![]() |
Αυτονομια καυσιμου Gs/GSA
ποσα χλμ σας βγαζει το gs σας?
αληθεια ρε παιδια να σας ρωτησω,εχω το gsa κι εχει ειληκρηνα πολυ κακη ενημερωση ο δεικτης καυσιμου με αποτελεσμα ποτε να μην το αφηνω να αδειασει.τουλαχιστον η ενδειξη range λειτουργει σωστα? ποσα χιλιομετρα σας βγαζει η gsa? |
Απάντηση: Αυτονομια καυσιμου Gs/GSA
539.1 χιλιομετρα με ενα τεποζιτο....εννοειτε δεν εσπρωχνα.....ο υπολογιστης ταξιδιου ειχε μηδενισει 40 χιλιομετρα πριν,,,,
Πιστευω οτι μπορει να βγαλει και παραπανω....:D:D:D αν θες κραταω καταναλωσεις απο οταν αγορασα την μοτο...αν επιθυμεις, στο στελνω;);) |
αν πηγαίνεις οικονομικά καίει 5,6 στα εκατό σόρθ εγώ έχω 1150:D
|
GS 09
Τα περισότερα που έχω δει ειναι 240χιλ με ενα ρεζερβουαρ. Τα κλασικά ειναι 205 με ενα ρεζερβουαρ. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
...ενδιαφέρον ακούγεται .... ;) Θα τις γράψεις ;;; |
GS 1200, 12/2008. Περίπου 300 χλμ σε επαρχιακό δρόμο, 270χλμ στην πόλη και 200 - 220 στην εθνική.
Όσον αφορά στη ένδειξη χλμ που απομένουν το έχω μηδενίσει και έχει κάνει άλλα 20 χλμ χωρίς να μείνει. |
GS 2008, στα 220-240χλμ ανάβει το λαμπάκι της ρεζέρβας και μένουν ακόμα 70 χλμ τα οποία μηδενίζονται και έχει ακόμα 20-30 χλμ !!!
|
μπραβο,με gs 300χλμ???μενω εκπληκτος,εγω το πολυ στα 220χλμ γεμιζα.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
http://inlinethumb43.webshots.com/47...600x600Q85.jpg αν δεν μου ειχαν κλεψει το κινητο,θα είχα ακριβως τα χιλιομετρα απο οταν αγορασα την μηχανη μου...... θα δείτε σε μερικα σημεια να βαζω πανω απο 33 λιτρα ....... αυτα μου εγραψε η αντλία........ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑς ΚΛΕΒΟΥΝ.......:mad::mad: |
..... να βλέπαμε και τί γράφει ..... :(:(:(
|
δεν θυμαμαι νουμερα αλλα θυμαμαι πολυ καλα οτι απο λευκαδα μεχρι καρεα-αττικης ενα τεποζιτο.....gs1150adv.με μεσο ορο 140χλμ στην εθνικη
|
Απόσπασμα:
Σορρυ!!! http://inlinethumb36.webshots.com/46...600x600Q85.jpg |
GSadv 2008 μέσα στη πόλη με κανονική οδήγηση στα 450χλμ λαμπάκι...με βγάζει 520 χλμ.
Ταξίδι ελλάδα έχω δεί 600χλμ με ένα ντεπόζιτο!!! Και το καλοκαίρι με βενζίνι απο αυστρία και χαμηλές ταχύτητες 700χλμ με ένα ντεπόζιτο!!! Γενικά ελλάδα μικτός κύκλος 550χλμ(ταξίδια-πόλη) Έχω απρατηρήσει σε πολλά βενζινάδικα να βάζω πάνω απο 33λίτρα και εγώ...βέβαια πάντα το trip computer έλεγε 0 χλμ και έκανα κανα 30αρι ακόμα! |
gs 1200 '06.ΑΠΟ 250-260 ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΩΣ 310 ΧΛΜ ΜΙΚΤΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 280-290 ΧΛΜ.ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 5,6lit/100klm ΕΩΣ 6,8.
|
το gsa βγαζει πολλα χιλιομετρα...
την δευτερα του πασχα...εκανα Λονδινο-Λιβερπουλ...220μιλια (περιπου 350χιλιομετρα) σε αυτοκινητοδρομο με 90-100mph (δηλαδη 140-150kmh) και οταν εφτασα σπιτι μου.. ο υπολογιστης ταξιδιου μου εδινε αλλα 120μιλια (190χιλιομετρα)...συνολο 340μιλια..περιπου 550χιλιομετρα... αφοθ εχει ρεζερβουαρ 33+4 λιτρα...τι αγχωνεσαι??? |
Απόσπασμα:
|
καλημερα Βασιλη...αν κοιταξεις τα χαρακτηριστικα που αναφερει η BMW , το GS Adventure εχει ρεζερουαρ 33 λιτρων και 4 λιτρων ρεζερβα (BMW Motorrad UK. New Motorcycles. Enduro. BMW R 1200 GS Adventure Technical data.)...το απλο GS εχει νομιζω 20 λιτρων ρεζερβουαρ και 4 λιτρα ρεζερβα (BMW Motorrad UK. New Motorcycles. Enduro. BMW R 1200 GS Technical data.)...
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
το Adve χωράει 37 λίτρα;:Απορία: Έχω την εντύπωση ότι η συνολική χωρητικότητα είναι 33 λίτρα, εκ των οποίων τα 4 είναι η ρεζέρβα. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Γιωργη ζωγραφησες!!!!! ειχα την εντυπωση οτι τα 4 λιτρα συμπεριλαμβανονται στα 33 τελικα δεν ειναι ετσι????? Για αυτο καποιες φορες εχω βαλει πανω απο 33 λιτρα καυσιμο????? :confused::confused::confused: |
Απόσπασμα:
και εγω αυτο νομιζω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Θα επιμείνω: Συνολική χωρητικότητα ρεζερβουάρ 33 λίτρα, εκ των οποίων τα 4 είναι ρεζέρβα.
|
καθίστε βρε παιδιά..... κάτι δεν μου πάει καλά....
σε "απλό" 1200 GS : έβαζα 16 λιτρα όταν μου άναβε λαμπάκι ότι ακόμα είχε να διανύσει 70 χλμ. για να αδειάσει... γνωρίζουμε από προσωπικές παρατηρήσεις ότι αυτά τα 70 χλμ μπορεί να γίνουν τελικά 80-90 χλμ. Σύμφωνα με τους ΜΟ καταναλώσεων που δίνει η BMW (που τους έχω επιβεβαιώσει), θα χρειαζόταν 5 λίτρα καυσίμου γι' αυτά τα 80-90 χλμ.... Άρα με το δεδομένο ότι ο βενζινάς με κλέβει λίγο και αντί 16 λίτρα μου έβαλε 15 λίτρα, προσθέτω και τα 5 ακόμα που θέλω για να αδειάζω εντελώς, και μου κάνει... 20 λίτρα. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι ο όγκος τους ρεζερβουάρ είναι συνολικά 20 λίτρα εκ των οποίων τα 4 είναι η ρεζέρβα... Μάλλον κάπως έτσι θα πρέπει να γίνονται οι υπολογισμοί και για το ADVE.....;) |
κοιτα τι εκανα πρωι πρωι...:sm7:
ψαχνω στο ιντερνετ να επιβεβαιωσω αυτο που ειπα... μου φαινεται περιεργο να δηλωνουν ρεζερβουαρ 33λιτρα απο τα οποια τα 4λιτρα να ειναι ρεζερβα...στο βιβλιαρακι που σου προσφερει ο κατασκευαστης αναφερει...'χρησιμη χωριτικοτητα καυσιμου' 33λιτρα και στην επομενη γραμμη χωρητικοτητα ρεζερβας 4λιτρα... |
Απόσπασμα:
Γιώργη προκαλεσες αναστατωση !!!!:sm7::sm7::sm7: τα λιτρα στο adve ειναι 33 με περιπου 4 λιτρα ρεζερβας.....(οχι 33+4!!!) Πρεπει να σε τιμςρήσουμε!!!!:p:p:p προτίνω να κερασω καφε!!!!!οταν ανεβεις ελλαδα,μην σου πω και Κρήτη!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
ουπς...λες?? :hmmm::confused::confused::confused::confused::confused:
Παντως προτεινω η τιμωρια να ειναι...απλη και γρηγορη....για να προλαβουμε να παμε και τον καφε που λεγαμε...:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Σωστος!!!!!:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Εμένα ("απλό" GS '06) ανάβει λαμπάκι περίπου στα... 170χλμ!...
Μάλλον πρέπει να τσεκάρω τροφοδοσία/βαλβίδες και ... να χαλαρώσω λίγο την υπέρμετρη χρήση του δεξιού γκρίπ.... :D |
GSA 07 350 μέσα στην πόλη 7lt/100
|
Τα manuals το γράφουν ξεκάθαρα ότι η ρεζέρβα συμπεριλαμβάνεται στη συνολική χωρητικότητα και δεν προστίθεται.
Στη GS07 μου ανάβει η ρεζέρβα στα 210-220 χλμ και φουλάρω συνήθως όταν φτάνει τα 300. Με ένα τεπόζιτο έχει μετρήσει μέχρι 350χλμ μέσα στην πόλη και μετά συμπλήρωσα 20λτ. |
Απόσπασμα:
|
GSA του 09'' με ταχυτητες 120-160 470 χλμ και υπολοιπο ρεζερβας 60 χλμ τσεκαρισμενο δυο φορες. :D
|
GS 1200 / 04 και με βαρύ δεξί χέρι δικάβαλο βγάζει 220 - 240 πριν ανάψει το λαμπάκι που δείχνει 50 χλμ.
Στην Ε.Ο. τάπα (180 - 200) το λαμπάκι άναψε στα 200 - 220. Το στείο είναι ότι με ήια οδήγηση η διαφορά είναι ελάχιστη :cool: |
GS 1200, βγαζει αυτονομια 340 με 350 χλμ με ενδειξη ρεζερβας ακομα 10 χλμ.
Με ταχυτητες ΟΧΙ ΠΑΝΩ απο 120χλμ/ωρα!!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!