![]() |
Βουλευτικές Εκλογές 2009
για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματά των εκλογών χωρίς να τους πρήζουν οι δημοσιογράφοι
Βουλευτικές Εκλογές 2009 Τα στοιχεία προέρχονται από το Υπουργείο Εσωτερικών και μου έδωσε τη σελίδα ένας ξάδερφος μου μονο για το GS Forum :p:p:p:p:p:p:p |
Απάντηση: Βουλευτικές Εκλογές 2009
Θα ήθελα και από αυτό το ποστ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλα τα μέλη του GS Forum
που στο παρόν φόρουμ δεν ασχολήθηκαν με πολιτικές συζητήσεις και απείχαν από αυτές διατηρώντας το ούτως η άλλος άριστο κλήμα που έχουμε εδώ μέσα ................................................................................................. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν με ψήφισαν :p:p:p:p:p |
Απόσπασμα:
Πολύ ενδιαφέρον !!!!!! Ευχαριστούμε Κυριάκο ..... |
το οτι ΔΕΝ συζηταμε πολιτικα πλεον,δειχνει και την καταντια της πολιτικης στον τοπο μαςΝεύραΝεύραΝεύραη κορη μου για παραδειγμα ψηφισε πρωτη φορα και την πηγα με το ζορι να ψηφησει,αν και ειναι φοιτητρια στο ΠΑΝΤΕΙΟ:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:ΕΛΕΟΣ .............................
|
Απόσπασμα:
|
δεν ειπα οτι φταιει ο κοσμος,αλλα οι πολιτικοι ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Απόσπασμα:
|
εγω δεν πηγα....και γιατι να παω?????και η κορη σου φιλε gsmaniac καλα κανει και δεν θελει να παει γιατι αυτα που βλεπει καθε μερα στην σχολή της ειναι η απολητη ξεφτιλα η δωρεαν παιδια εχει κανει φτερα και βλεπει πρυτανη και καθηγητες να εχουν πορσε φεραρι εξοχικα και τα εξωδα περασμενα στο ταμειο της παντειου.και δεν μπορω θα το πω....δεν ειναι δυνατον να τρεχω σαν τρελος ολη μερα για να κρατησω την δουλεια μου
και να βλεπω στο παγκρατι στα κιοσκια τον κομματων 10-11 το πρωι ατομα απο 30-40 ετων να καθονται και να πινουν καφε...μην μου πειτε οτι ειναι ανεργοι γιατι δεν αντεξα και τους ρωτησα"τι δουλεια κανεις ρε φιλαρακι¨"λεω σε ενα παλικαρι 35 ετων το πολυ και περνω την απάντηση ελα μωρε τωρα τη ρωτας...κοιτα να ψηφισεις το ταδε κομμα να περάσουμε ζαχαρη!!!!τι λες ρε πια ζαχαρη ξεφτιλα παρτακια.και τωρα βλεπω τον καθε ανεγκεφαλω να ειναι στο σπιτι και στο γραφειο του καθε βλακα πολιτικου ειτε να τον πανηγηρίση ειτε να τον συμπονέση...που παμε ρε παιδια εμπιστευομαστε το μελλον της χωρας μας σε αεργους!!!!!!δεν γουσταρω κανεναν γιατι αυτοι το κανουν μονο για το μαρουλι που θα τσεπόσουν και το κακο δεν ειναι οτι θα το τσεποσουν αλλα οτι θα το πληρώσω εγω και εσεις.....η απεργια της κατσαρόλας οπου να ειναι σκαει αγορια!!!!αυτα τα λιγα συγνωμη για τον χρονο σας αλλα δεν αντεχω να ακουω ακομα και σημερα οτι υπαρχουν ελπίδες να σωθει η χωρα με ενα απο τα κομματα που εχουμε στην ελλαδα..... |
Απόσπασμα:
|
συμφωνω σε ολα οσα ειπες,αλλα ο σκοπος τους ειναι το εκλογικο σωμα να ειναι μικρο και να το ελενξουν ευκολοτερα...............
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:17. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!