τεκνον μου,τι στο καλο πεταξες εκει μεσα,και δεν μπορω να το βρω ακομα και εγω που εχω υπερφυσικες δυναμεις''??? Γελαει ο Ελληνας,εχει κατουρηθει στο γελιο λεμε,και του λεει....... -Depon αναβραζον.......................... |
Στο μάθημα της ανατομίας ρωτά ο καθηγητής μία κοπέλα:
- Τι μήκος έχει το ανδρικό μόριο σε στύση; Τα χάνει η κοπέλα, κοκκινίζει, πρασινίζει και απαντάει διστακτικά: - 25 με 30 πόντους, κύριε καθηγητά. Και ο καθηγητής: - Εσύ κοπέλα μου, ή πολύ αδιάβαστη είσαι, ή πολύ τυχερή! |
Πήρες φόρα η μου φαίνεται??? :D :D :D :sm7::sm7::sm7: |
Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα καλό όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο :
-«Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στο λόφο». Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει. - «......Που είναι το αστείο;» του λέει ο υπάλληλος. - «Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου» απαντά ο πελάτης. Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει: - «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της π..........ς και την άλλη στο πέoς αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις θα σου χαρίσω το όπλο». - «Έγινε» απαντά ο πελάτης. Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει: - «Γίνεται και με μία....». |
- Μπαμπα εχθες ενας νεαρος στο σχολειο μου ειπε κατι που δεν το καταλαβαινω. Μου ειπε οτι εχω καταπληκτικο σασι, δυο πανεμορφα αμορτισερ και δυο φοβερους προφυλακτηρες. Τι εννοουσε ;
-Να πεις στον νεαρο, οτι ετσι κι ανοιξει το καπο για να μετρησει ποσο ειναι το λαδι στη μηχανη, θα του '' τσακισω '' την εξατμιση !!! |
Δίνει κάποιος εξετάσεις οδήγησης αλλά ο φουκαράς λόγω της κρίσης δεν έχει λεφτά για το "λάδι" και ο εξεταστής προσπαθεί να του κάνει τη ζωή δύσκολη, αφού περνάει το πρακτικό κομμάτι με τα χίλια ζόρια..... έρχεται η σειρά των ερωτήσεων...
- Οδηγείς βράδυ, λέει ο εξεταστής, και βλέπεις δύο φώτα να έρχονται καταπάνω σου! Τι είναι; -Αυτοκίνητο, απαντάει ο τύπος. - Ναι ρε φίλε, αυτοκίνητο είναι. Αλλά ...τί μάρκα; Nissan; Mercendes; Toyota; - Που να καταλάβω μέσα στην νύχτα, κύριε εξεταστά;! - Επόμενη ερώτηση! οδηγείς βράδυ, και βλέπεις ένα φως να έρχεται καταπάνω σου. τι είναι; - Μηχανή! - Ναι, ρε παιδί μου, μηχανή είναι. Αλλά τι μηχανή; Harley; Vespa; Honda; - Μα μέσα στο σκοτάδι, που να ξεχωρίσω, κύριε εξεταστά; - Τελευταία ερώτηση! αν δεν απαντήσεις, κόβεσαι. οδηγείς βράδυ και βλέπεις δύο φώτα, ψηλότερα από το ύψος του αμαξιού σου, να έρχονται πάνω σου.τι είναι; - Νταλίκα, κύριε! - Ναι, ρε παιδί μου, αλλά τι νταλίκα; Scania; Man; Trata; κόβεσαι!!! - Κύριε εξεταστά, να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση; Οδηγείς βράδυ, σε έναν δρόμο με κόκκινα φώτα, και βλέπεις στο πεζοδρόμιο μία γυναίκα ντυμένη προκλητικά. τι είναι; - Πουτάνα! - Ναι, ρε παιδί μου, ####### είναι. Αλλά ποιά; η μάνα σου; η κόρη σου; η γυναίκα σου; |
Ένας Έλληνας τρώει το πρωινό του σε ένα εστιατόριο, όταν ένας Αμερικάνος τουρίστας, μασώντας προκλητικά τσίχλα, έρχεται και κάθεται ακάλεστος δίπλα του.
Ο Έλληνας τον αγνοεί, και ο Αμερικάνος δυσαρεστημένος, ξεκινάει την κουβέντα. Aμερικάνος: - Τρώτε ολόκληρο το ψωμί, εσείς οι Έλληνες; Έλληνας : - Φυσικά. Aμερικάνος: - Εμείς όχι. Τρώμε μόνο το εσωτερικό, το εξωτερικό το βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το ανακυκλώνουμε, το κάνουμε κρουασάν και τα πουλάμε στους Έλληνες. Ο Έλληνας ακούει ατάραχος. Aμερικάνος: - Τρώτε μαρμελάδα εσείς οι Έλληνες; Έλληνας: - Φυσικά. Aμερικάνος: - Εμείς πάλι όχι. Τρώμε φρέσκα φρούτα. Τα υπολείμματα, κουκούτσια, φλούδες, κλπ, τα βάζουμε σε ένα κοντέινερ, τα ανακυκλώνουμε, τα κάνουμε μαρμελάδα και τα πουλάμε στους Έλληνες. Ατάραχος ο Έλληνας τον ακούει και ρωτά με τη σειρά του. Έλληνας: - Τα προφυλακτικά τι τα κάνετε αφού πηδήξετε; Aμερικάνος: - Τα πετάμε φυσικά. Έλληνας: - Εμείς, πάλι, όχι. Τα βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το ανακυκλώνουμε, τα κάνουμε τσίχλες και τα πουλάμε στους Αμερικάνους. Αυτά με γεύση φρούτων γίνονται ανάρπαστα... |
:sm3::sm3::sm3: |
Ένας ναυτικός που ταξιδεύει χρόνια λέει στον καπετάνιο:
- Καπετάνιε, θέλω μια άδεια για την άλλη βδομάδα. - Τί τη θες? - Θέλω να πάω στα βαφτίσια του γιου μου. - Ποιού γιου σου? Έχεις παιδί? Αφού ταξιδεύουμε μαζί 2 χρόνια τώρα συνεχόμενα. - Ε, αυτό σου λέω καπετάνιε. Έλειπα απ' τα γ@μήσια, μη λείψω κι απ' τα βαφτίσια. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!