![]() |
Να γιατί gsforum!
γιατί είστε όλοι παλιοαλήτες μηχανόβιοι!
ταξιδιάρες ψυχές δεν ξερω πως να το βάλω παράθεση για να δείτε την εικόνα αλλά, 13.07 ποστάρει το ταξιδιωτικό του ο ταξιδευτής (Nικολας-vfr) 13.25 17 μέλη παρακολουθούσαν το θέμα!:sm7: όλοι παλιοτρελαμένοι έτοιμοι για να χυθούμε :D:D:D για αυτό σας πάω! να γιατί gsforum! κουράγιο αδέρφια:sm7: |
Απάντηση: Να γιατί gsforum!
Το ταξίδι είναι η πεμπτουσία της μοτοσυκλετιστικής ζωής μας φίλε! :)
Jefe |
Eχεις δίκιο φίλε μου, εγώ προσωπικά όπου δω ταξιδιάρικο θέμα μέσα...!!! Μας βοηθάει να ξεφεύγουμε λίγο από την καθημερινότητα .... ***** We are free minds !!!! ;););) |
Ναι και αυτός από την Κρήτη με το ταξίδι στην Σκωτία μου άναψε φωτιές, είμαι λες και έχω πιεί μία μπουκάλα ρακί....:rolleyes:
|
αφου΄ζούμε για να ταξιδεύουμε;)
|
Και που να έρθει η Άνοιξη πάει καταστραφήκαμε.:(
Διαβάζω το ταξίδι του Νίκου έχω δουλειά και τη ρήμαξα όλο λάθη κάνω αλλά δεν μπορώ να σταματήσω:( Πήρα το Σάκη στην τράπεζα, σήκω του λέω πρέπει να πάμε ταξίδι:( Δεν είμαι καλά κι ακόμη Φεβρουάριος:cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7: |
δεν περναει ο χειμωμωνας χωρις ονειρα, Κωστα μου...
φευγω αυριο, παω βορεια και μετα Δραμα με τους βεσποβιους, αλλοι αυτοι πανε Οσλο και επειδη δεν παω μου λενε οτι γερασα:yz:yz |
Απόσπασμα:
Αν αναστενάξεις κοιτάζοντας την ταυτότητα. . . τότε λυπάμαι, αλλά οι φίλοι σου έχουν δίκιο. :cool: Κωστή, του Νικόλα το αφήνω για το βράδυ, με το τσαγάκι μαζί :sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:37. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!